Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lapkričio mėnesio horoskopas

Astrologinė prognozė lapkričio mėnesiui.
Jaukumas namuose
Jaukumas namuose / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Lapkritį Avino zodiako ženklo atstovų laukia visokeriopa plėtra. Keisis pasaulėžiūra, o gal net visa gyvenimo filosofija, jausite poreikį iš naujo susidėlioti prioritetus, išsikelti naujus tikslus. Tai puikus metas gilinti jau turimas žinias ar mokytis kažko nauja. Lengvai sutarsite su autoritetais, daug laiko leisite išskirtinėje kompanijoje, o ir pačių autoritetas smarkiai išaugs šį mėnesį.

Tai metas, kuomet svajonės bei ilgai puoselėti troškimai pagaliau realizuosis ir ims nešti praktinę naudą. Jausite pasitikėjimą savimi, atsivers naujos galimybės. Antrą mėnesio dekadą tikėtini pokyčiai artimoje aplinkoje – nutrūks neperspektyvūs ryšiai, o reikiami žmonės patys ateis į jūsų gyvenimą. Klausykitės nuojautos ir atsidursite ten, kur norite būti, pasieksite tai, ko trokštate, rasite prasmę. Sėkmė lydės visą mėnesį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Mėnesio pradžia apdovanos sėkmingu sandoriu, pasirašyta svarbia sutartimi ar palankiomis derybomis. Tai dėkingas periodas ieškantiems verslo partnerių – pritrauksite reikiamus žmones. Taisysis pašliję meilės reikalai, tai ypač pasakytina apie lapkričio vidurį. Galima tikėtis perspektyvių romantinio pobūdžio pažinčių.

Anksčiau darytos investicijos pagaliau pasiteisins, duos materialių rezultatų. Tinkamas metas kreiptis paskolų, pradėti ambicingus projektus, verslą. Šį mėnesį gali labai pagerėti piniginė situacija, sulauksite finansinės pagalbos iš kitų. Teigiama Jupiterio įtaka gali lemti šeimos pagausėjimą. Visą periodą būsite socialiai aktyvūs.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių laukia vienas aktyviausių šių metų mėnesių. Lapkričio pradžioje teigiami pokyčiai darbo aplinkoje garantuoti! Įdėtos pastangos ir triūsas pagaliau bus tinkamai įvertinti. Jei turėjote sunkumų, susijusių su sveikatos, būkle – jau mėnesio viduryje situacija taisysis. Pavyks atsikratyti senų skolų bei slėgusios psichologinės naštos.

Didžiausia sėkmė šį mėnesį lydės santykių srityje. Pavyks užmegzti ryšius su reikiamais žmonėmis, puikiai sutarsite su autoritetais, netrūks romantinio pobūdžio pažinčių. Tai tinkamas metas reikšmingoms sutartims sudaryti, tartis dėl palankesnių sąlygų – aplinkiniai bus nusiteikę geranoriškai. Regis, didžiausia šio mėnesio problema taps pernelyg globalios idėjos, kurioms trūks nuoseklumo ir išbaigtumo – skirkite dėmesio detalėms. Niekuo aklai nepasitikėkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Lapkritį karminis Mėnulio mazgas Rahu įžengia į Vėžio zodiako ženklą – tai svarbaus pusantrų metų ciklo pradžia. Vėžiai taps itin ambicingi, noras gauti materialios naudos ir siekis bet kokia kaina realizuoti savo sumanymus užgoš visa kita. Ateinantis mėnuo – puikus periodas profesiniams pasiekimams, tačiau polinkis į egocentriškumą ir savanaudiškumą neigiamai paveiks asmeninius santykius.

Bus sunku nepasiduoti godumo jausmui, vis atrodys per maža. Visą mėnesį (ir ateinančius pusantrų metų) mokysitės būti savarankiški bei prisiimti atsakomybę už savo sprendimus ir gyvenimą. Šiuo metu neverta pernelyg kliautis kitais – tikėtini nusivylimai, santykiuose vyraus emocinis šaltumas. Sunkiau seksis užsiimantiems konsultacine veikla bei dirbantiems grožio sferoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šį mėnesį Liūtai pasitiks noru nusišalinti nuo aktyvios veiklos ir poreikiu pasinerti į dvasinį tobulėjimą, prasmės paieškas. Tai puikus metas vidinės būsenos harmonizavimui, tolimoms kelionėms, emocinių žaizdų gydymui. Sieksite pabėgti nuo kasdienybės, atsiriboti nuo visų problemų. Neharmoningame variante tai gali atsispindėti kaip noras svaigintis, kratytis savo įsipareigojimų bei parazituoti kitų sąskaita, regzti intrigas ar veltis į apkalbas.

Kamuos vienišumo jausmas. Naujų įspūdžių ir vidinės transformacijos poreikis skatins plėsti akiratį, leistis į kitokias patirtis. Nebijokite pokyčių, sąmoningai leiskitės į juos! Gali aplankyti pranašiški sapnai, kiti ženklai ir sutapimai. Mėnesio viduryje tikėtini didesni sandoriai, galimos finansinės problemos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąją lapkričio dekadą puikiai eisis visi reikalai, susiję su komunikacija, kanceliarie veikla, reklama, palanku plėtoti verslą. Laukia įvairūs seminarai, mokymai, kvalifikacijos kėlimo kursai. Būkite socialiai aktyvūs, plėskite pažinčių ratą – galite užmegzti ryšius su reikiamais žmonėmis, gauti svarbios informacijos.

Atsinaujins santykiai su seniai matytais giminaičiais ar bičiuliais – rasite naujų temų su ilgą laiką nematytais žmonėmis. Tai puikus periodas grupinei veiklai, itin seksis rašytojams, žurnalistams, rinkodaros specialistams. Tinkamas metas investicijoms, susijusioms su nekilnojamuoju turtu, palanku kraustytis, atnaujinti namų interjerą. Mėnesio pabaigoje materialūs pasiekimai taps labai svarbia tema.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai ateinantį mėnesį džiaugsis finansiniais laimėjimais. Sėkmingai realizuosis projektai, pasiteisins anksčiau vykdytos investicijos, tikėtinas didesnis atlygis ar geresnės sąlygos. Profesinis įvertinimas padės labiau pasitikėti savimi, norėsis užsibrėžti ilgalaikius tikslus.

Kuo daugiau energijos ir laiko įdėsite į profesinį augimą, tuo ryškesnių rezultatų pasieksite – lapkritį susikoncentruokite į svarbiausius savo projektus. Mėnesio viduryje laukia daugiau komandiruočių, trumpų išvykų. Tai tinkamas metas kraustytis, pradėti remonto darbus namuose, pirkti ar remontuoti transporto priemones. Tikėtina daugybė naudingų pažinčių, tačiau galimi didesni nusivylimai, susiję su šeimyniniais santykiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Lapkritį Skorpiono zodiako ženklo atstovai pasitiks puikiomis nuotaikomis. Geraširdis Jupiteris paliks jūsų zodiako ženklą šio mėnesio pirmąją dekadą, tačiau išeidamas spės įteikti dar ne vieną dosnią dovaną – galima tikėtis smagių permainų asmeninių santykių srityje bei palankių galimybių darbo aplinkoje.

Visas periodas žada daug naujų pradžių, savotišką atgimimą, prisikėlimą iš pelenų. Puikiai klostysis finansiniai reikalai, galimos piniginės įplaukos, didesnė alga. Tai tinkamas metas investicijoms, plėtrai. Ko gera, didžiausias apdovanojimas bus sugrįžęs įkvėpimas ir tikėjimas savo jėgomis – norėsis kurti ilgalaikius planus, optimistiškai žvelgsite į ateitį. Neleiskite svarbioms detalėms praslysti jums pro akis. Laukia tolimesnės kelionės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Lapkritį Šaulių laukia neįtikėtinai sėkmingo periodo pradžia, kuri tęsis daugiau nei dvylika mėnesių. Šiuo metu galima tikėtis plėtros ir laimėjimų visose gyvenimo srityse. Keisis jūsų socialinė padėtis, kas sąlygos išaugusį autoritetą bei puikią finansinę padėtį. Jupiteris, įžengdamas į jūsų zodiako ženklą, su kaupu gražins tai, ką prieš trejus metus atėmė rūstusis Saturnas.

Pagaliau būsite pačiais savimi – optimistais, nuolat lydimais sėkmės. Imkitės ambicingų projektų, aukite ir tobulėkite profesinėje srityje. Fortūna jums plačiai šypsosi, tačiau tai nereiškia, jog nereikės įdėti atkaklių pastangų siekiant užsibrėžtų tikslų. Vyks esminės gyvenimo transformacijos. Tai palankus metas stambioms investicijoms, juridiniams reikalams tvarkyti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Vienokiu ar kitokiu būdu Ožiaragiai susidurs su būtinybe atsisveikinti su kažkuria savo praeities dalimi tam, kad galėtų pradėti naują ciklą. Tik atsikratę naštos, kuri neleidžia jums judėti pirmyn – nuoskaudų, daiktų, žmonių, – galėsite pradėti kurti savo gyvenimą iš naujo.

Tai perspektyvus laikas, tačiau transformacija niekuomet nėra lengva – pasikaustykite kantrybe, pasitelkite įgimtą ištvermę. Šį mėnesį bus sunku rasti, suprasti gyvenimo kryptį. Aplankys daugiau dvejonių, padaugės blaškymosi. Bus svarbu jausti artimų žmonių palaikymą, norėsis pasitarti. Daugiau dėmesio skirkite vidinei būsenai, esant reikalui, nedvejodami kreipkitės į savo srities specialistus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Lapkričio mėnesį Vandenio zodiako ženklo atstovų laukia svarbūs įvertinimai. Šio meto rezultatai tiesiogiai priklausys nuo to, kiek pastangų ir darbo įdėjote per pastaruosius metus. Galite būti pripažinti ir pagerbti, tačiau lygiai taip pat galite sulaukti ir karčios kritikos. Bet kokiu atveju, tai dosnus periodas – tad galima tikėtis piniginių įplaukų, malonių siurprizų, nuoširdaus dėmesio.

Turėsite paleisti senus įsitikinimus – atgyvenę mąstymo šablonai trukdys jūsų evoliucijai ir savirealizacijai. Ateinantį mėnesį smarkiai išryškės sveikatos tema – būsite priversti atlikti korekcijas savo gyvensenoje, skirti daugiau dėmesio organizmo stiprinimui ir detoksikacijai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Užsienio tema smarkiai skambės Žuvų zodiako ženklo atstovų gyvenime, tai ypač pasakytina apie šio mėnesio pradžią. Tikėtina daugiau tolimų komandiruočių ar poilsinių kelionių, pavyks užmegzti reikiamus kontaktus su svečių šalių atstovais, seksis vykdantiems tarptautinį verslą. Karjera, tai dar viena sėkminga sritis – lapkritį sieksite profesinio augimo, norėsis atsakingesnių pareigų, sulauksite reikiamų žmonių pripažinimo ir įvertinimo.

Palankus metas imtis ilgai puoselėtų projektų, įgyvendinti ambicingus sumanymus. Tiesa, mėnesio viduryje netrūks miglotų situacijų darbo sferoje. Regis, neišvengsite pokyčių socialinėje aplinkoje – atsisijos tikrieji draugai ir tie, kurie tik naudojosi jūsų geraširdiškumu ir empatiškumu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas