Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liepos mėnesio horoskopas

Astrologės Viktorijos Greviškienės sudarytas vidurinio vasaros mėnesio horoskopas visiems 12 Zodiako ženklų.
Liepžiedžiai
Liepžiedžiai / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Liepos mėnuo bus nepaprastas – mūsų laukia net du užtemimai. Tai nėra lengvas periodas. Regis, pirmoji mėnesio pusė bus daug smagesnė ir pozityvesnė nenuoramoms Avinams. Šiuo metu galima finansinė nauda, sėkmė juridiniuose procesuose, nekilnojamojo turto įsigijimas ar šeimos pagausėjimas.

Tiesa, tikėtinos įtampos ir konfliktai artimoje aplinkoje. Marsui esant retrogradiniam nerekomenduojama imtis naujos veiklos. O štai antroji mėnesio pusė – itin sudėtinga. Teks nusivilti žmonėmis, kuriuos laikėte savo draugais. Nenumatyti įvykiai privers staiga keisti planus, o tai sukels nemažai streso.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoje mėnesio pusėje Jaučio zodiako ženklo atstovams magės plėsti pažinčių ratą, stiprinti ryšius, mokytis ko nors naujo, tobulinti profesinius įgūdžius. O mėnesio viduryje sulauksite intriguojančių teigiamo pobūdžio naujienų. Laukia ne viena smagi kelionė.

Tai tinkamas laikas svarbiai dokumentacijai tvarkyti ir sutartims pasirašinėti. Geros naujienos laukia ir tų, kurie jau seniai svajojo įsigyti ar atsinaujinti transporto priemonę. Paskutinioji liepos dekada bus sunkiausia. Didžiausios krizės ir išbandymai laukia profesinėje srityje. Jūsų karjera gali atsidurti pavojuje. Vieniems Jaučiams tai kels siaubą, kiti jaus palengvėjimą pagaliau išsivaduodami iš nemėgstamos veiklos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Mėnesio pradžioje Dvyniams svarbiausia taps finansų sritis. Norėsis susikurti tvirtą piniginį pagrindą, užsitikrinti rytojų. Šiuo metu itin vilios greito praturtėjimo galimybės, tad lengvai galite atsidurti aferistų pinklėse arba susigundyti nelegaliais praturtėjimo būdais. Tiek vienu, tiek kitu atveju – nukentėsite.

Jau liepos gale lazda atsisuks kitu galu. Produktyviausias ir sėkmingiausias bus mėnesio vidurys. Šiuo metu planuokite svarbiausius darbus ir dalykinius susitikimus. Paskutiniąją šio mėnesio savaitę laukia stiprus Mėnulio užtemimas. Šiuo metu verčiau susilaikyti nuo bet kokios reikšmingos veiklos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Liepa – sudėtingas mėnuo Vėžiams. Saulės užtemimas įvyks jūsų zodiako ženkle, tad galima tikėtis sukrečiančių gyvenimiškų situacijų. Daugelis Vėžio zodiako ženklo atstovų, skatinami vidinių ar išorinių krizių, gali ryžtis kardinaliems išvaizdos ir gyvenimo pokyčiams. Naujai pamatysite senas situacijas, rasite atsakymus į ilgai jus kamavusius klausimus.

Mėnesio viduryje gali atsinaujinti seni romanai ar nudžiuginti pasiteisinusi avantiūra. O štai mėnesio galas bus pats pavojingiausias. Galimos netektys ir nuostoliai. Kritinės situacijas privers pažvelgti į pasaulį ir žmones kitomis akimis. Tai geras laikas savianalizei, dvasiniam tobulėjimui, užspaustų emocijų paleidimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Net racionaliausi Liūtai liepą ims klausytis savo intuicijos ir pastebėti keistus sutapimus. Šiuo metu Visata jums siųs itin ryškius sapnus, ženklus ir įžvalgas. Atkreipkite dėmesį į netradicines užuominas! Jūs galite tai paversti materialia nauda.

Itin trauks psichologija, ezoterika, mistika, paslaptys. Gyvenimas vers augti tiek emociškai, tiek dvasiškai. Mokysitės paleisti ir neprisirišti. Kils noras padėti silpnesniems ir mažiau turintiems – būtinai taip ir padarykite. Didžiausia įtampa laukia mėnesio gale. Iš naujo reikės įvertinti tiek asmeninius, tiek dalykinius santykius. Galbūt suprasite, kad atėjo laikas atsisveikinti su kai kuriais žmonėmis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Įtemptas metas, tačiau galimos piniginės įplaukos mėnesio viduryje. Visą liepą būsite socialiai aktyvūs. Norėsis plėsti pažinčių ratą, jungtis į bendruomenes ir pramogauti. Domins grupinė veikla, puikiai eisis komandinis darbas. Į gyvenimą ateis nauji žmonės, kurie ilgainiui taps gerais draugais.

Daugelį Mergelių aplankys ilgai laukta sėkmė – pagaliau pajudės svarbūs darbai, o tai turės teigiamos įtakos jūsų finansinei padėčiai. Tačiau visą mėnesį dėl prisiimtų didžiulių įsipareigojimų lydės stresas. Paskutiniąją dekadą tai itin neigiamai gali paveikti jūsų savijautą. Tikėtinos problemos su virškinamuoju traktu. Būtinai skirkite laiko sveikatai stiprinti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Liepą Svarstykles trauks viskas, kas nauja ir dar neišbandyta, pradedant naujais pomėgiais ir baigiant išvaizdos pokyčiais. Darbe taip pat norėsis eksperimentuoti – naujai atlikti senas užduotis, išbandyti pažangias technologijas ir taikyti nestandartinius metodus. Iniciatyvos ir noro aktyviai veikti netrūks, tačiau užtemimo periodu galimos lemtingos klaidos, tad profesinė sritis bus jautri tema.

Paskutiniąją mėnesio dekadą daugiausia įtampos kils santykiuose su artimais žmonėmis. Gali nutrūkti svarbus ryšis, greičiausiai romantinio pobūdžio. Tikėtinos problemos, susijusios su vaikais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skaudūs įvykiai gali priversti iš esmė pakeisti pasaulėžiūrą ir iš naujo atrasti tikėjimą. Krizės ir stresas, patirti šiuo metu, paskatins Skorpionus suvokti, kad stiprybės reikia ieškoti savo viduje, o ne išorėje. Tai bus didžiausias jūsų laimėjimas, padėsiantis ištverti nelengvą transformacijos periodą.

Mėnesio viduryje išgirsite svarbių žinių, galimos tolesnės kelionės ar prasidėję teisminiai procesai. Didžiausios permainos laukia šeimyniniuose santykiuose. Čia susidursite su stipriausia įtampa ir netektimis. Šiuo metu itin rekomenduojamas dvasinis tobulėjimas, psichologijos studijos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šį mėnesį Šauliai gyvens pabaigos nuotaikomis. Tai gali būti tiek gerai, tiek blogai. Galbūt jausite palengvėjimą ir išsivadavimą, o gal paskęsite liūdesyje dėl netikėtų praradimų ir priverstinių atsisveikinimų. Bet kokiu atveju mėnesį, kai įvyks net du užtemimai, krizių ir išgyvenimų netrūks.

Liepos viduryje sulauksite netikėtos pagalbos ir palaikymo. Šiuo metu lydės sėkmė juridiniuose reikaluose, galimos finansinės įplaukos per paveldėjimus, verslą, draudimo išmokas. Paskutinė dekada pavojinga ir itin avaringa. Tikėtinos problemos ir išlaidos, susijusios su transporto priemonėmis. Šiuo metu susilaikykite nuo svarbių sutarčių pasirašymo ar reikšmingos dokumentacijos tvarkymo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąją mėnesio pusę Ožiaragio zodiako ženklo atstovus labiausiai domins santykių tema. Vienišų Ožiaragių paieškas galiausiai vainikuos sėkmė – pritrauksite savęs vertą partnerį. Tiesa, tai užtemimų metas, tad nesitikėkite apsieiti be mažesnių ar didesnių dramų.

Santykiuose esančių Ožiaragių laukia šiokios tokios krizės. Partnerio nuotaikos bus nenuspėjamos, o jo reikalavimai jums atrodys absurdiški. Šiuo metu gali nutrūkti jau nebeperspektyvūs ryšiai. Mėnesio gale mintys kryps link šeimos biudžeto planavimo ir praturtėjimo galimybių. Deja, finansinės sėkmės dar teks palaukti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai vienas pavojingiausių šių metų mėnesių Vandeniams. Liepą Vandenio zodiako ženklo atstovai gali taip giliai panirti į depresiją, kad vienintelis būdas išgyventi atrodys destruktyvus elgesys, įvairios priklausomybės. Sunku bus susitvardyti ir nepasiduoti pagundoms. Paprastai nepiktybiniai Vandeniai gali tapti itin agresyvūs ir konfliktiški.

Tiek psichinė, tiek fizinė sveikata balansuos ties riba. Prasčiausiai seksis asmeninių santykių sferoje. Čia įvyks didžiausios krizės, kurių kaltininkais, beje, būsite jūs patys. Kiek sėkmingiau klostysis profesiniai reikalai. Pagaliau būsite pastebėti ir tinkamai įvertinti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nepasitenkinimas esama padėtimi Žuvis skatins ieškoti naujų krypčių. Pirmoje mėnesio pusėje labiausiai rūpės klausimai, susiję su savirealizacija. Norėsis ieškoti veiklos, kuri ne tik neštų finansinę naudą, bet ir džiugintų širdį, įkvėptų. Ką gi, atrodo, jūsų pastangos nenueis veltui. Jau mėnesio viduryje galite sulaukti įdomaus pasiūlymo ar gauti daugiau laisvės improvizuoti esamame darbe.

Šiuo metu galimas pastojimas ar šeimos pagausėjimas. O štai mėnesio gale norėsis atsiriboti nuo materialių klausimų ir buitinių rūpesčių. Itin trauks dvasinis tobulėjimas, galimi pranašiški sapnai. Tai laikas, kai turėsite ką nors paleisti, pasakyti sudie.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas