Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – balandžio 16 d.

Paskutinioji savaitės darbo diena, ypatingai jos popietė gali visai rimtai pateisinti savo įvaizdį, jaustis nuovargiui nurašomas susierzinimas. Būkite itin atsargūs vairuodami, bendraudami.
Citrusiniai vaisiai
Citrusiniai vaisiai / Vida Press nuotr.

Visą dieną veiksmo bus daug, poreikio judėti, veikti, imtis įvairių smulkių, organizacinių darbų taip pat užteks. Diena labai tinkama mokymuisi ir mokymui, naujų žinių, įgūdžių perteikimui ir įsisavinimui, taip pat smulkiai prekybai, amatams vystyti.

Tačiau visą laiką bus labai svarbu išlaikyti proto blaivumą, saiką, vengti bet kokios ambicijų kovos, noro pasirodyti didesniais, ryškesniais, svarbesniais, protingesniais, gudresniais, reikšmingesniais ar kitaip atkreipti kitų dėmesį į save.

Venkite ginčų, juolab provokuoti konfliktus su vadovais, darbdaviais, vyresniais žmonėmis. Bus svarbu išlaikyti pagarbų, kantrų santykį su vyresnio amžiaus žmonėmis, laikytis taisyklių, įstatymų, nustatytos tvarkos. O noro kažką staiga pakeisti bus daug ir tai gali virsti rimtomis problemomis, todėl venkite ūmių sprendimų.

Ramią nuotaiką išlaikyti padės dangaus žydrumo, lazuritinė, auksinė aprangos spalvos, puoškitės lazuritu, dirbiniais su titanu, geležimi. Maistas turėtų būti lengvas ir kuo įvairesnis, valgyti derėtų po nedaug, bet dažniau. Puikiai tiks įvairūs užkandžiai, traškučiai, rūgštaus pieno produktai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsiasi aktyvus ir gana sėkmingas bei produktyvus laikas, itin tinkamas dirbti su informacija, mokytis ir mokyti, imtis įvairios su veiklos organizavimu susijusios veiklos, ypatingai jeigu tai susiję su mokslu, inovacijomis, technologijomis. Jums svarbu pristatyti visuomenei tai, ką esate patyrę, nustatę. Puikus laikas darbui kolektyve, tačiau bus svarbu vengti ambicijų kovos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gana sunkios, įtemptos dienos, tarsi juodžiausia tamsa prieš aušrą – jau kitos savaitės pradžioje Saulė įžengs į jūsų ženklą, tačiau dabar jaučiatės tarsi panirę, mažai norite bendrauti ar rodytis viešumoje. Diena vis dėlto visai gera pasirūpinti savimi ir savo gerove, sveikata, šiek tiek daugiau laiko skirti atokvėpiui ir nuveikti kažką tokio mažai racionalaus, bet ilgai sielą džiuginsiančio.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kaip ir praėjusiomis dienomis, taip ir šiandien veiklos turėsite labai daug. Puikus laikas tęsti pradėtus darbus. Jūsų komunikabilumas, gebėjimas pristatyti tai, kas jums svarbu, uždegti kitus bus labai didelis, tačiau būkite itin dėmesingi priiminėdami bet kokius su finansais ar atsakomybėmis susijusius sprendimus – įvertinkite, ar tikrai užteks jėgų suvaldyti tai, ką norite gauti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors veiklos ir darbų užtenka, ko gero, jaučiatės šiek tiek pavargę nuo bendravimo ar būtinybės būti su kitais – raskite galimybių daugiau darbuotis vieni, galbūt daugiau pailsėti arba imtis tokios veiklos, kuri suteiktų jums galimybę atsipalaiduoti, užsimiršti. Tai gali būti tiesiog kažkokių smulkių dalykų tvarkymas, veikla, susijusi su vaikščiojimu, lengvu judėjimu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aplinkybės ar tai, ką sužinosite, gali jus priversti kai ką radikaliai pakeisti savo gyvensenoje ir tai suteiks jums labai daug optimizmo ir jėgos, noro dalintis tuo, ką patyrėte su pasauliu, aplinkiniais, draugais ar bičiuliais. Tačiau skubėti dar anksti, juk turite pakankamai rimtų kitų planų ir reikalų. Šiandien pavyks daug nuveikti, jeigu veiksite nuosekliai, ramiai ir tuo pačiu atsipalaidavę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Visa galva esate panirę į darbus ir jums gerai sekasi, tačiau galite po truputį pradėti jausti senkančias jėgas, proto nuovargį, o kur dar mylimų žmonių jums keliami reikalavimai ir iššūkiai. Pasistenkite dirbti dar labiau atsirinkdami svarbiausius dalykus, išlaikydami aiškią kryptį ir tuo pačiu saiką, raskite laiko ir galimybių poilsiui, pasirūpinkite savo dienos režimu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Galva pilna idėjų ir minčių, ką norėtumėte ir galėtumėte nuveikti, ką gražaus pasauliui atnešti, sukurti, galų gale jaučiate poreikį daugiau dėmesio skirti savo laisvalaikiui, atokvėpiui, kūrybai. Jei tik galite ir kiek galite, raskite tam laiko – nustebsite, kad taip kils dar daugiau vertų dėmesio minčių ar idėjų. Tiesa, įsipareigojimai artimiesiems vers jus gerokai pasijaudinti, tačiau viskas praeina.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Turite galimybių gana rimtai paieškoti resursų sprendžiant nekilnojamojo turto, būsto įsigijimo ar remonto, draudimo, investicijų, paskolų ar paveldėjimo klausimus. Jeigu tai aktualu, drąsiai imkitės veiklos, nors būkite dėmesingi ir ankstesniems įsipareigojimams ar pradėtiems darbams. Šiandien turite galimybių išspręsti jus ilgai kamavusią paveldėtą šeimos, giminės problemą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate kaip vėjas – pilni entuziazmo, minčių ir noro imtis visų darbų ir reikalų iš karto. Iš tiesų šiandien turėtumėte nuveikti labai daug. Kuo daugiau bendraukite, tik pasistenkite daugiau klausyti, o ne kalbėti, semkitės patirties iš kitų ir naudokitės gautomis žiniomis. Puikus laikas meilės ryšiui atstatyti, tik svarbu išlaikyti saiką, vengti noro pasirodyti ir azarto – tai gali kainuoti per daug.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai aktyvi, kūrybinga diena, kuomet galite imtis bet kokios praktiškos ir tuo pačiu jus džiuginančios, atpalaiduojančios veiklos. Vidinės energijos, asmeninės galios suvaldymas šiandien bus svarbiausia sėkmingos dienos garantija – bus itin svarbu išlaikyti pagarbų, ramų ir tuo pačiu šiltą santykį su artimaisiais, vengti pasiduoti ambicijų kovai, leistis į ginčus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dar viena pilna entuziazmo, smagių darbų ir užsiėmimų diena. Turite iš tiesų ne tik puikių galimybių realizuoti savo idėjas, imtis širdžiai mielos kūrybinės veiklos, atsiduoti mylimiems žmonėms, vaikams, bet ir vidinės stiprybės, optimizmo ir išradingumo. Tad belieka atsiriboti nuo visų baimių ir veikti. Tiesa, venkite skubos, provokuoti pasaulį, laikykitės taisyklių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būtų puiku, jeigu šiomis dienomis turėtumėte galimybių labiau pabūti su savimi, artimoje ir jums saugioje aplinkoje su artimais žmonėmis ir imtis jums daugiau asmeniškai svarbios veiklos. Daugiau bendraukite su namiškiais, gimine, ieškokite savo šaknų, sudarinėkite giminės medį, atstatykite ryšius, peržvelkite savo vertybes. Susilaikykite nuo didesnių išlaidų ar investicijų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas