Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 11 d.

Nors užtemimo, juolab žiedinio Saulės, stipri įtaka jaučiasi bent jau mėnesį po jo, reikalauja atsakingumo priimant sprendimus, tačiau šiandien nuotaikos ir savijauta gerokai keisis. Visų pirma ryte, 10 val. 22 min. Mėnulis pereis iš judriųjų, komunikabiliųjų ir smalsiųjų Dvynių zodiako ženklo į sentimentalų, šeimynišką Vėžio ženklą, tad ryte dar susilaikykite nuo naujų darbų pradžios, pirkinių ar sutarimų, o jau link vidurdienio geras laikas pagalvoti daugiau apie gana konkrečius dalykus – artimųjų poreikių užtikrinimą, namus, jų atmosferą, pasirūpinti aplinka, tais, kurie silpnesni, ypač mamomis, vaikais, giminės ir krašto tradicijų, istorijos išsaugojimu.
Paplūdimio šlepetės
Paplūdimio šlepetės / Vida Press nuotr.

Aktyvesnei veiklai laikas mažiau palankus, mat už ją atsakingas Marsas šiandien baigia kelionę Vėžio ženklu, kuriame jo savybės labai sunkiai galėjo pasireikšti, ir 16 val. 34 min. pereis į dosnųjį, džiugų, saulėtą Liūto ženklą, skatindamas tiesiog aktyviai džiaugtis gyvenimu, naudotis jo malonumais, aktyviau pramogauti, imtis kūrybinių veiklų, tačiau didins ir azartiškumą, norą pasipuikuoti, būti pripažintais, daugiau dėmesio ir meilės pareikalaus vaikai. Liūto ženkle Marsas išbus iki liepos 29 d. Išlikite sąmoningi, nes visa, ko šiandien imsitės, kalbėsite ar mąstysite, gali labai greitai realizuotis, augti ir didėti, tad pozityvumas, pamatuotas optimizmas ir atvirumas pasaulio grožiui bus būtinas.

Šiandien dėvėkite neišraiškingų – pilkų, maskuojančių atspalvių drabužius, prie dienos aktualijų prisitaikyti padės serpantinas.

Būkite itin dėmesingi tam, ką valgote, pajauskite, kokią reakciją kelia konkretūs produktai ir bent mėnesiui atsisakykite tų, kurie sukelia kad ir mažiausią pykinimo jausmą. Valgykite tik tai, kas jums iš tiesų maloniai kvepia, maistas turėtų būti lengvas, tarsi orinis, valgykite daugiau žalumynų, įvairių salotų, lengvų užkandžių, vaisių. Tai subtilių patiekalų diena.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rytą venkite skubos, susilaikykite nuo pirkinių, verčiau susitvarkykite korespondenciją, atsakykite į laiškus ar skambučius, o jau nuo pietų daugiau jūsų jausmų teks šeimai ir artimiesiems – geras laikas po truputį planuoti savaitgalio veiklas, pasirūpinti vaikų, tėvų reikalais. Vakarop turėtumėte apskritai pajausti, energijos gūsį – prasideda aktyvaus poilsio laikas, svarbu vengti perdėto azarto.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Rytą susilaikykite nuo pirkinių, rimtesnių darbų, nebent tai būtų kažkokių finansinių dokumentų tvarkymas, taisymas. Nuo pietų prasideda itin aktyvus bendravimo ir įvairių reikalų tvarkymo laikas, kuomet galite inicijuoti įvairias vadybines, organizacines veiklas, vykti į komandiruotę, pradėti mokymosi ar mokymo kursą, imtis visuomeninės veiklos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ryte susilaikykite nuo rimtesnių darbų pradžios ar susitarimų – tai geras laikas aptarimams, kažkokių išvadų darymui, taip pat pagalvoti apie savo asmeninį tobulėjimą, o jau nuo pietų gali kilti minčių, kad reikia kažką nupirkti vaikams, namams, tėvams, rūpės savaitgalio meniu ir panašūs dalykai. Metas tam tinkamas, tik bus svarbu išlaikyti saiką, vengti impulsyvių pirkinių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ryte, jeigu tik galite, susilaikykite nuo aktyvesnės veiklos, pabūkite ramiai, pajauskite save ir savo poreikius, užtat jau nuo priešpietės pasijausite visai kitaip – pasaulis jums atrodys daug draugiškesnis, palaikantis. Dar geriau pasijausite vakarop, kuomet staiga parūps finansiniai reikalai – svarbu, kad tai būtų sąmoningas siekis uždirbti ir labai gerai pagalvokite, prieš kažką pirkdami.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandiena dvejopa – viena vertus, rytas tinkamas pokalbiams su draugais, veiklos aptarimams, tačiau jau nuo pietų labiau norėsite atsiriboti nuo pasaulio, pabėgti į sodybą, tėvų namus, gamtą ar bent užsidaryti ir pabūti ramiai. Gali kilti liūdnokų nuotaikų, tačiau dar anksti joms pasiduoti – vakare, tikėtina, pajausite energijos antplūdį, bus svarbu jį naudingai nukreipti, tad pajudėkite, tik venkite kovų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ryte pabaikite vieną kitą darbą, nes jau nuo priešpėtės nuotaikos gali gerokai keistis, gali tekti pasirūpinti draugais, artimaisiais, imtis visuomeninės veiklos. Kad ir kaip tai rūpės, tačiau vakarop galite pasijusti tarsi patekę į spąstus – veikti norėsite, tačiau galimybės bus ribotos, gerą mėnesį galite jausti energijos ir motyvacijos trūkumą, užtat tai bus geras laikas imtis dvasinių praktikų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ryte pabaikite vakarykščius darbus, pasimėgaukite gyvenimu, o jau priešpiet būsite linkę rimtai kibti į darbus, turėsite ir ką veikti – tai sėkmingas laikas bent jau gauti pagyrimą už tai, ką nuveikėte, padaryti įspūdį darbdaviams. Vakare prasidės aktyvesnio bendravimo su draugais, visuomeninės veiklos laikotarpis, tik bus svarbu išlaikyti ramų toną, užsibrėžti tik tiek, kiek pakeliate.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Rytą pabaikite ką pradėję, o jau priešpiet jus patrauks tolimi kraštai, norėsite keliauti, patirti nuotykių ar bent pailsėti jaukiame kampelyje prie vandens. Atsipalaiduoti ankstoka, nes jau vakare gali paaiškėti, kad turite pakankamai daug profesinės veiklos, gali tekti skubiai nuveikti darbus, tik venkite pyktis su darbdaviais ar rodyti perdėtas ambicijas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Rytas, tikriausiai bus maloniausias kartu su antrąja puse ar bendraujant su verslo partneriais ar klientais, o jau apie pietus jūsų nuotaikos gana smarkiai keisis – emocijų padaugės, gali tekti spręsti jautrius santykių su mylimu žmogumi, namų ir šeimos klausimus. Daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo parodyti savo jautrumą. Vakare bus itin svarbu susilaikyti nuo noro pabėgti, kur akys veda.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Rytą skirkite tvarkymuisi, nes jau priešpiet gali vis dėmesį sutelkti į jūsų antrosios pusės ar verslo partnerių, klientų reikalus. Geras laikas parodyti savo jausmus, tačiau tik tuomet, jeigu pavyks išlaikyti jautrumą, atliepti giliausius poreikius. Venkite aštresnių pasisakymų, ūmių sprendimų. Vakarop galite pasijausti visagaliais, tačiau energijos resursas bus ribotas, tad likite saikingi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rytas tinkamas maloniai veiklai su vaikais, mylimu žmogumi, kūrybai, tačiau jau dieną teks gana intensyviai pasidarbuoti, pasirūpinti tiek buitiniais, tiek ir sveikatos reikalais, tinkamas laikas palepinti savo kūną grožio procedūromis. Vakarop būkite atsargūs, nes jūsų geri norai sutuoktinio atžvilgiu gali išvirsti konfliktais, tad venkite nurodinėti ar kažko reikalauti iš kitų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ilgesnis rytas namuose, kartu su artimaisiais ar tiesiog tvarkantis jums būtų prasmingiausias, nes jau nuo priešpietės jūs visa širdimi būsite linkę link smagesnių veiklų, paankstinti savaitgalį ir išvykti į gamtą, surengti jaukią šventę sau ir vaikams, artimiesiems. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti iki pavakarės, nes vakarop krūvis dar labiau padidės, pasaugokite sveikatą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas