Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gruodžio 18 d.

Tylus laukimo laikas, kuomet viskas, nepaisant išskirtinių aplinkybių, tarsi ir gerai, tačiau mažai kas vyksta. Tęskite tai, ką pradėję, arba ieškokite būtų įgyvendinti visiškai naujas, originalias idėjas, galvokite, ką norėtumėte ar jums reikėtų pakeisti gyvenime, kad neštų naudą ne tik jums, bet ir kitiems, ieškokite bendraminčių, burkitės į bendruomenes.
Jaukus laikas namuose
Jaukus laikas namuose / 123RF.com nuotr.

Tinkamas metas daugiau pasidomėti kompiuterinėmis technologijomis, mokslo inovacijomis ir apskritai imtis kažko tokio, kas ir jums ir kitiems atrodo mažai tikėtina, suderinti tai, kas tarsi ir mažai dera.

Palanku imtis studijuoti tai, apie ką seniai svajojote, nors tai ir prieštarautų jūsų įvaizdžiui, keliauti, sportuoti, pradėti daugiau reikštis socialiniuose tinkluose. Turėkite galvoje, kad tai, ką pradėsite, teks ne tik tęsti, bet ir atlikti gerai bei iki galo, tad būkite dėmesingi savo žodžiams, juolab veiksmams.

Stabilumo šiandien įneš sodrios, tamsios raudona, vyšninė, mėlyna spalvos, apsaugos gagato dirbiniai.

Maistas turėtų būti gamintas namuose, labai tiks įvairūs kepiniai: pyragai, blynai ir būtinai išsikepkite figūrinių sausainių ar meduolių – gera proga pasiruošti šventinių saldumynų bei dovanų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pastarosios dienos ypač išsiskiria bendravimo, skambučių ir naujų idėjų, pasiūlymų gausa – kaip atsirinkti, kaip veikti ribotomis sąlygomis, kaip suburti kolektyvą ir bendrauti? Veiklos apribojimai kelia jums vis daugiau įtampos, mat energijos turite užtektinai, todėl vienintelė išeitis skirti kuo daugiau laiko mokslui, atsinaujinimo kelių ir jų pagrindimo paieškoms.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesine prasme prasidėjęs itin aktyvus laikotarpis užgriuvo jus šiomis dienomis visu smarkumu, prislėgė atsakomybių, taip pat ir finansinių našta. Ramiai ir apgalvotai imkitės veikti, nes aplinkybės gana palankios planuoti, dėlioti strategiją, ieškoti naujų veiklos galimybių ir būdų uždirbti. Tiesa, įvertinkite kol kas dar labai miglotas aplinkybes ir rizikas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Aktyvaus bendravimo ir bendradarbiavimo, veiklos ir atsinaujinimo idėjų paieškos metas tęsiasi, šiomis dienomis verta kuo daugiau dėmesio skirti pasaulėžiūros plėtrai – pasidomėti rimčiau tiek mokslo, tiek ir kultūros, religijos ar net teisės naujienomis, užmegzti ryšius su partneriais užsienyje, pagalvoti apie rimtesnius įsipareigojimus jiems.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Itin darbingos, pilnos veiklos ir tuo pačiu gana malonių rūpesčių dienos tęsiasi – labai tinkamas laikas pasirūpinti ilgalaike savo sveikata ir gerove, paieškoti būdų, kaip galėtumėte padidinti savo atsparumą aplinkos poveikiui – tiek emocinį, tiek fizinį ar finansinį. Emocijų gali būti daug – svarbu palikti vietos kūrybai ir rasti problemų sprendimo būdus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiomis dienomis jūsų partneriai gali stebinti jus siurprizais, iš koto verčiančiomis ir gerokai atsakomybių užkraunančiomis naujienomis – prasidėjęs partnerystės išbandymo ir sutvirtinimo laikotarpis užgriuvo jus visu smarkumu, tačiau turite daug meilės ir šilumos, kad suteiktumėte tiek savo antrajai pusei, tiek verslo partneriams užtektinai erdvės jų tikslams pasiekti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Sveikatos tema išlieka šiomis dienomis itin aktuali, kuomet tenka pasirūpinti tiek namais, namiškiais, greta esančiais, tėvais, o tuo pačiu ir savimi – prasidėjo laikotarpis, pareikalausiantis iš jūsų gana stipraus susitelkimo rūpinantis kitais, tad vertėtų jau šiandien apgalvoti būtinus pokyčius tiek gyvensenoje, tiek aplinkoje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Džiaugsmingos ir kūrybingos dienos, kuomet esate pilni idėjų ir noro ne tik džiaugtis gyvenimu, kurti, bet ir dalintis tuo, kas jus įkvepia, mokyti ir mokytis naujų dalykų ir galbūt suteikti savo laisvalaikio veiklai naujų prasmių. Ieškokite informacijos, bendraukite, itin palankus laikas pradėti mokymosi kursą, įgyti naujų įgūdžių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nostalgiškos dienos, kuomet rūpi namai, norisi gyventi jaukiai, gražiai ir saugiai, prisimenant gražiausias ankstesnių metų akimirkas su šeima. Esate linkę pasirūpinti tiek namais, tiek artimaisiais, tėvais ar gimine – puikus laikas pagalvoti apie šventinius stebuklus, tačiau tuo pačiu ir prisiimti gana rimtų atsakomybių bei apribojimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sėkmingas laikotarpis saviraiškai ir savęs pristatymui, naujų kontaktų ir galimybių paieškai – esate itin aktyvūs, veiklūs, pilni entuziazmo veikti, tačiau itin svarbu atsirinkti informaciją, partnerius ir klientus, bendravimo būdus, nusistatyti aiškius tikslus. Tikėtina, kad sportas ar kita intensyvi fizinė laisvalaikio veikla jūsų gyvenime pastaruoju metu užima gana svarbią vietą – išlaikykite saiką.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Darbas, uždarbis, įsipareigojimai ir galimybės – daug naujų veiklų veriasi, tačiau tuo pačiu kelia ir gana daug rūpesčio, baimių, būtinybės įvertinti savo tikruosius poreikius, išgryninti tikslus, pagalvoti apie artimuosius. Esate itin entuziastingai nusiteikę namiškių atžvilgiu, tačiau išlaikykite saiką veikdami, venkite diktato, atsargiau elkitės su prietaisais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Išskirtinis laikas, kuomet tarsi išeinate į akinančią šviesą, tačiau tai užgriūna kaip atsakomybė, verčianti keistis, ieškoti naujų būdų veikti pasaulyje ir tikslingai to siekti. Atsakomybės ir galimybių priešprieša verčia jus jaudintis, bet kol kas viskas nauja, puikus laikas pagalvoti apie savo vaidmenį visuomenėje ir paieškoti galimybių, atnešti naujų vėjų kitiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atėjo laikas šiek tiek nurimti ir įsiklausyti į save – išties profesine prasme šiokia tokia pozityvi krizė, kuomet būtina atsakyti į kai kuriuos klausimus – kam ir dėl ko dirbate, kiek tai jums svarbu ir vertinga, ką turėtumėte nuveikti, kad jūsų veikla įgytų naują kokybę? Leiskite sau poros dienų stabtelėjimą, žvilgsnį į savo karjerą iš šalies, ir atsakymai ateis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant