Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – kovo 19 d.

Paskutinė savaitės darbo diena kiek labiau skirsis nuo ankstesnių, tačiau, išskyrus kiek sunkoką susikalbėjimo, ryšių palaikymo, komunikacijos prasme rytą, bus tikrai verta rimtų planų. Tiesa, tai susikaupimo laikas prieš šeštadienį įvyksiantį pavasario lygiadienį, todėl būtų prasminga mažiau blaškytis, o koncentruotis ties tuo, kas jums iš tiesų svarbu, atitinka svarbiausius jūsų gyvenimo siekius ar tikslus. Tai apsivalymo, išsigryninimo laikas.
Keksas
Keksas / Vida Press nuotr.

Mėnulis visą dieną keliaus Dvynių Zodiako ženklu, kuris siejamas su informacija, mokykla, įvairiais kursais, amatais, prekyba, vadyba ir kitomis su informacijos perdavimu bei bendravimu siejamomis sritimis, tad palengvins visas su šiomis sritimis siejamas veiklas, ypač mokymąsi, dokumentų, informacijos ir konkrečių, su ryšių palaikymu susijusių reikalų tvarkymą.

Iki vakaro pavyks daug nuveikti, tačiau bus itin svarbu tikrinti visą jus pasiekiančią arba jūsų teikiamą informaciją, vengti skubotų sprendimų, antraip gali tekti skubos tvarka daug ką perdaryti arba, kaip sakoma, per kvailą galvą kojos gali nukentėti. Venkite bet kokių apkalbų, slapukavimo – padariniai ilgam gali sugadinti jūsų reputaciją.

Kaip ir pastarąsias tris dienas, iki šeštadienio patariama dėvėti kuo šviesesnius arba dangaus žydrumo drabužius, valgyti kuklų pasninko maistą, jis turėtų būti pagamintas tik iš augalinių ar pieno produktų, valgomas tik Saulei nusileidus žemiau horizonto linijos, t. y. tamsiuoju paros metu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien, o ypač ryte, vertėtų mažiau kalbėti, daugiau klausyti ir suprasti, kas sakoma, antraip įvairūs konfliktai, ginčai, problemos dėl tariamo nežinojimo ar informacijos trūkumo, apsirikimų beveik garantuoti. Venkite skubėti priimdami sprendimus, atsargiau vairuokite ir pasistenkite sakyti tik tiesą, venkite išsisukinėjimų ar pagražinimų – tai tik sukurtų daugiau problemų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pasistenkite šiandien labai gerai įsigilinti į tai, kas jums sakoma, siūloma, ypač, jeigu nuo jūsų sprendimų gali priklausyti tiek jūsų, tiek aplinkinių gerovė ar gali tekti prisiimti finansinę atsakomybę – sprendimus pasverkite iš visų pusių, konsultuokitės su bešališkais specialistais ir mažiau klausykite apkalbų ar įkalbinėjimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien vertėtų kuo atsargiau reikšti savo nuomonę ar diskutuoti ginant savo teises ar vietą po Saule – išryškėjusios jūsų silpnybės ar klaidos gali gerokai pakenkti jūsų įvaizdžiui ir profesinei reputacijai, o karštakošiškumas ar juolab agresija, tegu tik žodinė, ilgam sugadinti santykius tiek su esamu, tiek ir potencialiais darbdaviais. Bus itin svarbu susikaupti ir žinoti, ką ir dėl ko darote.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Po intensyvaus laikotarpio, kaip ir priklauso, būtinas poilsis, juo labiau jus, be jokios abejonės, gerokai išvargino užgriuvusios atsakomybės ir su tuo susijusios informacijos gausa, būtinybė būti tarp žmonių. Pasistenkite į visa tai žvelgti kaip į būdą sustiprėti, pasisemti sunkiai įkainojamos patirties ir ištvermės, būtinos jūsų svarbiausiems siekiams įgyvendinti, ir raskite laiko viską subalansuoti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Darbų ir reikalų srautas visą šią savaitę išlieka labai intensyvus iki pat sekmadienio, tad nusiteikite, kad šiandien teks imtis gana intensyvaus bendravimo tiek su veiklos partneriais, kolegomis, rūpintis bendrais darbais, tiek ir viešos veiklos. Laikas būtų geras nusistatyti, išsigryninti veiklos kryptį, tačiau pasistenkite finansų ar išteklių klausimą atidėti kitai dienai – šiandien bus per daug iliuzijų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Profesinės veiklos turite tiek daug, kad gali kilti problemų dėl sunkiai įgyvendinamų įsipareigojimų ar duoto žodžio – pasistenkite veiklas sustyguoti taip, kad visi būtų patenkinti. Sulauksite įdomių pokyčių savo profesinėje veikloje, tačiau būkite atsargūs tikėdamiesi, kad tai ilgalaikis projektas – pažadai kol kas dar labai iliuziniai, daug kas gali keistis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Išties metas imtis veiklos ir būtent tokios, kuri jums įdomi, suteikia sparnus ir tuo pačiu yra perspektyvi. Kokia tai veikla, žinote patys geriausiai, – ji be jokios abejonės išauga iš jūsų laisvalaikio veiklos, pomėgių arba tiesiog noro ne tik džiaugtis patiems, bet ir džiuginti kitus, o visų pirma – mylimą žmogų, vaikus. Tiesa, prieš veikdami pasirūpinkite visais būtinais leidimais ir kita dokumentacija.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Energijos perteklius ir noras sutvarkyti pasaulį pagal save šiandien jums gali kainuoti daug emocijų ir skausmingų konfliktų – bendraudami su mylimu žmogumi, išsakydami savo jausmus, pasistenkite išlikti subtilesni, patys venkite išsisukinėti ar meluoti. Prisiminkite jau turimas gyvenimo pamokas ir pagalvokite: o ko gi siekiate? Ar santykiai jus tenkina? O gal laikas atsisakyti iliuzijų?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų noras būti kuo reikalingesniems gali sukurti gana sudėtingas ir skausmingas jums situacijas – prieš imdamiesi pagalbos ar patarinėti, ko nors reikalauti, pagalvokite, kaip jaustumėtės atsidūrę priešingoje pusėje. Būkite itin dėmesingi antrajai pusei, namiškiams, tėvams ir ramiau reaguokite į tai, ką jie sako, pirmiausia išsiaiškinkite, ar viskas yra tikrai taip, o tada jau veikite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Seniai nebuvo tokio darbingo laikotarpio, koks jūsų laukia šiomis dienomis – tiek minčių ir reikalų, kuriuos turite nuveikti, tačiau visa bėda, kad informacijos, ką ir kaip reikia daryti, mažoka. Todėl venkite skubos, karščiavimosi, o lukterėkite, kol emocijos nusistovės ir iki vakaro daug kas turėtų pavykti. Bus itin svarbu klausyti ne tik proto, bet ir intuicijos balso, sekti nuojauta.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puiki diena, jeigu turite idėjų, ką norėtumėte veikti ir mažai spaudžia profesiniai ar kiti įsipareigojimai, – imkitės to, kas jus labiausiai džiugina, leidžia atsikvėpti ir patirti pilnatvę – gal tai žaidimas su vaikais, nedidelės kelionės, kūrybiniai užsiėmimai. Tiesa, yra pavojus pasiduoti azartui ir užsinorėti įsigyti tai, kas gali skausmingai atsiliepti jūsų finansinei būklei. Laikykitės taisyklių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasistenkite kuo ramiau reaguoti į tai, kad namiškiai, tėvai menkai supranta tai, kas jums svarbu, ką jiems pasakojate, net kaip kalbate – abipusis tolerancijos kito nuomonei trūkumas gali tapti skausmingo ginčo ar net rimtesnio konflikto priežastimi. Prisiminkite, kad ginčo objektas ir tai, ko jūs iš tiesų siekiate, yra skirtingų kategorijų dalykai, todėl vargu ar verta veltis į diskusijas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas