Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 21 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Voverė Vokietijoje
Voverė Vokietijoje / „Scanpix“/AP nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienį įvykiai vystysis taip, kaip ir tikėjotės, o gal net pranoks jūsų lūkesčius. Puiki diena įsilieti į naują kolektyvą ar megzti reikiamas pažintis – lengvai sutarsite su aplinkiniais. Palanku pristatyti svarbius projektus, kreiptis su prašymais į valstybines įstaigas, autoritetus. Sudėtingiau eisis finansiniai reikalai – būsite linkę impulsyviai ir neapgalvotai leisti pinigus. Santykių fronte galimos dramos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučių zodiako ženklo atstovai gali užmegzti perspektyvią pažintį su užsienio šalies atstovu, galbūt romantinio pobūdžio. Palanku planuoti tolesnes keliones, vykti atostogų ar komandiruočių. O štai Jaučiai, esantys rimtuose santykiuose, gali patirti sunkumų – šiandien lengva bus išprovokuoti konfliktą. Profesiniai reikalai klostysis palankiai, tačiau negalima tingėti, reikia aktyviai veikti, siekti užsibrėžtų tikslų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Penktadienį norėsis demonstruoti iniciatyvą, nebijosite veikti drąsiai, būsite linkę eiti tiesiai prie tikslo. Jėgų užteks net sudėtingiausiems fiziniams darbams. Puikus laikas pradėti sportuoti ar siekti sportinių aukštumų. Ypač seksis karininkams, sporto treneriams, vadybininkams ir dirbantiems prekybos sektoriuje. Šiandien sulauksite reikiamo palaikymo iš autoritetų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir kaip nesutiktumėte su kito nuomone, išlikite taktiški ir diplomatiški. Kitų menkinimas gali privesti prie didelių ir dramatiškų konfliktų šiandien. Galite ilgam susigadinti santykius su ilgamečiais draugais, jei nesistengsite valdyti savo emocijų. Nuotaikų svyravimai ir vidinis nepasitenkinimas provokuos keistus pasirinkimus ir poelgius. Šią dieną susilaikykite nuo bet kokių ekstremalių poelgių ir rizikų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien tikėtini finansiniai nuostoliai ir konfliktai darbo aplinkoje. Būsite itin subjektyvūs ir netaktiški, tad teisingiausias problemų sprendimo būdas – pasitelkti žmogų, kuriuo pasitikite, kad šis tarpininkautų sprendžiant ginčą ar nesusipratimą. Penktadienį drąsiai kreipkitės patarimo, konsultuokitės, tai padės išvengti klaidų. Darbe būtina išlaikyti aukščiausius profesionalumo standartus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tikėtina, kad susidursite su sveikatos problemomis ar prasta savijauta. Galimos liūdnos žinios, įvairūs trukdžiai ir sunkumai. Gera žinia – netrūks vidinės motyvacijos siekti savo tikslų. Venkite ginčų ir kritikos darbo aplinkoje, kitaip ilgam susigadinsite santykius su kolegomis ar vadovais. Antroje dienos dalyje užgrius nemažai buitinių ir asmeninių reikalų, aplinkybės reikalaus išminties ir apsukrumo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pakvips romantiškais nuotykiais ir linksmybėmis. Nuo pat ankstyvo ryto būsite nusiteikę pramogoms ir flirtui. Šiandien Svarstyklių zodiako ženklo atstovai sulauks daugybės komplimentų ir malonių staigmenų. Tačiau sunkiau seksis susikaupti, o darbų, kaip tyčia, tik daugės. Penktadienis – tinkama diena investuoti į buitį, tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionų nuotaiką gali sugadinti nepasiteisinę lūkesčiai ir finansiniai nuostoliai. Penktadienį verčiau susilaikyti nuo didesnių investicijų – viskas atrodys geriau, nei yra iš tikrųjų. Šiandien venkite žadėti ar įsipareigoti – bus sunku realiai įvertinti savo jėgas, galite nuvilti kitus. Nesantaika namuose ir toliau gadins nuotaiką – gali atrodyti, kad atsidūrėte spąstuose, iš kurių vis bandote ištrūkti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Neatsargūs žodžiai provokuos ginčus ir ardys draugystės saitus. Penktadienį būsite lengvai išmušami iš vėžių, tai gali būti paini ir klastinga diena. Šiandien verčiau nesiimti ir nepradėti nieko svarbaus, tai ypač nepalankus laikas juridiniams reikalams tvarkyti, planuoti ar vykti į tolesnes keliones. Bus didesnė avarijų tikimybė, tad kelyje elkitės itin apdairiai. Vakare tikėtini ginčai su bičiuliais ar šeimos nariais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Penktadienį nepalanku keliauti, tvarkyti juridinius reikalus, reklamuoti savo veiklą ar paslaugas. Šiandien verčiau vengti viešumos ir nesivelti į ginčus, galite išprovokuoti tokią konfliktinę situaciją, kurios tikrai nesitikėjote. Nepasiduokite norui beprasmiškai išlaidauti, galite patirti piniginių nuostolių per draugus ir bičiulius. Regis, vakare teks nemažai pasinervinti, galimi sveikatos sutrikimai, susiję su širdimi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nuo penktadienio aistros Vandenių gyvenime ims po truputį rimti. Ir aplinkybės dėliosis palankiau, ir jūs patys tapsite ramesni, nebe tokie agresyvūs. Energija liesis pro kraštus – bus svarbu rasti harmoningų būdų jai išreikšti. Puikus laikas sportininkams ar dirbantiems sunkesnį fizinį darbą, tačiau traumų tikimybė vis dar didelė – negalima skubėti, būtinas atsargumas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Saugokitės iliuzinių įsivaizdavimų ir fanatiškumo jausmo – tai šiandien gali pridaryti daug bėdų. Verčiau atsiriboti nuo svarbių sprendimų priėmimo ir atsakingos veiklos – trūks objektyvumo ir pastabumo. Didesnė vagysčių, klastos, apgaulių tikimybė, gali išduoti tie, iš kurių mažiausiai to tikėjotės. Tai nėra palankus laikas kelionėms, tačiau puikus metas dvasiniam tobulėjimui ir saviugdai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas