Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 8 d.

Kalendoriaus lapas šiandien pilnas paminėtinų datų: Šilinė (Švč. Mergelės Marijos gimimo diena), Vytauto Didžiojo karūnavimo diena, Tarptautinė raštingumo ir Tarptautinė kineziterapeuto diena. O kokie ženklai matomi astrologiniame kalendoriuje?
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Viena produktyviausių savaitės dienų. Energijos turėsite pakankamai, tad net ir su minimaliomis pastangomis galėsite pasiekti didelių rezultatų. Nors svarbių darbų gali ir nebūti, tačiau galvoje gims tiek įdomių idėjų, kad bus pernelyg sunku ramiai nustygti vietoje. Vakarą nuo 19.40 val. pasistenkite praleisti su gerai pažįstamais žmonėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dienos fonas atneš nemažai naudingos informacijos, kuri ateis link jūsų pačiais įvairiausiais keliais: per knygas, žmonių patarimus, filmus, sapnus. Svarbiausia įsiklausyti į aplinkos ženklus ir adekvačiai priimti gaunamą informaciją. Svarbu, kad veikloje neskubėtumėte ir neskubintumėte kitų bei elgtumėtės mandagiai, net jei to ir nenorite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Profesijos srityje vyraus kolektyvine veikla, bendrų tikslų siekimas. Bendravimas gali atnešti ne tik naudingų sprendimų darbe, bet ir įdomių įžvalgų, kurios leis rasti išeitis iš painių asmeninių situacijų. Pasistenkite sudaryti sau lanksčią dienotvarkę, kurioje liktų galimybių netikėtumams, kadangi staigmenos šiandien gali būti vedančios link svarbių situacijų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Užsiimkite gerai pažįstama veikla. Veikite disciplinuotai ir mąstykite strategiškai, venkite staigių ir mažai apgalvotų veiksmų. Svarbu atmesti bet kokius nereikalingus užsiėmimus, kurie gali atitraukti nuo svarbiausių tikslų – susikaupkite ir atiduokite visas jėgas darbui. Vakaro fonas gali būti kiek prastesnis: veikti be streso pavyks sunkiai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena leis rasti sprendimus, atrasti geriausias išeitis, atsigauti ir sugrįžti į vėžes sudėtingoje gyvenimo sferoje, kurios vis nesugebėdavote sutvarkyti. Būkite išmintingi, pasinaudokite dienos nešamomis galimybėmis ir išplėskite gyvenimo ribas. Vakare galimai susidarys įtemptos, tačiau jau pažįstamos aplinkybės, kurios vers aiškintis santykius su kitais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gali tekti spręsti staiga išryškėjusias problemas, tad jūsų suplanuoti reikalai kiek prisistabdys. Puiki proga pamatyti veiklas ar santykius, kurie jau nėra efektyvūs, nebeneša naudos, o yra tik jūsų prisirišimas. Neskubėkite ir palikite sau laiko susiderinti su pokyčiais, tačiau priimkite faktą, jog kai kuriuos dalykus gyvenime jau laikas paleisti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarbi tema taps santykiai su pačiais svarbiausiais žmonėmis jūsų gyvenime. Šioje sferoje atsiras žymiai daugiau racionalumo, ramybės bei pasiruošimo suprasti kitą žmogų, kuris elgiasi bei nori visai kitko nei jūs. Nuslūgs įtampa, kuri vis neleisdvavo pasiekti harmonijos santykiuose. Pasirūpinkite išvaizda ir pasistenkite priderinti ją prie aplinkos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Galite jausti liguistą poreikį tvarkai, taisyklėms bei grafikams, arba aplinkiniai gali jums primesti šiuos dalykus. Iš tikrųjų šiandien daugiau pavyks nuveikti tiems, kurie sugeba veikti sistemingai, laikytis nustatytų taisyklių bei tvarkos. Šios dienos nuveikti darbai galbūt ir nebus itin dideli, tačiau anksčiau ar vėliau juos nudirbti vis tiek reikia.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Spartus dienos ritmas vers vienu metu dirbti kelis darbus. Gera savijauta leis veikti gana greitai ir produktyviai. Vis dėlto bus nelengva tiems, kurie nemėgsta savo darbo, kadangi šiandien nuobodžių darbų naštą pajaustumėte labiau nei paprastai. Palanki diena meilei, romantiškiems pasimatymams, gražiam ir neįpareigojančiam bendravimui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Aplinkinių skubėjimas, ambicijos, noras nuversti kalnus kels jumyse ne susižavėjimą, o irzlumą, norą atsitraukti. Nerimas bei stresas gali lydėti tuo atveju, jei nesuskubsite sukurti sau ramios aplinkos. Namuose galite nuveikti daug naudingų darbų, kurie jūsų aplinką pavers jaukia ir malonia. Įsiklausykite į aplinkinių kritiką – ji gali būti teisinga.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Palankus laikas netolimoms kelionėms, prekybai, verslo susitikimams, nedidelių darbų pradžiai, įvairiems susirašinėjimams ir reikalingų žinių paieškai. Svarbu imtis tokių darbų, kuriuos galėtumėte greitai užbaigti, kadangi monotonija atlaikyti bus sunku. Vakaras gali būti gana stresinis, emociškai sunkus, tad jį geriau praleisti ramioje aplinkoje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atsargiai elkitės su pinigais ir nešvaistykite jų nepraktiškiems dalykams. Diena palanki kaupimui, naujų uždarbio galimybių paieškai bei savo asmeninės buhalterijos apžvalgai. Nesunkiai pavyks pastebėti daromas klaidas, kurios neleidžia pasiekti užsibrėžtų tikslų. Tinkamas metas pasirūpinti ne tik fizinio kūno grožiu, bet ir sveikata.

Horoskopą sudarė astrologė Lana kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas