Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – sausio 1 d.

Laukia sudėtingi, tačiau išskirtiniai metai. Puiku, kad sutinkant juos Mėnulis keliaus su meile, kūryba, dosnumu ir orumu siejamu Liūto Zodiako ženklu, o tai suteiks šiltą ir džiugų foną metų startui, gražų palinkėjimą, saulėtos laimės pažadą visiems metams.
2021-ieji metai
2021-ieji metai / 123RF.com nuotr.

Pirmoji metų diena, jeigu naktį pavyko išvengti didesnių ekscesų, bus itin tinkama poilsiui, atsipalaidavimui, rankdarbiams, imtis mėgiamos veiklos, kūrybos. Jeigu esate su vaikais – skirkite daugiau laiko jų poreikiams, pabūkite kartu, pažaiskite, imkitės bendros veiklos.

Diena itin tinkama nuoširdiems, atviriems pokalbiams, apmąstymams apie tai, kaip norėtumėte gyventi ir dirbti ateinančiais metais, kas jums svarbu – tad būkite su artimaisiais, jums mielais žmonėmis, tegu ir per nuotolį ir pasimėgaukite tuo.

Šilumos suteiks tamsiai raudonos, auksinės geltono, oranžinės ar baltos spalvų apranga, puoštis labiausiai tiktų raudonas špinelis. Tegu jūsų namai šiandien kvepia pyragais, sausainiais ar bent blynais, valgykite juos su medumi, uogiene, vaisiais, tiks ir varškė, pienas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji diena bus maloniai šventiška – būsite atsipalaidavę ir džiugūs. Puiku, jeigu esate su mylimu žmogumi, greta siaučia vaikai, turite progos nuveikti kažką smagaus. Tikėtina, kad norėsite susitikti su draugais, būsite linkę ieškoti kompanijos – raskite būdų pradžiuginti save ir kitus, tik pasistenkite laikytis taisyklių, venkite spontaniškų išlaidų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų norai ir galimybės šią šventinę dieną gali gerokai skirtis. Deja, pasirodyti taip ir tiek, kiek norėtumėte, vargu ar pavyks, namiškių ir jūsų interesai taip pat gali išsiskirti, tačiau venkite kaltinti tiek save, tiek ir kitus. Šiandien jums turėtų labai padėti filosofiškas požiūris į gyvenimą – pasidomėkite tuo, kas gražaus vyksta pasaulyje, ką galėtumėte ir norėtumėte pritaikyti savo veiklai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią dieną pasistenkite švęsti kuo ramiau – per didelis skambučių, informacijos (juolab neigiamos) ar tiesiog kalbų kiekis jus vargins ir netgi sekins. Geriausia, ką galite padaryti – išjungti tegu ir visas elektorines ryšių ir informacijos priemones ir daugiau pabūti tyloje, paskaityti, pagalvoti apie metų planus, galbūt pasidaryti svajonių žemėlapį ir pan.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tikėtina, kad darbo reikalai primins jums apie save ir šią šventinę dieną – turite progos uždirbti, tačiau išlaidų venkite, ypatingai jeigu tai visiškai spontaniškas ar kitų įkalbėtas sprendimas. Draugų ar bičiulių patarimai bei pasiūlymai, tikėtina, atneš daugiau nuostolių negu naudos. Šiandien sulauksite gražaus antrosios pusės palaikymo – tad pasimėgaukite artumu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jeigu ne rūpesčiai dėl profesinių perspektyvų, darbo reikalų, būtinybės spręsti skubius reikalaus, šiandien būtų jums puiki diena – esate pilni energijos, džiugiai ir geranoriškai nusiteikę ir net ribotos galimybės vargu ar galėtų sugadinti jūsų nuotaiką. Šiltas ryšys su mylimu žmogumi teikia jums daug pasitenkinimo. Kad ir kaip būtų sudėtinga, priežasčių mėgautis diena yra daug.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jeigu tik turite galimybę, šią dieną tiesiog patinginiaukite arba bent jau poilsiui skirkite kuo daugiau laiko. Tiesa, tai turbūt mažai tikėtina, nes rūpės vaikai, mokslai, galbūt būtinybė pasirūpinti toli esančiais, tačiau ar viską būtina atlikti čia ir dabar, ir dar kuo geriau? Visa laimė, kad jūsų antroji pusė labai geranoriškai nusiteikusi jūsų atžvilgiu – pasimėgaukite šiuo santykiu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jeigu tik turite galimybę – skirkite šią dieną ramiam poilsiui, SPA procedūroms namuose ar tiesiog maloniam atpalaiduojančiam pasibuvimui su artimaisiais. Tiesa, visai tikėtina, kad galite sulaukti netikėtų pasiūlymų ar gąsdinančių naujienų iš draugų ar bičiulių, tačiau susilaikykite nuo skubotų sprendimų, visų pirma pasitarkite su namiškiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šventės šiandien jums rūpės mažiau negu asmeniniai ir profesiniai reikalai – rinksitės tarp asmeninių, šeimos ir karjeros galimybių – rebusas itin painus, tad protas čia vargiai padės. Galimybių išties turite daug, belieka atsipalaiduoti ir pajausti, kur vėjas pučia, kur širdis labiausiai traukia. Atsiribokite nuo visų baimių, kompleksų ir viskas susiklostys palankiausia linkme.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate atsipalaidavę, džiugūs, stiprūs ir pilni energijos, tad visi apribojimai jus veikia itin blogai. Raskite būdų savo energiją nukreipti kūrybos link, daugiau judėkite, raskite su kuo įdomiai pabendrauti, skirkite daugiau laiko ir dėmesio savo pomėgiams, susisiekite su draugais ar pažįstamais kitose šalyse – turite progos sukauptį gerų idėjų ateities veiklai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Esate pilni kūrybinių idėjų, nerimaujate imtis veiklos, realizuoti savo sumanymus, tačiau nežinios dar labai daug, sukate galvą dėl finansavimo galimybių? Daug kas jūsų rankose – atsipalaiduokite ir leiskite sau svajoti, pasitarkite su artimaisiais, paieškokite informacijos – o gal reikia įgyti dar kažkokių papildomų įgūdžių? Metas tinkamas susiplanuoti darbus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kad ir kaip norėsite įtikti artimiesiems, šiandien jūsų poreikiai siekia toliau asmeninio pasaulio ribų, todėl bus itin svarbu rasti laiko susikaupti ir pabendrauti su siela jums artimais žmonėmis. Daugiau laiko skirkite poilsiui, kiek galite, atidėkite visus darbus ir reikalus, ypatingai namuose – gal verta būtų šiek tiek ištrūkti iš jau varginti pradėjusios kasdienės aplinkos?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šventinės dienos suteiks jums daug jėgų ir pasitikėjimo savimi – būsite linkę kuo daugiau bendrauti, švęsite pasitelkdami jau kasdienėmis tapusias ryšių technologijas, tačiau ar tikrai tai jus džiugina? O gal tai jau tapo darbu ir rutinine veikla? Nepaisant visko, diena bus aktyvi, darbinga, nuveiksite tai, apie ką jau seniai svajojote.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant