Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 29 d.

Nuo šiandien Mėnulis tampa senu – danguje matosi mažesnė jo pusė, o tuo pačiu prasideda darbų, reikalų užbaigimo, apibendrinimo, tvarkymosi savaitėlė. Persiorientavimo diena paprastai būna sunkesnė, sunku suderinti emocinius ir proto pateikiamus poreikius, o tai gali lemti didesnį irzlumą, pretenzijas kitiems. Žinant tai, lengviau susivaldyti, susivokti ir ramiau reaguoti į iškylančias emociškai sunkesnes situacijas.
Jaukumą kuriančios dekoracijos
Jaukumą kuriančios dekoracijos / 123RF.com nuotr.

Ypač apie pietus gali tekti skubiai reaguoti į mažai lauktas situacijas, ypač pasiūlymus smagiai praleisti vakarą ar savaitgalį, keisti planus. Gali paaiškėti, kad vis dėlto aplinkybės labai ribojančios, teks pasistengti, jei norite sklandžiau suderinti troškimą pailsėti, smagiai praleisti laiką su pareigomis bei atsakomybėmis.

Diena vis dėlto gana sėkminga profesinei veiklai, idėjų sklaidai, bendravimui visuomenei svarbiais, aktualiais klausimais, todėl nugalėjus ambicijas, aroganciją, šiandien galima gana daug ir su gera nuotaika nuveikti. Juolab, kad Mėnulis keliaus dosniuoju ir džiugiuoju, karališkuoju Liūto zodiako ženklu, tad nutaikykite momentą pasakyti mylimam žmogui komplimentą, pagirti vaikus, palepinti juos maža dovanėle.

Džiugias, kūrybingas nuotaikas sustiprinti turėtų šios aprangos spalvos – tauri raudona, alyvinė bei balta, džespilitas (geležingas kvarcitas).

Šiandien maistas turėtų būti kuklus, verta pasninkauti, visų pirma atsisakant mėsos, kitų gyvulinių produktų ir patiekalų su jais, mielinės duonos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Smagios dienos, tačiau tik tuomet, jeigu pavyks suvaldyti savo entuziazmą, ypač jeigu paaiškės, kad teks susimokėti už dalykus, kuriuos buvote sunku suplanuoti. Susilaikykite nuo skubotų sprendimų, prieš mokėdami gerai pasiaiškinkite aplinkybes, o naujus įsipareigojimus atidėkite geresniems laikams. Gali tekti pakovoti už savo interesus, teisėtą atlyginimą už ilgalaikį jūsų darbą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Vienas iš svarbiausių uždavinių šiandien – išlaikyti gražius santykius tiek su artimaisiais, namiškiais, kad ir kaip jaustumėtės jų įskaudinti ar nuvilti, o gali tekti ir gana skubiai ieškoti kylančių buitinių ar sveikatos problemų sprendimo, strigti darbo reikalai – daug kas priklausys nuo jūsų geranoriškumo ir noro pagaliau sutvarkyti tai, kas jau seniai pribrendo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien teks balansuoti tarp noro sutvarkyti kuo daugiau reikalų (jus džiugins kitų dėmesys, skambučiai) ir būtinybės pasaugoti save, atsisakyti iš esmės sekinančių, varginančių ir galbūt sveikatą alinančių pokalbių, ypatingai pasitelkus naujausias technologijas. Todėl labiau pasirūpinkite realiais dalykais nei kalbomis, o jei jau bendraujate, tai tik tada, jei turite ką iš esmės trumpai pasakyti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gana sudėtinga diena, ypač, jei sugalvosite kažką įsigyti, panorėsite kažkam įsiteikti ar tiesiog papramogauti – teks susitaikyti, kad iš jūsų gali būti pareikalauta grąžinti skolą ar priminti ankstesni įsipareigojimai. Pyktis ar noras kažkaip išsisukti, pabėgti nuo atsakomybės problemą gali tiek pagilinti, tad teks pasistengti, jei norėsite sulaukti pagalbos ir paramos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visa laimė, kad jėgų turite pakankamai atlaikyti kaltinimus ir vis griūvančios, tačiau išsilaikančios darbo vietos keliamas problemas. Gali tekti gana skubiai ieškoti naujų galimybių ir pagaliau aiškiai sudėlioti taškus profesinėje veikloje, juolab, kad spaudžia atsakomybė prieš šeimą, antrąją pusę. Šiandien verta nuoširdžiai išsakyti savo jausmus ir, tikėtina, sutarimą rasite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Patarimas šiandien gali būti tik vienas – atsitraukti nuo vis griūvančių reikalų, darbo problemų ar baimių, susijusių su darbo vieta, ir kuo daugiau laiko ramiai praleisti namuose, su artimaisiais, pasirūpinti, kad gyvenimas taptų jaukesnis, gražesnis, sveikesnis. Pasirūpinkite naudojamų automobilio, prietaisų, kitos technikos saugumu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kiek draugai ar visuomeniniai reikalai reikalautų jūsų dėmesio, pasistenkite koncentruotis į svarbiausius reikalus, antraip galimos apmaudžios klaidos, ypač susijusios su finansiniais reikalais. Kad ir kokių pasiūlymų, prašymų ar naujienų išgirsite, susilaikykite nuo vertinimų, pasidomėkite giliau, nes tai gali tapti tiek galimybe, tiek ir nereikalingomis išlaidomis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Rūpės karjeros, profesinio tobulėjimo reikalai, tačiau pasistenkite atsieti savo ateities planus nuo baimės dėl finansinio saugumo, venkite skubotų finansinių įsipareigojimų ar sprendimų, verčiau labiau pasirūpinkite atliekamo darbo kokybe ir savo reputacija. Nuoširdumas, gebėjimas pažvelgti į pasaulį ir save giliau nei įprasta leis pasaugoti save, rasti būdų atsipalaiduoti, atsiduoti kūrybai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų žavesys ir sėkmė gali sužavėti bet ką, tačiau pasistenkite išlaikyti saiką, ypač bendraudami. Atsižvelkite į kitų poreikius, o gal ir baimes, daugiau klausykite nei patys kalbėkite. Būsite džiugūs, pilni entuziazmo ir noro nuversti kalnus, tačiau susilaikykite nuo skubotų sprendimų, ekstremumų, pasaugokite savo ir artimųjų sveikatą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gana rizikinga diena, ypač, jei sugalvosite aiškintis santykius su mylimu žmogumi, juolab priekaištauti dėl žlugusių planų ar pernelyg didelio išlaidumo. Pasitikslinkite, ar tikrai jūsų baimės dėl ateities pagrįstos ir visų pirma patys pasirūpinkite savo bei artimųjų saugumu. Susilaikykite nuo finansinių įsipareigojimų, o kilus realių problemų, paieškokite alternatyvių resursų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atrodo, esate sėkmės nešami, tačiau suderinti visas užgriuvusias gyvenimo aplinkybes ir atsakomybės naštą išties sunku, ypač, jeigu norite būti visiems geri. Susilaikykite nuo priekaištų antrajai pusei, vaikams, verčiau paieškokite bendraminčių, draugų, bičiulių paramos, tų, kurie geriausiai gali suprasti jūsų situaciją.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Labai darbingas laikas, kuomet aplinkybės vers jus suktis įsitempus, skubiai sprendžiant kylančias problemas, grįžtant – savanoriškai ar per prievartą – prie senokai pakibusių problemų. Gali tekti skubiai pasirūpinti tiek šlubuojančia sveikata, tiek leisgyve technika ar elektroniniais prietaisais. Tik patys turėtumėte nuspręsti, kiek ir ko jums reikia, teks susitelkti, jei norėsite atlaikyti patiriamą spaudimą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus