Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 8 d.

Sunkios, permainingos darbo savaitės pabaiga leis šiek tiek pateisinti šios dienos įtampas ir siurprizus – gali užtekti tik smulkmenos, prisiminimo iš praeities, kažkada padarytų klaidų ir tai išjudinančio žodelio ar tik gesto, kreivesnio šypsnio, ir emocijos gali užtemdyti sveiką protą. Norėsis kovoti prieš įvairius apribojimus, trukdančius jūsų veiklai, ypatingai, jeigu tai susiję su verslu, darbo santykiais.
Namai
Arbata / 123RF.com nuotr.

Diena pareikalaus gana rimto susitvardymo ir gebėjimo suvaldyti savo emocijas, ypatingai jeigu norite ieškoti sprendimo, kompromiso. Dalis planetų šiuo metu mūsų atžvilgiu juda atgal, dalis tarsi stovi vietoje, versdamos stabtelėti ir apmąstyti tai, kas vyksta, savo veiksmus ir planus. Jeigu kažkas stringa – gal iš tiesų dar kažką reikėtų tikslinti, paieškoti alternatyvių realizacijos kelių?

Dėl anksčiau padarytų klaidų, pašykštėtų lėšų ar išmanymo trūkumo šiandien gali kilti įvairūs gedimai, problemos, tačiau susilaikykite nuo noro kažką radikaliai keisti, ypatingai daryti ilgalaikius finansinius sprendimus – ieškokite esminių problemos priežasčių ir tik tuomet jas taisykite.

Emocines bangas išjudins Mėnulis giliame, su paslaptimis, galia, dideliais pinigais ir magija bei seksualumu siejamame Skorpiono Zodiako ženkle, tačiau situaciją kiek švelnins grožio ir meilės planeta Venera, vakar perėjusi iš šio ją apsunkinusio ženklo į su išmintimi, plačia pasaulėžiūra, teise, optimizmu ir tolerancija siejamą Šaulio ženklą, skatindama norą tiesiogiai pažinti pasaulio grožį, skirti daugiau lėšų kelionėms, išsimokslinimui, religinėms organizacijoms ar sielos reikalams, teisingumo atstatymui.

Šios dienos aplinkybes švelninti padės neryškios, tarsi išplautos, pereinančios aprangos spalvos, lengvi, plevenantys audiniai bei papuošalai.

Atkreipkite dėmesį ir į jus supančius aplinkos kvapus – jeigu jie malonūs, viskas gerai, o blogi, erzinantys turėtų priversti jus susimąstyti. Maistas turėtų būti lengvas, valgykite daugiau salotų, žalumynų, kitų daržovių ir vaisių, sėklų, riešutų, patiekalų iš miežių – perlinių, kvietinių kruopų, jų miltų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai, ką šiandien suvoksite ar sužinosite, kas įvyks su jumis ar jūsų aplinkoje, gali tapti jūsų kantrybės ir gebėjimo susivaldyti bei suvaldyti situaciją patikrinimu. Net jei paaiškėtų, kad ankstesnės jūsų ar kitų klaidos verčia jus už tai sumokėti asmeniniais resursais, priimkite tai kaip galimybę peržiūrėti situaciją giliau ir imtis prevencijos. Pasistenkite ramiai apginti savo interesus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Labai darbinga, tačiau sudėtinga bendravimui diena, pareikalausianti iš jūsų gana didelės disciplinos ir atsakomybės, jeigu norėsite padaryti gerą įspūdį kitiems, parodyti dėmesį antrajai pusei, nes visa jūsų esybė gali tiesiog prieštarauti tam, ką darote ar sakote. Verta paieškoti tokio susipriešinimo priežasčių, tačiau svarbiausia – pasaugokite savo sveikatą nuo persidirbimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien bus labai svarbu išlaikyti saiką savo darbuose ar noru pasirūpinti visais – kad ir kaip, atrodytų, aplinkybės spaudžia, šiandien pirmiausia atkreipkite dėmesį į savo sveikatą, ypatingai nervų sistemos būklę. Kitiems galėsite padėti tik tuomet, jei patys sugebėsite nurimti, susitelkti ties tuo, ką darote, juolab norų ir galimybių turite tikrai daug.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien vienaip ar kitaip teks prisiminti senus draugus, kolegas ar bendramokslius, galite sulaukti siurprizo ar bent malonaus pasiūlymo iš praeities, gerokai išjudinsiančio jūsų kasdienybę bei jausmus. Pasistenkite būti pakantesniais namiškiams, susilaikykite nuo noro pertvarkyti namus tik pagal savo norą ir valią – pas metas prisiminti sutarimus ir ieškoti kompromisų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Siekis suderinti darbo ir namiškių, šeimos interesus šiandien gali tapti jums tikru iššūkiu – nors širdis bus ten, kur artimiausieji žmonės, trauks pagaliau pailsėti, tačiau profesiniai reikalai, būtinybė susidoroti su nuolat kintančia situacija vers jus susitelkti ties skubiais reikalais, daug bendrauti, derėtis. Nusiteikite, kad prireiks gana daug pakantumo, atsargiai vairuokite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Daugybė pokalbių, dokumentų tvarkymo, informacijos, organizacinio darbo, ypatingai susijusio su planuotomis kelionėmis, susitikimais, mokslais ar leidyba pareikalaus iš jūsų viso laiko ir dėmesio, tik svarbu venkite skubos, itin atsakingai spręskite finansinius klausimus, nusiteikite, kad gali tekti keisti ankstesnius planus. Gerai bent tai, kad namuose įsivyrauja maloni taika.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors ir esate nusiteikę nuversti kalnus, tačiau aplinkybės verčia jus gerokai pergalvoti savo planus, ieškoti naujų galimybių, jaudins ir finansiniai reikalai, noras čia ir dabar kažką išspręsti, nutarti, juolab bus sunku sulaukti ir antrosios pusės palaikymo. Labai atsargiai vertinkite kitų pasiūlymus, susilaikykite nuo noro įtikti bet kokia kaina. Susilaikykite ir nuo išlaidų, ilgalaikių finansinių įsipareigojimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dvilypis metas – juk Mėnulis jūsų ženkle, pasaulis atsivėręs jums, tačiau mėnuo prieš gimtadienį ir kitos aplinkybės skatina jus daugiau pasigilinti į savo šaknis, savo veiksmų priežastis, vaikystės prisiminimus, peržiūrėti savo santykius su tėvais, šeimos nariais, o tuo pačiu ir į santykius su antrąja puse. Ši diena pareikalaus daug tolerancijos, ypač sulaukus trikdančių siurprizų, keičiant planus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Keistas laikas, kuomet esate labai geranoriškai nusiteikę, linkę padovanoti ką turite geriausio pasauliui, tačiau dar trūksta drąsos ir palaikymo – leiskite sau dar porą dienų sustiprėti, apmąstyti tai, kas vyko ir vyksta, pasaugokite ir savo sveikatą, ieškokite būdų iš esmės keisti savo gyvenseną, antraip to pareikalaus aplinkybės. Palanku grįžti prie atidėtų darbų, senų ryšių ar prisiminti seniai išmoktus dalykus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien daug kas gali jus išmušti iš vėžių – tiek kažkokios naujienos iš draugų, tiek ir profesinėje veikloje. Pirmosios gali priversti jus gerokai suabejoti tuo, kaip jūs praleidžiate laisvalaikį, savo santykius su vaikais, mylimu žmogumi, aplinka, o darbe gali paaiškėti, kad būtina keisti jūsų planus, ypatingai finansinius, perrašyti dokumentus – venkite skubos, sprendimus ir įsipareigojimus atidėkite kuriam laikui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Aplinkybės vėl ir vėl verčia jus grįžti prie tų pačių sunkiai suvaldomų šeimos, būsto problemų, gyvenimo nuolatiniuose pokyčiuose – teks gerokai pasukti galvą, kaip suderinti tai su savo karjeros, profesiniais tikslais. Juolab, kad tenka galvoti apie skubius ir daug ką keičiančius sprendimus, tiek kelionių planus, ryšių su užsieniu palaikymo galimybes, tiek pasitikėjimo žiniomis, teisingumu klausimus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasaulis, atrodo, eina iš proto, tačiau jums rūpi visai kiti dalykai ir vis dėlto šiandien aplinkybės vers jus gerokai susiimti ir parodyti savo tvirtybę, gebėjimą pasinaudoti tuo, ką turite sukaupę ir keisti situaciją iš esmės. Tačiau padirbėti teks visų pirma jums patiems su savimi, savo nuostatomis ir pasaulėžiūra. Būkite atsargūs su elektros prietaisais, elektronika – jie gali pavesti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito