Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 5 d.

Beveik visa antroji švenčių diena gana gerai tiks ramiam atsigavėjimo pratęsimui. Iki 16 val. 03 min. Mėnulis keliaus ramiu, disciplinuotu ir tuo pačiu labai praktišku Ožiaragio zodiako ženklu, puikiai tinkamu aptarti ir suplanuoti būsimus darbus, taip pat įvairiai su žeme, statybomis, remontu susijusiais veiklai.
Kiaušiniai
Kiaušiniai / 123RF.com nuotr.

Tiesa, jeigu pradėsite darbus anksti ryte, nes 10 val. 06 min. prasidės vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta nebent tęsti ar pabaigti, kas pradėta, tvarkytis, ilsėtis, susilaikykite nuo pirkinių. Užtat vėliau, Mėnuliui perėjus į su draugiškumu, visuomenine veikla, siurprizais, mokslo atradimais ir technologijomis siejamą Vandenio ženklą, nuotaikos taps visai kitokios – norėsis daugiau bendrauti, kažkuo nustebinti jums artimą žmogų ar bičiulį, laikas tinkamas ir įsigyti ryšių ar kompiuterinės technikos.

Tiesa, situacijos gali klostytis taip, kad teks greitai reaguoti, todėl pasistenkite išvengti pykčio, nereikalingo blaškymosi – ramiai ir drąsiai imkitės spręsti užgriuvusius reikalus, šiandien bus labai svarbu palaikyti teisingumą, širdies gerumą.

Ramybei išlaikyti labai tiks indigo mėlyna spalva aprangoje ir aplinkoje, stiprybės suteiks šios spalvos safyrai ar kiti akmenys. Būtų itin palanku šiandien visiškai atsisakyti mėsos ir jos produktų, maistas turėtų būti kuo paprastesnis, natūralesnis, kuo mažiau apdorotas – itin tiks sūdyta žuvis, sūdyti grybai ar raugintos daržovės, aštresni prieskoniai, ypač česnakas, juoda duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nors ir šventinė diena, profesinių temų ir reikalų šiandien vargu ar pavyks išvengti. Ryte galite sužinoti ar pajausti radikaliai jūsų požiūrį į savo tikslus ar profesinius siekius pakeisiančių dalykų. Iki pavakarės apmąstykite tai, o jau vakarop realizuokite norą savo idėjas aptarti su draugais ar bendraminčiais, kolegomis ir susiplanuoti laukiančius savaitės darbus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienio ryte būsite labai filosofiškai nusiteikę, linkę pabūti ramiai, pamąstyti apie gyvenimą, tikėjimo tiesas, gali kilti noras išvykti į kalnus ar kitą vietą, kur galėtumėte pagyventi visai kitaip negu iki šiol, patirti kažką iš esmės naujo. Tinkamas laikas maldai, meditacijai. Po pietų mintys vis labiau suksis apie laukiančius darbus, tad beliks pasiruošti tam.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Rytas emociškai gali būti gana sunkus, suteiksiantis gilių patyrimų, verčiantis jus daug ką permąstyti, kels norą kažką iš esmės keisti gyvenime, tačiau vertėtų susilaikyti nuo ūmių sprendimų, juolab pykčio protrūkio – tai laikinos problemos, gyvenime nuolat kažkas keičiasi, tad po sunkesnių momentų ateina prašviesėjimas – toks laukia pavakary, kuomet atsigausite, kils naujų idėjų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmąją dienos pusę bus itin svarbu išlaikyti sklandžius santykius su antrąja puse – jūsų pastangos pakeisti kitą bus bevaisės, pasistenkite rasti visai naują požiūrio į situaciją kampą ir pamatysite, kad problema glūdi kitur nei galvojote, ir tai greičiausiai jūsų užslėptų baimių pasireiškimas. Lukterėkite iki vakaro ir pavyks stabilizuoti emocijas, rasite būdų save ir situaciją suvaldyti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį būsite linkę skirti įvairiems kasdieniams darbams – dideli planai šiandien vargu ar pasiteisins, tačiau tvarkytis, kažkokiam smulkiam remontui, žemės darbams ar sveikatinimosi procedūroms laikas puikiai tinkamas. Ryte galima netgi pradėti ilgalaikį sveikatinimosi kursą. Pavakarę būsite priversti skirti antrajai pusei – būkite švelnesni ir atidesni jos poreikiams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienio rytą bandysite derinti poilsį su darbu, vaikų, mylimo žmogaus ir profesinius interesus – vargu ar kas iš to išeis, tad verčiau atsipalaiduokite ir imkitės to, ką galite šiuo momentu padaryti geriausiai ir su malonumu. Vakarop jėgos turėtų sugrįžti ir kibsite į darbus, kurių susikaupė per šventes gana daug, juolab laukia labai intensyvūs ir darbingi antradienis bei trečiadienis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nostalgiškos nuotaikos išsilaikys iki pirmadienio pavakarės – laikas tinkamas tiek pratęsti tradicinę šventę, tiek skirti daugiau laiko namams ir artimiesiems – pabendrauti su tėvais, giminėmis, prisiminti šeimos istoriją, vaikystės nuotykius. Vakare būsite linkę užsiimti tuo, kas jus džiugina asmeniškai – skirti laiko hobiui, pramogai, o gal kokiam nors naujam užsiėmimui?

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasistenkite pirmadienio rytą būti dėmesingesni broliams ar seserims, kaimynams, gautai informacijai – santykiai su jais gali gana lengvai išvesti jus iš pusiausvyros, priversti daug ką gana rimtai pergalvoti. Venkite skubotų veiksmų, atidėkite juos bent iki vakaro, o vakare bus tinkamas laikas pagalvoti apie savo vertybes, prisirišimus bei pareigas ir priimti atsakingus sprendimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ryte, tikėtina, jūsų mintys suksis apie gana žemiškus dalykus – maistą, tvarką namuose ar būtinybę kažko įsigyti. Šiandien turite progą pakeisti vieną kitą įsitikinimą apie vartojimą ir vertybes, juolab pirkiniai didžiąją dienos dalį vargu ar patenkins jūsų lūkesčius. Verčiau ramiai tvarkykitės, ilsėkitės ar pratęskite šventę, o jau vakare turėsite progos su antrąja puse rimčiau aptarti savo planus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Didesnę dienos dalį būsite linkę ir toliau vadovauti šventiniam paradui. Tiesa, nusiteikite, kad jūsų vadovavimo stilius gali kai kam sukelti gana daug įtampos, tad pasistenkite būti švelnesniais, raskite naujų, visiems priimtinų pramogų ar veiklų. Pavakarys visai tinkama pirkiniams ar įvairiai praktinei buitinei veiklai – remontui, technikos atnaujinimui, taip pat informacijos, finansinių dokumentų tvarkymui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Didžiąją pirmadienio dalį vargu ar norėsite kažkaip ypatingai pratęsti šventinį savaitgalį – būsite verčiau linkę pabūti kuo ramiau ir giliau pamąstyti apie gyvenimą ir savo vietą jame, verta imtis ir gilesnių dvasinių praktikų. Pavakare, Mėnuliui įėjus į jūsų ženklą, galite pasijausti kaip naujai gimę, ir tai tinkamas laikas gana rimtai pagalvoti apie tai, ką artimiausiu metu turėtumėte nuveikti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šventė ir bendravimas tęsis iki pat pirmadienio pavakario, nors nuotaikos vis labiau rims – tinkamas laikas pabaigti kalbas ir aptarimus, juolab galite sužinoti naujienų, kurios gali jus priversti pakeisti požiūrį į kai kuriuos aplinkui vykstančius dalykus. Vakaras ir artimiausios dienos bus labai tinkami gilesniems ir ramesniems apmąstymams, savo gyvenimo vertybių apsvarstymui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas