Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gegužės 24 d.

Darbo savaitė prasidės intensyviai. Tai pakylėtas laikas prieš trečiadienį įvyksiančią Mėnulio pilnatį, kuomet tarsi sukrenta vis darbai, tenka priimti sprendimus. Trečiadienį taip pat įvyks Mėnulio užtemimas, todėl šie sprendimai bus itin reikšmingi ilgam laikotarpiui, o emocijos, kaip ir visada prieš pilnatį, bus itin įaudrintos. Pasistenkite jas suvaldyti.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Kadangi užtemimas vyks Šaulio Zodiako ženkle, sprendimai gali būti susiję su pasaulėžiūra, ideologinėmis, autoritetų pasirinkimo temomis, bus labai svarbu pamatyti realybę, remtis konkrečiais darbais, rezultatais, informacija.

Venkite ginčų, atitikite deklaruojamą poziciją garbingai. Juolab, kad visa tai, ką šiandien veiksite, kalbėsite, galvosite turės tendenciją kartotis, tęstis, tad bus svarbu daryti viską atsakingai ir nuoširdžiai, antraip tikėtinos skaudžios pamokos.

Vidinės, pasąmonės problemos, baimės šiandien ir rytoj gali itin išryškėti, gali atsiskleisti ilgai slėptos paslaptys, mat Mėnulis šiandien ir rytoj keliaus su šiomis sritimis, taip pat gebėjimu suvaldyti dideles energijas, galią, seksualumą, pinigus siejamu Skorpiono ženklu, tad tai stiprių žmonių laikas, svarbu tai žinoti ir būti drąsiais, ištikimais savo vertybėms.

Vidinę šviesą išlaikyti padės sodrios geltonos, ramių pastelinių spalvų drabužiai, rodonitas, geltonas agatas, papuošalai iš vario. Valgyti palanku daugiau patiekalų iš grūdų – košių, įvairių duonos gaminių, ypatingai sorų su ryžiais, su džiovintais vaisiais, taip pat palanku valgyti daugiau sėklų, riešutų bei ropių, bulvių, burokėlių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laikas, verčiantis jus gana giliai žvilgterėti į savo sielos gelmes ir išmokti likti tvirtais, kad ir kokie išbandymai (taip pat ir emociniai) kiltų. Noro pasiduoti emocijoms gali būti – puiku, jei tai meilės ryšys ir buvimas kartu su mylimu žmogumi, savo vidinių galių atskleidimas, siekis suvokti savo silpnybių priežastis. Būkite itin dėmesingi dirbdami su informacija – galima painiava, klaidos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dėmesys tiems, su kuriais bendraujate, kurie jums šiuo metu svarbūs, ypatingai jeigu tai jūsų antroji pusė, šiandien pareikalaus daugiausia jūsų dėmesio. Geras laikas deryboms, projektų, bendros veiklos aptarimams, inicijavimui. Bus itin svarbu atskiru ir itin dėmesingai bei kruopščiai parengtu punktu aptarti finansinius reikalus, apskritai tikrinti visą susijusią informaciją, nes klaidų rizika gana didelė. Artimiausiu metu būkite itin atsargūs tvarkydamiesi su pinigais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Situacija darbe, siekiant karjeros, įgyvendinant jūsų idėjas gali atrodyti labai viliojančiai, daug žadančiai, tačiau vertėtų pasidomėti giliau ir mažiau kalbėti, o daugiau dirbti, išbandyti tai, apie ką galvojate, ko siekiate, tikslintis visas aplinkybes, taip pat ir įvertinti savo sveikatos būklę. Gali tekti priimti jūsų ankstesnes nuostatas griaunančius sprendimus – dar kartą įsitikinkite jų teisingumu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pastaruoju metu esate linkę užsisklęsti ir tai prasminga, nes prasidėjo laikotarpis prieš gimtadienį, kuomet verta apibendrint tai, kas vyko pastaruoju metu, įvertinti savo pasiekimus ir galvoti apie ateities planus, tačiau šiomis dienomis turite ir kai ką pasakyti pasauliui bei nuveikti – puikus laikas įgyvendinti savo kūrybines idėjas, palepinti savo kūną ir sielą džiuginančia veikla.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Artimiausiomis dienomis gali būti gana sunku padalinti save tarp namų ir visų kitų reikalų, kadangi gali tekti skubiai spręsti įvairius su nekilnojamuoju turtu, paveldėjimu, paskolomis ar draudimais susijusius
reikalus. Tikrinkite visą jums reikalingą informaciją, kad ir ką sakytų draugai, bičiuliai ar kolegos, už sprendimus atsakomybę teks prisiimti jums, tad išklausykite visas puses, venkite skubos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gana painus laikas, ypatingai profesine prasme, kuomet darbų ir reikalų srautas itin intensyvus, yra rizikos norint vieną darbą padaryti gerai, klaidų iš skubos pridaryti kitur, todėl būtina disciplina, gali tekti peržiūrėti priimtus įsipareigojimus, skubiai spręsti bręstančius konfliktus. Visiems būti gerais sudėtinga, todėl išsiaiškinkite kas būtina, o be ko galima apsieiti ir venkite diskusijų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Atėjo laikas pagalvoti kaip realizuosite tai, ką esate suplanavę, kaip spręsite finansinius klausimus – norų daug, o galimybės ribotos, o kur
dar noras padaryti taip, kad visiems būtų gerai. Situacija gali atrodyti geresnė negu yra, todėl būkite itin dėmesingi priimdami bet kokį sprendimą, ypatingai susijusį su finansiniais įsipareigojimais. Gerai pasverkite visas aplinkybes, tikrinkite informaciją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, jaučiatės vis stipriau ir esate nusiteikę itin ryžtingai siekti savo idėjų įgyvendinimo, tačiau situacija dar labai sudėtinga, informacija, kuria remiatės, labai idealizuota, todėl ieškokite ir racionalių argumentų, skaičiuokite viską konkrečiai ir pakankamai racionaliai. Gali tekti radikaliai peržiūrėti savo santykį su šeima, namais – ar esate pasiruošę keistis?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nusiteikite, kad artimiausiomis porą dienų galite pasijausti fiziškai silpniau, pavargę, išsekę, norėsite tik ilsėtis, pabūti ramiai. Vertėtų rasti tam laiko ir vietos, atstatyti jėgas ir susivokti – juk laukia užtemimas jūsų ženkle, pareikalausiantis iš jūsų gana daug emocinės savitvardos, gebėjimo pagalvoti ir apie kitus, aiškiai išsakyti savo poreikius, jausmus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmosios dvi darbo savaitės dienos jums bus išties aktyvios, pareikalausiančios ir labai daug bendrauti, ir labai daug dirbti. Gali tekti pildyti daugybę įvairių dokumentų, priimti gana praktiškus sprendimus besirūpinant tiek savo, artimųjų, tiek ir aplinkinių gyvenimo bei darbo sąlygų patogumu, sveikata. Gali tekti gana rimtai peržiūrėti ir asmeninį biudžetą, kai ko atsisakyti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sudėtingas laikotarpis, kuomet tenka iš naujo įvertinti savo pasiekimus ir, ko gero, galvoti apie naujus pokyčius namuose, santykiuose su tėvais, artimaisiais, tradicijomis. Būsite linkę pabėgti į kūrybą, daug ką spręsti per santykį su vaikais, bet ir čia situacija gana paini. Gali tekti priimti skubius ir skausmingus sprendimus, tačiau svarbu išlaikyti aiškumą ir supratimą kodėl tai darote.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kokie konfliktai kiltų namie, jūs puikiai suvokiate – tai tik laikinos problemos, esmė glūdi giliau ir šiomis dienomis esate linkę spręsti kylančius klausimus kūrybiškai, visai kitaip negu buvote įpratę. Esate be galo stiprūs, jaučiate kur vėjai pučia, tačiau norint būti suprastais būtini konkretūs įrodymai, pavyzdžiai, o gal tiesiog vertėtų įrodyti, kad esate savarankiški?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas