Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – sausio 11 d.

Svarbios dienos, kai galima nuveikti labai daug ir ilgalaikius padarinius turinčių dalykų, tačiau visada kyla klausimas – ar tai į gera? Poreikis išsilaisvinti ir rasti būdų toliau gyventi ir dirbti taip, kaip esame įpratę, bus labai didelis, tačiau aplinkybės sako, kad reikia keistis, keisti įpročius, mokytis naujų įgūdžių ir tada galėsime toliau sėkmingai gyvuoti – kad ir kokių problemų kiltų, ši mintis turėtų tapti ta, kuri padės išvengti konflikto.
Moteris rašo laišką
Moteris rašo laišką / 123RF.com nuotr.

Mėnulis jau sudilęs, todėl darbo savaitės pradžia bus ne itin tinkama naujiems darbams, juolab pirmoji dienos pusė – iki 15.30 val. Tęsis vadinamojo neefektyvaus Mėnulio laikas, kai verta užbaigti tai, kas pradėta, tvarkytis, aptarti nuveiktus darbus, tačiau vengti didelių iniciatyvų ar pirkinių.

Mėnulis keliaus optimistišku ir tolerantišku Šaulio Zodiako ženklu, tad nuotaika turėtų būti gana pakili, verta taikytis, spręsti konfliktus ir kitas problemas. Po pietų, kai Mėnulis pereis į žemišką, stabilų ir tikslingą veiklą skatinantį Ožiaragį, nuotaikos jau bus kitokios – sugriežtės reikalavimai, sumažės polėkio, tačiau darbus bus lengva struktūruoti, imtis praktiškų užduočių ir gana daug nuveikti.

Pasistenkite šiandien, ypač antrajai dienos pusei, suplanuoti svarbesnius darbus, užbaigti rimtesnius darbus, nes artimiausios dvi dienos bus gana kritinės, kai verta mažiau veikti, o daugiau stebėti ir būti.

Apranga šiandien turėtų būti griežta, tamsi ar net juoda, puikiai pasaugos labradoritas.

Maistas turėtų būti kuo paprastesnis, venkite maišyti produktus, atsisakykite šiltakraujų gyvūnų mėsos. Vertėtų namie išsikepti duonos ar kitų kepinių – jų kvapas palaimina namus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę būsite gana veiklūs, tačiau skirkite daugiau laiko pradėtiems darbams pabaigti, užsilikusiems klausimams spręsti ir būkite atsargūs, jei sulaukite finansinių pasiūlymų – atidėkite sprendimą bent iki vakaro, o geriausia – iki penktadienio. Venkite neplanuotų išlaidų. Popietė ir vakaras gana sėkmingi profesinei veiklai, mėnesio darbams apibendrinti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją dienos pusę įvairių buhalterinių ir kitų su finansais, ištekliais apskaita susijusių reikalų tvarkymo vargu ar pavyks išvengti – emocijų bus daug, tad pasistenkite būti sąmoningi, venkite karščiuotis. Po pietų į daug ką pažiūrėsite ramiau ir filosofiškai, pavyks rasti gana tikslingus kylančių problemų ir konfliktų sprendimus, pabaigti pradėtus darbus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji pirmadienio pusė bus itin tinkama išsiaiškinti visiems kylantiems klausimams su verslo partneriais, kolegomis ar klientais, konsultuotis, baigti spręsti įvairius reikalus, susijusius su susitarimais, jų vykdymu ir pan., sumažinti jus kankinančių abejonių, o nuo pavakarės daugiau dėmesio skirkite būtent finansinei reikalų pusei – gana tinkamas metas biudžetui planuoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Po savaitgalio pirmadienį gali būti susikaupę daug smulkių neatidėliotinų reikalų – sutvarkykite juos be didelių lūkesčių, venkite didesnių išlaidų ar pirkinių, o po pietų bus puikus laikas bendrauti ir pokalbiams tiek su draugais, bičiuliais, bendraminčiais, tiek ir su kolegomis darbe, pavyks išspręsti vieną kitą beįsiplieskiančią problemą, o ir asmeniniai santykiai turėtų jus nudžiuginti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį tikrai rasite, kuo pradžiuginti kolegas, puikus laikas spręsti pastaruoju metu susikaupusias profesines problemas, pamatyti jas kitu žvilgsniu, paieškoti kūrybiškų idėjų, o gal tiesiog išeiti pasivaikščioti į gamtą, daugiau dėmesio skirti vaikams, prisiminti jus įkvepiančią veiklą. Ryte kilusias idėjas pavakare pavyks gana šauniai realizuoti, nudžiuginti kolegas ir artimuosius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienio rytą dar vis tęsis savaitgalio reikalai, labiau rūpės namai, šeima, tačiau tuo pačiu teks spręsti ir įvairius asmeninius ar su mokslais, asmeniniu tobulėjimu susijusius klausimus. Pabaikite, ką pradėję, bent iki pavakarės susilaikykite nuo naujų darbų, o pavakare pavyks išspręsti gana daug jums rūpimų klausimų, pabaigti mėnesio darbus ir suteikti sau erdvės imtis išties to, ko trokštate.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Skambučių, laiškų, smulkių reikalų pirmadienį vargu ar išvengsite – tvarkykite dokumentus, informaciją, apibendrinkite tai, ką nuveikėte per mėnesį, išbaikite reikalus, tačiau venkite naujų sutarimų ar įsipareigojimų. Nusiteikite, kad į pavakarę daugiau laiko ir dėmesio teks skirti namiškiams ir artimiesiems, pavyks gana sėkmingai spręsti su nekilnojamuoju turtu, paveldėjimu, draudimu ar pan. susijusius klausimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienio rytą būsite linkę spręsti finansinius ir uždarbio klausimus, gali kilti ūpas ką nors įsigyti, kas suteiktų jums džiaugsmo, galite sulaukti nedidelės dovanos, tačiau patys išlaidauti venkite – tai laikas, kai verta nebent atiduoti skolas ar pačiam gauti pajamų, susitvarkyti buhalteriją. Užtat vakaras turėtų būti itin malonus savo netikėtais kontaktais, prisiminimais ir pasiūlymais, palengvės tvyrojusi įtampa.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienio rytą jūsų daug kam reikės – jūsų optimizmo, taikaus žodžio ir išminties – spręskite tiek darbe, tiek namuose besitvenkiančius konfliktus, aiškinkitės per savaitgalį iškilusias problemas, iki pavakarės pabaikite pradėtus darbus, tvarkykitės, o vakarop jau imkitės praktinių veiksmų – pirkinių, remonto, pasirūpinkite bendradarbių ir artimųjų gerove.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę venkite skubos, iniciatyvų, juolab rimtesnių sprendimų – skirkite laiko situacijos analizei, išsiaiškinkite visus tykančius pavojus, pajauskite, kur link verta eiti, o kas jau atgyveno, leiskite susigulėti mintims, o jau vakarop bus labai tinkamas laikas išreikšti savo valią ir priimti išties svarbius, iš pirmo žvilgsnio gal finansiškai ir mažiau naudingus, tačiau jus džiuginsiančius ir didelę įtampą padėsiančius nuimti sprendimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienis itin tinkamas ankstesniems projektams pabaigti, apibendrinti pastarojo laikotarpio veiklą, išpildyti pažadus draugams ar bičiuliams ir pasidžiaugti tuo, kas nuveikta, nes jau pavakare labiau būsite linkę atsitraukti ir pailsėti, daugiau dėmesio skirti sau ir artimiesiems – vakaras puikus nuoširdžiam pokalbiui, atvirumui ir bendrai veiklai, padėsiančiai gerokai sumažinti pastaruoju metu besikaupiančius rūpesčius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalio reikalai tęsis ir pirmadienį – būsite linkę pabaigti pradėtus darbus, tinkamas laikas apgalvoti savo veiklą, atrasti tai, ką ji jums teikia ir ką galėtumėte panaudoti tolesniame savo gyvenime, nes jau po pietų mintys bus jau kiek kitur – būsite linkę daugiau bendrauti, ieškoti bendraminčių, pristatyti savo veiklą – pavyks daug nuveikti ir rasti sėkmingų sprendimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant