Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – sausio 25 d.

Nors ir pirmoji savaitės diena, tačiau šiandien labiau tiktų imtis paprastų, kasdienių veiklų, kurias atlikti galima be ypatingų pastangų, pabaigti užsilikusius darbus, realizuoti tai, ką pradėjote, išsiaiškinti jums rūpimus dalykus, daugiau bendrauti. Veiklos, kalbų, laiškų ir skubos gali būti daug, tad nusiteikite aktyviai dienai.
Besmegenis
Besmegenis / 123RF.com nuotr.

Mėnulis iki 20 val. 52 min. keliaus smalsumą, norą mokytis, komunikaciją bei prekybą skatinančiu Dvynių Zodiako ženklu, tačiau beveik visą dieną tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet vertėtų susilaikyti nuo rimtų sprendimų, pirkinių. Vėlus vakaras, Mėnuliui perėjus į Vėžio ženklą, turėtų būti kiek ramesnis, labiau šeimyniškas, puikiai tinkamas ramiam pasisėdėjimui namie su šeima ar tiesiog pailsėti įsitaisius jaukioje aplinkoje.

Pasipuoškite ryškių, ypač auksinės geltonos, geltonai oranžinės su balta spalvų drabužiais, tiks Saulės akmuo (avantiurininis lauko špatas), baltojo aukso dirbiniai.

Šiandien valgykite daugiau salotų su aliejumi, įvairių sėklų, riešutų, džiovintų vaisių, kepinių su jais. Atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena jums turėtų būti gana darbinga ir aktyvi – teks tvarkyti dokumentus, dirbti su informacija, bendrauti, diskutuoti kolektyve su įvairiais žmonėmis dėl jus siejančių reikalų – diena tinkama pabaigti tvarkyti įvairius su kitais atliekamo darbo ar projekto klausimus, tačiau naują veiklą atidėkite kitai dienai. Venkite diskusijų, juolab ginčų dėl uždarbio paskirstymo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu užsiimate prekyba, šiandien jums turėtų gana gerai sektis – pavyks tiek rasti naujų klientų, tiek ir šį tą parduoti ar bent jau sutarti. Tiesa, šios dienos sutarimai gali ir neišsipildyti, taip pat būkite itin dėmesingi tvarkydami dokumentus, nes klientai gali apsigalvoti ir panorėti grąžinti prekes, pareikšti pretenzijas. Šiandien bus itin svarbu vengti bet kokių konfliktų, kad ir kiek jaustumėtės teisesniais už darbdavį ar viršininką.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tęsiasi savaitgalio nuotaikos, kuomet esate pakilime – tenka gana daug bendrauti, visiems jūsų reikia, tad, ko gero, galite pajausti ir nuovargį. Todėl naujus darbus atidėkite, išpildykite tai, ką per savaitgalį esate prižadėję, ir daugiau bendraukite, domėkitės tuo, kas jums svarbu, kas padės artimiausiu metu įgyvendinti užgimusias idėjas. Pažvelkite kitu kampu į galimas kliūtis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią dieną jums būtų palankiausia praleisti kuo ramiau, mažiau veliantis į visokius reikalus, mažiau kalbant ir daugiau mąstant, galvojant, gilinantis į tai, ką planavote ar planuojate nuveikti. Tinkamas laikas ieškoti informacijos, resursų, kurie jums buvo sunkiau prieinami, galite labai akivaizdžiai pamatyti santykių su kai kuriais jums svarbiais žmonėmis perspektyvas – pasikliaukite savo įžvalga.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pats metas išbaigti visus per savaitgalį užgriuvusius jus reikalus – bendraukite, aptarkite idėjas, konsultuokitės, ieškokite partnerių, tik venkite priimti su finansais bei investicijomis susijusius sprendimus ir venkite kritikuoti ar piktintis partneriais, juolab bandyti kažką savo viršininkams ar darbdaviui įrodinėti – prieš tai išsiaiškinkite visas aplinkybes.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar nuo savaitgalio esate įnirę į darbo reikalus, tad šiandien vertėtų skirti atlikti tai, ką per savaitgalį esate pradėję ar suplanavę nuveikti – diena itin tinkama tvarkyti informaciją, dirbti su dokumentais. Būkite itin dėmesingi bendraudami mokslo tikslais, taip pat su užsieniečiais – venkite didesnių diskusijų pasaulėžiūros klausimais, būkite dėmesingi teisinei bendradarbiavimo ar veiklos pusei.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Per savaitgalį sukaupėte daug minčių ir planų, ką norėtumėte veikti, kurlink judėti – šiandien tinkama diena gauti reikalingos informacijos, užbaigti reikalus – bendraukite, rašykite, pasidomėkite mokslo naujovėmis, studijų galimybėmis. Tiesa, bus svarbu planus ir veiklą suderinti su galimybėmis, tad venkite radikalių sprendimų – aplinkybės greitai keisis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors ir būsite linkę sukti galvą, ką čia nuveikti, kur gauti resursų, kad galėtumėte gyventi savo svajonių pasaulyje, tačiau realybė kiek kitokia – pakalbėkite su artimaisiais, giminėmis ir, ko gero, rasite netikėtų sau idėjų. Susilaikykite nuo priekaištų namiškiams, tėvams ar radikalių sprendimų – šiandien vargu ar pavyks viską blaiviai įvertinti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien būsite linkę visą savo dėmesį atiduoti kitiems – diena tinkama bendrauti, aiškintis jums svarbias aplinkybes, ieškoti būdų spręsti problemas, ypatingai susijusias su greta esančiųjų ir savo sveikata. Šiandien jus pasiekusi informacija gali atverti jums akis, kelti pyktį ir nuteikti radikaliems pokyčiams, tačiau sprendimus ir aktyvius veiksmus atidėkite porai dienų ir labiau pasigilinkite į aplinkybes.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Per savaitgalį prikaupėte daug minčių ir idėjų, pradėjote daug darbų – šiandien turėsite progos daug ką išsiaiškinti, ypač finansinę jus dominančių reikalų pusę, tačiau venkite skubotų ar galutinių sprendimų ar atsisakyti savo idėjų, net jeigu ir nusivilsite tuo, ką kiti jums žadėjo ar manėte, kad žinote, – atlikite tai, ką galite, ir lukterėkite, kol susiklostys palankesnės aplinkybės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Minčių ir idėjų, ką norėtumėte veikti, kaip galėtumėte realizuoti save ir pradžiuginti kitus per savaitgalį kilo daug, tad puikus laikas ieškoti būdų jų realizavimui – daugiau bendraukite, kalbėkitės su kitais ir pavyks rasti vertų dėmesio idėjų. Tiesa, finansinė reikalo pusė dar labai miglota, tad galutiniams sprendimams dar anksti, juolab pasistenkite atsargiau bendrauti su artimaisiais, susilaikykite nuo vertinimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sudėtingos dienos, kuomet atrodo, kad dingusios bet kokios perspektyvos, dingo gyvenimo prasmė ir džiaugsmas. Ar tikrai taip? O gal tiesiog vertėtų kitaip pažiūrėti į tai, kas jums svarbu, pabendrauti su artimaisiais, tėvais, pamatyti tai, kaip jaučiatės, kaip matote pasaulį iš visai kitos perspektyvos – prisiminkite vaikystę, tėvų namus, tradicijas – tikrai rasite nuo ko atsispirti ir judėti toliau.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant