Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – vasario 8 d.

Savaitė turėtų prasidėti gana darbingai, mat Mėnulis keliaus praktišką, konstruktyvią, tikslingą veiklą itin palaikančiu Ožiaragio Zodiako ženklu. Palankus laikas vadovams, inžinieriams, taip pat veiklai su žeme, nekilnojamuoju turtu, statybomis ar remontu.
Ekologija
Ekologija / 123RF.com nuotr.

Tiesa, teks atkreipti dėmesį į to, ką darote kokybę, kad viskas būtų profesionalu, atitiktų reikalavimus. Bus svarbu laikytis taisyklių, hierarchijos, susilaikykite nuo priekaištų viršininkams. O noro viską spręsti greitai, čia ir dabar gali būti daug, todėl teks paieškoti būdų viską suderinti – išdrįskite aiškiai ir kantriai išsakyti savo argumentus, parodykite to, ką darote vertę, panaudojimo galimybes.

Sulaukę pasipriešinimo ar trukdžių susilaikykite nuo emocijų protrūkio, verčiau pasukite galvą, ką galėtumėte padaryti kitaip, kad pasiektumėte tikslą.

Puikus laikas taisyti klaidas, rasti trūkumus ir pertvarkyti, atnaujinti tai, kas būtina. Mėnulis jau senas, Merkurijus mūsų atžvilgiu juda atgal, tad susilaikykite nuo naujų darbų ar projektų, verčiau tęskite ar pabaikite tai, ką pradėję, skirkite laiko apibendrinimui ir strategavimui. Šiandien bus itin svarbus teisingumas, paprastumas, tad jokių išsisukinėjimų!

Rengtis šiandien geriau šviesiais rožiniais, gelsvais arba baltais drabužiais, puoškitės ametistu, ypatinga, jeigu turite, su platina. Maistas turėtų būti kasdienis, paprastas, tačiau lengvas, ypatingai tiks košės su sviestu, medumi. Susilaikykite nuo mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitė prasidės nuo skubių darbų ir gana gerų naujienų, tačiau bus itin svarbu tai, ką darote atlikti tiksliai, kruopščiai, profesionaliai. Kad ir kaip būsite raginami, kantriai išlaikykite dėmesį darbo kokybei, antraip gali tekti grįžti prie to, kas padaryta. Susilaikykite nuo komentarų ir tuomet, jeigu teks taisyti svetimas klaidas. Tegu jūsų darbai kalba už jus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Būtinai pasinaudokite šios jums santykinai palankesnės dienos galimybėmis ir imkitės praktiškų rūpimų, visų prima profesinių problemų sprendimų paieškų. Puikus laikas pasidomėti mokslo inovacijų pritaikymu, užsienio kolegų patirtimi arba tiesiog ieškoti atsakymų į rūpimus klausimus – gilinkitės į problemos esmę, tyrinėkite, naudokitės įvairiais informacijos šaltiniais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo pat pirmos savaitės dienos teks imtis gana sudėtingų ir daug jūsų energijos bei emocijų reikalaujančių finansinių ar su nekilnojamuoju turtu susijusių reikalų. Gali tekti painioti senas istorijas, ieškoti naujos informacijos, mokytis to, ką galvojote, kad jau išmanote. Svarbiausia, išlaikykite visame kame saiką ir raskite laiko ramiam, žemiškam poilsiui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų dėmesys kitiems – draugams, kolegoms, antrajai pusei, gebėjimas laiku paklausti, išlaikyti pagarbą, paklausti nuomonės ar patarimo šiandien padės išjudinti jums svarbius reikalus, išspręsti tiek asmenines, tiek profesines problemas. Tinkamas laikas taisyti kad ir kitų padarytas klaidas, peržiūrėti dokumentus ir grįžti prie ankstesnių idėjų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nuo pat ryto užgrius darbai, tad pasiruoškite tiek padėti antrajai pusei, verslo partneriams, tiek ir imtis to, kas būtina profesinėje veikloje. Šiandien pavyks nuveikti išties daug, tad, kad ir kaip piktintų savo ar svetimos klaidos, sukąskite dantis ir darbuokitės nuosekliai ir kantriai – be jokios abejonės, jūsų darbdaviai tai įvertins.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laukia daugeliu atžvilgiu sėkminga ir įkvepianti diena, kuomet pavyks tiek įgyvendinti tai, apie ką jau senokai galvojote, pradžiuginti savo pasiekimais save ir mylimus žmones, tiek ir atlikti tai, ką privalote. Bus gana sunku suderinti savo norus ir daugybę darbų, tačiau pasitenkinimas rezultatais padės atgauti įdėtas jėgas, ypatingai, jeigu skirsite gerai savijautai daugiau dėmesio.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien turėtumėte pajausti buvimo namuose džiaugsmą. Galimybė ramiai susikaupti, artimųjų palaikymas padės jums pagaliau susidoroti su jau senokai kankinusiais darbais, išpildyti bent dalį pažadų partneriams ir nuraminti tvyrančias emocines įtampas. Raskite laiko atokvėpiui ir tai veiklai, kuri jus įkvepia, padeda pajausti gyvenimo džiaugsmą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Galų gale teigiama linkme išjudės jūsų santykių su antrąja puse bei verslo partneriais reikalai – rasite būdų ramiai išdėstyti tai, kas jums rūpi, sulauksite pritarimo ir palaikymo. Tuo pačiu nustebsite, kad galima suderinti įtemptus darbus ir bendravimą, tiesiog ramiai pasidžiaugti gyvenimu, kad ir kokios aplinkybės bebūtų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puikus laikas taisyti savo ar svetimas klaidas, tvarkyti dokumentus, grįžti prie to, ką jau kažkada mokėjote, žinojote, pradėjote. Profesinių ir sveikatos problemų raktą lengvai rasite prisiminę tuos, kuriuos kažkada pažinojote, vietas, kuriose yra tekę būti. Tai padės jums ir gana gerai sutaupyti, tačiau iš to džiaugsmo gali kilti pagunda paišlaidauti – įsitikinkite, ar tai tikrai verta?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Galų gale jūsų sėkmės laikas, kuomet pavyks bent iš dalies įgyvendinti savo svajonę, sulauksite dėmesio ir pripažinimo. Tiesa, namiškiai jus įvertins tik po to, kai išgirs geras naujienas iš kitų, tačiau būkite atsargūs ir vykite iliuziją, kad jau viską pasiekėte. Tikrai situacija dar pakankamai sudėtinga, tad naudokitės proga pasidžiaugti rezultatais ir kaupkite jėgas tolesniems etapams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kas aš esu ir kuo noriu būti? Kas man gyvenime svarbiausia? Kur yra mano vieta pasaulyje? Šiandien ir rytoj – tai tos dienos, kuomet tapatybės klausimai taps itin aštrūs ir tuo pačiu turėsite progos ramiai pabūti, pabendrauti su namiškiais, artimaisiais, prisiminti vaikystę, giminę ir atsakyti bent į vieną iš klausimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Viešumo šiomis dienomis vargu ar pavyks išvengti. Bent jau draugai pareikalaus jūsų dėmesio ir turėsite puikios progos smagiai pabendrauti tiek su bendraminčiais, tiek ir su kitais jums svarbiais asmenimis. Tiesa, teks įveikti vieną kitą savo baimę, prisiminti tai, ką jau mokėjote ar mokate ir imtis veikti. Tinkamas laikas atnaujinti kontaktus, informaciją.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas