Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rugpjūčio mėnesio horoskopas: laukia Saulės užtemimas

Pateikiame astrologės Viktorijos Greviškienės sudarytą paskutinio vasaros mėnesio horoskopą. Rugpjūčio 11 d. vyks dar vienas Saulės užtemimas (vienas buvo liepos 13 d.). Kaip klostysis rugpjūtis kiekvienam Zodiako ženklui?
Pora bučiuojasi
Pora bučiuojasi / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rugpjūčio mėnesį Avinai susidurs su savo praeitimi, tačiau tai bus gana linksma akistata. Buvę klasiokai, bičiuliai, mylimieji staiga apsireikš jūsų gyvenime ir įneš į jį naujų vėjų. Senos draugystės, romantiniai ryšiai gali atsinaujinti ir kitaip sužibėti. Tiesa, galimi nesusipratimai susiję su vaikais, kitais artimais žmonėmis. Tai nebus naujos problemos, tačiau turėsite vėl į jas pasinerti, ieškoti protingos ir logiškos išeities iš susidariusios padėties.

Sudėtingiausia, bet ir produktyviausia bus mėnesio antroji ir trečioji dekados. Šiuo metu visas jėgas ir pastangas reikės skirti dalykinei veiklai. Audringi konfliktai darbinėje aplinkoje gali smarkiai pakenkti jūsų reputacijai ir karjerai. Šį mėnesį smarkiai išauga pastojimo tikimybė. Galima tikėtis didelių ir lemtingų permainų gyvenime.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Iki pat rugpjūčio vidurio Jaučiai spręs įsisenėjusias šeimynines problemas. Venkite karštų emocijų ir subjektyvumo, taip tik dar labiau viską supainiosite. Tik nuoširdus ir atviras dialogas padės išnarplioti ramybės neduodančią situaciją. Šiuo metu gali strigti reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu. Tai nėra geras laikas pirkti/parduoti būstą ar tvirtinti kitus svarbius sandėrius.

Daugelis šio ženklo atstovų atvers naują gyvenimo puslapį šį mėnesį. Sulauksite paramos ir palaikymo iš savo draugų, kolegų ir partnerių. Būkite socialiai aktyvūs – galimos svarbios pažintys, galinčios padėti stipriai pasistūmėti karjeros srityje. Mėnesio gale tikėtini nauji darbo pasiūlymai, sėkmingos dalykinės komandiruotės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių laukia daug darbo. Ypač tų, kurių veikla susijusi su redagavimu, dokumentacijos tvarkymu, rašymu, prekyba bei tarpininkavimu. Teks taisyti anksčiau padarytas klaidas, kas atims nemažai laiko ir jėgų. Tačiau jau paskutiniąją mėnesio dekadą laukia apdovanojimas už sunkų ir atkaklų darbą – problemos spręsis, galite sulaukti itin pelningų dalykinių pasiūlymų.

Jei planuojate tolesnes keliones, ypač rugpjūčio pradžioje, būtinai viską nuosekliai planuokite ir tikrinkite po kelis kartus. Turėkite ne tik planą B, bet ir planą C. Galimi kasdienės aplinkos pokyčiai – nauji namai, naujas darbas, naujas bičiulių ratas. Visa mėnesį vidinė būsena bei emocijos bus stabilios – jausitės ramūs ir tvirtai stovintys ant žemės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžių zodiako ženklo atstovų laukia nemenkos įtampos santykių sferoje – tai liečia tiek asmeninius, tiek dalykinius santykius. Kai kurie ryšiai gali nutrūkti, palikdami tik kartėlio ir nepasitenkinimo jausmą. Būsite linkę konfliktuoti – tik sąmoningas darbas, nukreiptas į savo vidų, padės išvengti didesnių dramų šį mėnesį.

Iki pat mėnesio vidurio sumaištis vyraus ir jūsų finansuose. Gali tekti grąžinti skolas, peržiūrėti savo biudžetą bei daryti atitinkamas korekcijas. Tačiau jau nuo rugpjūčio 19 dienos reikalai ims spręstis – galimos piniginės įplaukos ar kitokia praktinė pagalba. Šiuo metu atsivers naujos galimybės – turėsite progą naujai adaptuoti senus sumanymus, kurie gali būti labai pelningi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai ypač svarbus metas Liūto zodiako ženklo atstovams. Rugpjūčio mėnesio Saulės užtemimas įvyks jūsų ženkle! Tai laikas, kuomet iš esmės transformuosis visas gyvenimas – turėsite galimybę pakreipti savo būseną ir kasdienybę norima linkme. Tačiau pirmąsias dvi mėnesio dekadas reikės skirti ankstesnių problemų sprendimui. Turėsite naujai suvokti ir įprasminti senus sunkumus.

Tai galingas laikas, nelengva suvaldyti tokias stiprias energijas, todėl būtinas visokeriopas atsargumas ir budrumas – didesnė traumų, avarijų, klaidų tikimybė. Venkite bet kokios reikšmingos veiklos ar svarbių sprendimų priėmimo rugpjūčio antrąją savaitę. Mėnesio gale tikėtinos svarbios ir malonios permainos jums artimų žmonių gyvenime.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai nebus pats linksmiausias mėnuo. Mergelėms reikės pasisaugoti – didžiausias problemos kils dėl jūsų pačių aplaidumo ir naivumo. Šį mėnesį negalima niekuo aklai pasitikėti. Atsargiau dalinkitės informacija su aplinkiniais, ypač asmeniniais duomenimis. Būsite linkę pamiršti tai, kas svarbu, pamesti brangius daiktus, tad didesnė finansinių nuostolių tikimybė. Pirma padarysite, o po to pagalvosite.

Painiava ir neaiškios situacijos lydės iki pat rugpjūčio 19 dienos, tad neplanuokite nieko reikšmingo pirmąją ir antrąją rugpjūčio dekadą. Šį mėnesį reikia remtis faktais, logišku mastymu ir būti dėmesingiems detalėms. Tai geras laikas gilintis į reikalo esmę, daryti įvairius tyrimus, dvasiškai tobulėti bei leistis į savianalizę. Šiuo metu geriau seksis dirbti vieniems nei komandoje. Meilės fronte vyraus harmonija ir ramybė.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šį mėnesį gali kilti nesusipratimų jūsų socialinėje aplinkoje, draugų tarpe. Gali tekti aiškintis santykius su broliais/seserimis. Seni ginčai vėl iškils į dienos šviesą – laikas išsakyti tai, kas jau seniai guli jums ant širdies. Tik nuoširdus ir atviras pokalbis gali išspręsti sudėtingą situaciją. Tikėtina, jog į gyvenimą sugrįš seni, ilgai nematyti bičiuliai. Atsinaujinęs ryšys teiks daug džiaugsmo.

Pati sėkmingiausia bus paskutinioji rugpjūčio dekada. Šiuo metu galite pajusti būtinybę iš naujo susidėlioti prioritetus bei keltis naujus ateities tikslus. Tai mėnuo, kai galima tikėtis teigiamų pokyčių finansinėje srityje – tikėtina didesnė alga, geresnės pareigos ar kitokia praktinė parama.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmąją mėnesio dalį didžiausias dėmesys bus skiriamas karjerai ir savo reputacijai. Gali keistis jūsų socialinė padėtis. Tai įtemptas metas, kuomet teks pakovoti už tai, kas jums priklauso. Galimi stipresni nesusipratimai, susiję su dokumentacija bei komunikacija. Ne kartą teks redaguoti svarbius raštus.

Sunku bus susitarti su aplinkiniais, ypač su jums artimais žmonėmis. Galima tikėtis aršių ginčų, peraugančių į skandalus. Nuo mėnesio vidurio reikalai ims po truputį spręstis, o taip trokštamos permainos atrodys ranka pasiekiamos. Sėkmė lydės finansinius reikalus, tikėtini sėkmingi sandėriai bei naujos romantinio pobūdžio pažintys.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Strigs reikalai, susiję su užsieniu bei juridiniais dalykais, tai ypač pasakytina apie pirmąsias dvi mėnesio dekadas. Iki pat rugpjūčio 19 dienos nerekomenduojama pradėti nieko nauja, atvirkščiai – tai laikas, kai reikia peržiūrėti jau turimą informaciją bei pasidaryti išvadas.

Daugelis Šaulių nuspręs keisti gyvenimo kryptį. Gali keistis nuomonė dėl anksčiau pasirinktų studijų, gyvenamosios vietos bei karjeros perspektyvų. Aplinkybės vers iš naujo rinktis gyvenimo kelią. Paskutiniąją dekadą – tinkamas metas persikvalifikuoti, vykti į svarbias dalykines komandiruotes, sudarinėti tarptautines sutartis. Šiuo metu galimos sėkmingos investicijos į nekilnojamąjį turtą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Rugpjūtis ne juokais sukrės Ožiaragio zodiako ženklo atstovų gyvenimus. Tikrai ne iš karto pavyks įvertinti įvykusių pokyčių privalumus. Krizės, stresai ir įtampos lydės didžiąją mėnesio dalį. Teks iš naujo pažvelgti savo baimėms į akis, galimos didesnės finansinės problemos, verslo projektų strigimas, o atrodę perspektyvūs susitarimai gali žlugti.

Į dienos šviesą iškils vis daugiau naujų, galimai anksčiau nuo jūsų nuslėptų, detalių, kas vers nusivilti tiek esama situacija, tiek žmonėmis, kuriais pasitikėjote. Nenusiminkite, jau mėnesio pabaigoje turėsite progą sėkmingai atnaujinti seną projektą bei įvykdyti pelningą sandėrį. Stiprus bičiulių bei kolegų palaikymas bus didžiausia parama šį mėnesį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Mėnesio pradžia ir vidurys bus intensyvūs ir karingi. Būsite nusiteikę agresyviai kitų atžvilgiu. Daugiausia ginčų ir nesusipratimų kils asmeniniuose ir dalykiniuose santykiuose. Prireiks nemažai valios ir užsispyrimo atlaikyti jums daromą spaudimą. Iki pat mėnesio vidurio teks spręsti juridinius reikalus bei tvarkyti svarbią dokumentaciją. Susitarimas ir sprendimas ateis tik po rugpjūčio 19 dienos.

Saulės užtemimui vykstant jūsų santykių būste, didžiausios transformacijos įvyks partnerystės srityje. Nusimato esminės gyvenimo permainos, tokios kaip vedybos, skyrybos, kraustymasis ar vaikų gimimas. Sėkmingiausia bus finansų sfera – čia viskas stabilu. Galimos papildomos piniginės įplaukos mėnesio gale.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovams teks pasirūpinti savo sveikata bei iš naujo įvertinti savo gyvenimo būdą. Prasta savijauta daugelį Žuvų privers susimąstyti ir pradėti atitinkamus pokyčius. Pats laikas atsikratyti žalingų įpročių bei keisti juos sveikesniais. Būtina peržvelgti mitybos racioną bei siekti darbo ir poilsio balanso.

Darbo santykiai ir darbo aplinka – tai dar viena sritis, kurioje galima tikėtis pokyčių. Čia bus vykdomos priverstinės korekcijos – iki pat rugpjūčio 19 dienos gali vyrauti įtampa ir stresinės situacijos. Tačiau mėnesio pabaigoje laukia sėkminga atomazga, kurios esate nusipelnę, – naujas darbo pasiūlymas ar geresnės pareigos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas