Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – birželio 4–10 d.

Darbingos pirmosios vasaros savaitės!
Darbo stalas
Darbo stalas / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avino zodiako ženklo atstovų laukia gana pasyvi savaitė. Šiuo metu neverta pradėti nieko naujo ar apsikrauti sunkiais darbais. Pirmąją savaitės dalį norėsis plaukti pasroviui, atsiriboti, gilintis į savo vidinį pasaulį ir iš naujo įvertinti praeities sprendimus.

Tikėtina, kad šiomis dienomis susidursite su paslaptimis, jums gali būti atskleista slapta informacija. Nenustebkite, jei susidursite ir su žmonėmis iš savo praeities. Savaitės galas bus pats produktyviausias ir aktyviausias. Vėl norėsis rodyti iniciatyvą, grįš jėgos ir tikėjimas savo veiksmų tikslingumu. Sėkmingiausia diena – penktadienis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai bus viena sunkesnių šio mėnesio savaičių Jaučio zodiako ženklo atstovams. Visa savaitė bus įtempta ir sekinanti, tad pasikaustykite kantrybe ir pasitelkite tik jums būdingą ištvermę. Dažnai teks susidurti su priespauda ir engimu.

Tai nėra tinkamas laikas nei dalykiniams, nei asmeniniams santykiams aiškintis. Galimos juridinės problemos ir stresinės situacijos darbe. Didžioji dalis problemų kils dėl pinigų ir socialinio statuso. Deja, tikėtini praradimai ir nuostoliai. Šią savaitę būsite priversti priimti svarbų sprendimą. Kiek sėkmingesnis bus pirmadienis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Visa savaitė bus kupina progų sublizgėti. Puikiai eisis viskas, kas susiję su savirealizacija, kūryba, intelektualia veikla, prekyba, mokymais ir tarpininkavimu. Gali laukti ne viena trumpa, bet smagi išvyka ar komandiruotė. Turbūt ne kartą bendrausite su įspūdingais, įtakingais žmonėmis. Ir patys lengvai žavėsite aplinkinius, gebėsite atskleisti geriausias savo savybes ir talentus.

Nebijokite būti ryškūs, elkitės drąsiai šiomis dienomis. Tačiau koją kelyje į sėkmę gali pakišti blaškymasis ir negebėjimas apsispręsti. Visos perspektyvos atrodys viliojančios, tačiau bus svarbu išsigryninti esminius tikslus ir susikoncentruoti ties jais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji savaitės dalis bus sėkmingesnė ir palankesnė Vėžio zodiako ženklo atstovams, nors pirmadienį šiokių tokių įtampų turbūt neišvengsite. Tai geras laikas tolimoms kelionėms ir nesvarbu – vyksite atostogų ar dalykinių komandiruočių.

Seksis spręsti juridinius klausimus, taip pat tinkamas metas varstyti biudžetinių įstaigų duris, griebtis mokslų ar gilintis į dvasinio augimo technikas. O štai antroji savaitės dalis pareikalaus daugiau jūsų pastangų. Šiomis dienomis jausitės nusiteikę karingai – norėsis aktyviai siekti savo tikslų, kilti karjeros laiptais. Savaitės gale tikėtini konfliktai, ypač darbo aplinkoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puiki savaitė laukia visų Liūto zodiako ženklo atstovų, užsiimančių intelektualia veikla ir prekyba. Pastebėsite, kad nepaprastai traukia įvairūs mokymai, kursai, seminarai. Labai norėsis atsinaujinti ir pagilinti turimas žinias. Nusimato ir daugiau bendravimo, kelionių ir naujų pažinčių.

Geras laikas ir savo produkto ar veiklos reklamai, prezentacijoms. Būsite nepaprastai iškalbūs ir išradingi, ypač antroje savaitės dalyje. Šiuo metu drąsiai ženkite pirmą žingsnį ir megzkite jums reikalingus kontaktus. Sėkmingiausios savaitės dienos – penktadienis ir šeštadienis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai bus įtemptas ir darbingas laikas, savaitės gale galbūt būsite apdovanotas už atkaklias pastangas. Regis, šiomis dienomis netrūks veiklos susijusios su dokumentacijos tvarkymu, klientų paieška, pardavimais, tarpininkavimu ir kūryba. Šią savaitę daugiau dėmesio skirsite ir daugiau laiko praleisite su jums svarbiais vyrais, padėdami spręsti jų problemas.

Tačiau ir savų darbų bei rūpesčių jums tikrai netrūks. Gera žinia – jėgų užteks viskam. Šiuo periodu užsimezgusios pažintys atrodys su viliojančia perspektyva, tačiau gali būti, kad situacija yra ne visai tokia, kaip jūs įsivaizduojate ar kaip jums ją norima pateikti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmomis savaitės dienomis netrūks palankių progų. Greičiausiai sėkmė nusišypsos darbo srityje ir visuomeninėje veikloje. O štai jau savaitės viduryje reikės didinti apsukas – atrodo, darbas vys darbą, o pasibaigus vieniems rūpesčiams tarsi iš giedro dangaus užgrius kiti.

Daugiau dėmesio vertėtų skirti ir sveikatai. Dėl didelio darbų krūvio ir problemų asmeniniuose santykiuose galimi persitempimai. Svarbu pasirūpinti ir savo psichologine būsena. Šią savaitę verčiau nepradėti nieko naujo, neapsikrauti itin sudėtingais darbais – įtampos ir taip bus pakankamai. Palankesnė savaitės diena – pirmadienis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę jausite būtinybę rinktis tarp „reikia“ ir „noriu“. Pirmąją savaitės dalį veikiausiai nugalės noras atidėti visus darbus į šoną, linksmintis ar tiesiog tinginiauti. Sunkiai seksis susikoncentruoti, kai aplinkui nuolat bus tiek daug pagundų – draugų kvietimų ir pasiūlymų.

Atostogoms, pramogoms ir romantiškiems pasimatymams tinkamiausias bus savaitės vidurys. Šiuo metu būsite populiarūs, nestigs dėmesio, regis, ir sėkmė jums šypsosis. Sudėtingiausias bus savaitės galas – susikaupę darbai ir kitų reikalavimai, turbūt, kels stresą ir įtampas. Dėl persitempimo galima migrena.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmoji savaitės dalis gali būti kiek sudėtingesnė, tačiau jokių didesnių problemų ar rūpesčių nematyti. Šauliai ir toliau galės švęsti gyvenimą mėgaudamiesi sėkme ir dalydamiesi savo įgimtu optimizmu. Savaitės viduryje daugiau dėmesio reikės skirti šeimyniniams reikalams, buitiniams rūpesčiams spręsti.

Tai geras laikas kraustytis, atnaujinti namų interjerą, imtis smulkių remonto darbų ar daryti generalinę tvarką. O štai savaitės gale turbūt netrūks linksmybių ir švenčių, draugų kompanijos, įvairių kvietimų pramogauti ar apsilankyti įdomiuose renginiuose. Sekmadienį vėl teks kiek surimtėti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Didžiąją savaitės dalį nieko nevyks. Turbūt atrodys, kad gyvenimas stovi vietoje, o visi procesai tarsi užstrigo laike. Nenuostabu, jei tai kels neviltį ir erzulį ambicingiesiems Ožiaragio zodiako ženklo atstovams. Turbūt geriausia šį laiką būtų išnaudoti atostogoms, savianalizei ir įvykių retrospektyvai.

Kiek judresnis bus savaitės vidurys. Šiuo metu galimos ir trumpos išvykos ar naujos pažintys. Gali būti, kad šiomis dienomis susigundysite seminarais, mokymais ar kursais, padėsiančiais visapusiškai tobulėti. Sėkmingiausia šios savaitės diena – sekmadienis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę nematyti jokių didesnių dramų ar perversmų. Daug galvosite apie savo finansinę padėtį ir kaip būtų galima ją sustiprinti, tai bus ypač aktualu pirmoje savaitės pusėje. Atrodo, minčių ir idėjų bus daug, tačiau gali būti, kad taip ir nepereisite prie aktyvių veiksmų.

Seksis, jei turėsite konkretų tikslą ir aiškų planą, kaip jo siekti. Savaitės viduryje turbūt teks intensyviai bendrauti, pažindintis, keistis informacija. Tai geras laikas mokytis ko nors naujo ar gilinti jau turimas žinias. Šiuo metu norėsis aktyviai veikti, tad intensyvus sportas puikiai nukrautų energijos perteklių. Sekmadienį galimos permainos artimoje aplinkoje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovus šią savaitę lydės sėkmė ir iš aukščiau siųsta apsauga. Tačiau sunku bus pasikliauti logika ir racionaliu mąstymu, tad geriausiu jūsų draugu taps intuicija. Šiuo metu galimi konfliktai su vadovais ar svarbiais vyrais jūsų gyvenime.

Taip pat tikėtina, kad vienokia ar kitokia forma susidursite su paskalomis ir intrigomis – tapsite kitų apkalbų objektu arba patys skleisite iškreiptą informaciją. Nors fortūna šiuo periodu ir šypsosi, verčiau susilaikyti nuo svarbių sprendimų priėmimo ar naujų projektų. Tapsite labai subjektyvūs, tad sunku bus matyti realų reikalo vaizdą ir išvengti klaidų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas