Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – balandžio 10–11 d.

Laukia labai aktyvus, tačiau gana sudėtingas savaitgalis. Mėnulis abi dienas keliaus su kovingumu, iniciatyva, ryškumu siejamu Avino Zodiako ženklu, kuriame yra ir kitos vadinamosios asmeninės planetos – Saulė, Merkurijus bei Venera. Tai lems didelį norą kiekvienam pakovoti už save, savo jausmus ir vietą po Saule. Gali būti daugoka konkurencinės, ambicijų kovos, sukelsiančios gana daug aistrų ir ribų peržengimo pavojaus – turėkite tai galvoje ir pasistenkite kuo ramiau reaguoti į provokacijas, patys irgi venkite provokuoti įtampas, nes procesai gali tapti sunkiai prognozuojami.
Skaitymas (asociatyvi nuotr.)
Skaitymas (asociatyvi nuotr.) / 123RF.com nuotr.

Artėjanti Saulės ir Mėnulio jungtis rodo, kad Mėnulis jau labai senas. Pirmadienio ankstų rytą įvyks jaunatis ir prasidės naujas Mėnulio mėnuo, todėl savaitgalį, o ypač sekmadienį imkitės tik darbų pabaigimo, tvarkymosi, susilaikykite nuo pažadų ar kažkokių lūkesčių puoselėjimo. Venkite didesnių susibūrimų, pavojingų situacijų, skubos, susilaikykite nuo svaigalų ir netgi būti su apsvaigusiais, atsargiai vartokite ir vaistus, būkite dėmesingi maisto kokybei. Vertėtų daugiau laiko skirti maldai, tinkamas laikas atsisakyti žalingų įpročių, tokių veiklų, kurios vargina.

Šeštadienį palankiausia dėvėti tamsiai mėlynos, raudonai rudos, terakotinės, žemės spalvų drabužius, apsaugos hematitas su raudonomis gyslomis. Maistas turėtų būti daugiau augalinis, ypatingai tiks grybai ir įvairūs daigai, žalumynai.

Sekmadienį drabužių spalvos turėtų būti neryškios, tarsi išplautos, pereinančios, puoškitės lengvais, plevenančiais, aliuminio papuošalais. Maistas turėtų būti kuo lengvesnis, augalinis – salotos, žalumynai, užkandžiai, vaisiai, riešutai, gira. Susilaikykite nuo mėsiškų valgių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visą savaitgalį ir Mėnulis, ir visos svarbiausios planetos keliaus jūsų ženklu, tad jausitės tikrais padėties šeimininkais, norėsite, kad viskas suktųsi apie jus, būsite žavūs, ryškūs ir tuo pačiu jausmingi, tačiau pasistenkite mažiau šokdinti artimuosius. Verčiau raskite laiko aktyvesnei veiklai, pabaikite pradėtus darbus, tvarkykite turimą informaciją, korespondenciją, atsikratykite to, kas atgyveno, išvalykite erdvę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pasistenkite savaitgalį kuo labiau pasiilsėti, kuo labiau atsiriboti nuo darbų. Dienos labiausiai tinkamos įvesti tvarką mintyse ir jausmuose. Tai mėnuo prieš gimtadienį, tad vertėtų apibendrinti tai, kas vyko praėjusius metus, atiduoti skolas. Tinkamas laikas atsisakyti žalingų ar apskritai jus varginančių, sekinančių įpročių ar veiklų, santykių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį būsite nusiteikę itin aktyviai – tikriausiai esate suplanavę imtis jei ne visuomeninės, tai bent jau įvairios veiklos su kolegomis, bičiuliais ar draugais – šeštadienį galite nuveikti išties daug, tačiau sekmadienį skirkite poilsiui. Susilaikykite nuo pagundos svaigintis, būkite dėmesingi tiek tam, ką darote, kalbate, tiek ir tam, ką valgote, geriate.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Panašu, kad savaitgalį teks daugiausiai dėmesio skirti profesiniams reikalams – viskas seksis kuo puikiausiai. Jūs matomi ir gerai jaučiatės, tačiau viduje pasitikėjimo savimi dar mažoka, o tai gali lemti norą parodyti savo svarbą, apsimesti tuo, kuo nesate, manipuliuoti ar valdyti kitus, veikti slapta. Verčiau taisykite klaidas, atiduokite skolas ir pasijausite tvirčiau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį būsite labai aktyviai ir optimistiškai nusiteikę, tačiau pasistenkite visus planus realizuoti šeštadienį, o sekmadienį palikite poilsiui ir darbų pabaigimui, apibendrinimui, apmąstymui to, ką pamatėte, pažinote ar nuveikėte. Puikus laikas maldai, susikaupimui, prisiminkite tikėjimo tiesas. Aplinkybės gali pareikalauti pritaikyti jas parodant meilę artimam savo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalis pareikalaus iš jūsų maksimalaus susikaupimo ir gebėjimo suvaldyti savo jausmus, protą ir kalbą. Energijos ir nusiteikimo rimtai pasidarbuoti bus daug, bet ar pavyks suderinti antrosios pusės ir vaikų interesus ir dar skirti nors šiek kiek laiko poilsiui? Teks ieškoti sprendimo kiekvieną akimirką, tad nusiteikite ir pagalvokite, ar visa tai, ko imatės, verta jūsų gerovės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų aktyvumas, džiugi nuotaika, gebėjimas bendrauti savaitgalį bus išskirtiniai – puikus laikas puoselėti santykius su antrąja puse, naujam ryšiui užmegzti, tačiau nusiteikite, kad jūsų ir tėvų, šeimos narių interesai gali susikirsti. Jausitės žiną, ką ir kaip reikia daryti, kaip atrodyti, tačiau kas svarbiausia jums? Sekmadienį stenkitės kuo mažiau aiškintis santykius, ką nors žadėti, juolab įsipareigoti ar patikėti pažadais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbų savaitgalį turite marias ir visi svarbūs. Tiesa, daugiau jums patiems – labai geras laikas pasirūpinti savo sveikata, gera savijauta, pasidomėti, ką galėtumėte dėl to padaryti. Puikus laikas susitvarkyti namus, aplinką, dokumentus, korespondenciją, pabaigti pradėtus darbus. Energijos turite daug, tačiau pasistenkite ją tikslingai įdarbinti, būkite atidūs ką bedarydami, nes yra rizikos suklysti, patekti į pavojingą situaciją.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį būsite itin optimistiški ir džiugūs – šeštadienis tinkamas smagiai, aktyviai atsikvėpti, parodyti dėmesį vaikams, mylimam žmogui, imtis kūrybinės veiklos, tik būkite atsargūs planuodami išlaidas, venkite diskusijų finansinėmis temomis, taip pat būkite dėmesingi artimųjų poreikiams, susilaikykite nuo noro paaiškinti, kaip jiems derėtų gyventi. Sekmadienį apskritai pasistenkite praleisti kuo ramiau, kukliau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį susilaikykite nuo noro įvesti savo tvarką namuose, sureguliuoti artimųjų gyvenimą – jis verda, džiugina jus savo pilnatve, tačiau tuo pačiu verčia jus keistis, rodyti daugiau švelnumo, daugiau bendrauti, o tai jums gana sunkūs uždaviniai. Pasistenkite į savo darbus įtraukti artimuosius, parodyti jiems tai, ką išmokote iš kitų, kas turi vertę. Sekmadienį venkite bet kokio santykių aiškinimosi ar reikalavimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laukia labai aktyvus savaitgalis, kuomet būsite linkę daug keliauti, sportuoti, pažinti, – puikus laikas įsisavinti jums naujus įgūdžius, išmokti naujo amato, mokytis kovos menų ar aktorystės – gyvenimas jums siūlo daug galimybių, tad leiskite sau pajausti jo įvairovę. Svarbu tik, kad būtumėte dėmesingi norėdami ką nors įsigyti – pagundas atidėkite bent iki ateinančios savaitės vidurio, pagalvokite, ar jums to tikrai reikia.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jeigu norėjote kažką nuveikti praktiško – savaitgalis tam puikiai tinkamas. Peržiūrėkite, susitvarkykite tai, ką turite, išmeskite ar atiduokite kitiems tai, kas atgyveno. Tiesa, jūsų aktyvumas namiškius gali varginti – būkite atidesni jų interesams. Gavę pasiūlymų užsidirbti palaukite su atsakymais ir pažadais bent jau iki savaitės pradžios, susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių ar investicijų, finansinių sprendimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas