Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – balandžio 13–14 d.

Šeštadienis sudėtingas – galimi nuostoliai, konfliktai, didesnė traumų tikimybė. O štai sekmadienį vėl ims šypsotis sėkmė, spręsis anksčiau kilę nesusipratimai.
Vilniaus verba
Vilniaus verba / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji savaitgalio diena intensyvi bei konfliktiška. Venkite masinių susibūrimo vietų, galite susidurti su agresyviai nusiteikusiais žmonėmis. Nerekomenduojamos ir audringos linksmybės, šią dieną ypač pavojingai veiks visi svaigalai.

O štai sekmadienį jums ir vėl ims sektis, sulauksite palaikymo, spręsis senos problemos. Tai puiki diena kultūringoms pramogoms, šventėms, tolimesnėms kelionėms planuoti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį nemažai laiko reikės skirti namų ūkio reikalams, galimi nesusipratimai, susiję su technika, elektroniniais prietaisais. Šiomis dienomis bus sunku valdyti emocijos, gali prasiveržti senos nuoskaudos.

Linksmybėms ir šventimui daug tinkamesnis sekmadienis. Būkite dosnūs ne tik kitiems, bet ir sau – įsigykite seniai trokštamą daiktą, leiskite sau papramogauti, pailsėti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Įtampos po truputį slūgs, savaitgalį galima bus atsikvėpti. Netrūks veiksmo ir smagaus šurmulio, nuolat būsite įvykių sūkuryje. Neužsidarykite namuose, tai puikus metas plėsti akiratį, mokytis ko nors naujo.

Sulauksite kvietimų pramogauti, apsilankyti renginiuose. Tiesa, nevalia prarasti saiko, tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Sekmadienį maloniai nustebins mylimas žmogus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis žada daug sumaišties ir konfliktų. Labai norėsis aiškintis santykius, įrodinėti savo tiesas. Tai diena, kuomet net menkiausias ginčas gali peraugti į audringą skandalą.

Venkite ekstremalių situacijų, didelis pavojus nukentėti, ypač masinio susibūrimo vietose. O štai sekmadienis jau visai kitoks, vyraus pakilios nuotaikos, Vėžius aplankys vidinė ramybė.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų laukia intensyvus savaitgalis. Šiomis dienomis netrūks pavojų – netampykite likimo už ūsų. Ypač nepalankus šeštadienis – krizės bei konfliktai bus šios dienos palydovai. Venkite santykių aiškinimosi, nerizikuokite, nelįskite į pinigines avantiūras.

Sekmadienis kiek giedresnis, jums ir vėl ims sektis, turėsite stiprų palaikymą. Tinka planuoti tolimesnes keliones, galimos romantinio pobūdžio pažintys.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbo savaitė buvo išties įtempta, tad pats laikas atsipalaiduoti ir gerai pailsėti. Atidėkite visus darbus į šalį, leiskite sau pasimėgauti gyvenimo teikiamais malonumais. Šiomis dienomis verčiau susilaikyti nuo didesnių investicijų – didelė tikimybė skaudžiai suklysti.

Laiką leiskite saugioje aplinkoje, su gerai pažįstamais žmonėmis. Galimos problemos, susijusius su vaikais, artimais žmonėmis.

„Fotolia“ nuotr./Vilniaus verba
„Fotolia“ nuotr./Vilniaus verba
Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį susidursite su artimų žmonių priekaištais, kad per daug laiko praleidžiate darbe. Bus sunku suderinti šeimyninius įsipareigojimus ir profesines ambicijas. Gali strigti reikalai, susiję su užsieniu, tai nėra palankus metas tolimesnėms kelionėms planuoti.

Sekmadienį būsite širdžiai mielos kompanijos apsuptyje. Šią dieną tinka užsiimti grupine veikla, siekti bendrų tikslų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmąją savaitgalio dieną laukia stiprus konfliktas. Tai pavojingas metas, didesnė traumų tikimybė. Šeštadienį leiskite kuo ramiau, venkite audringų linksmybių. Jei reikės stoti į kovą – užteks jėgų ir ryžto savo pozicijai apginti, tačiau galite patirti nemažus nuostolius.

Sekmadienis daug palankesnis šventimui, kultūringoms pramogoms. Daugiau laiko skirkite vaikams, mylimiems žmonėms.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovų laukia smagus savaitgalis, ypač šeštadienis. Aplinkybės dėliosis jums dėkinga linkme, jūsų įgimta charizma padės atverti visas reikiamas duris.

Ypači seksis politikams, teisininkams, mentoriams bei vadovaujančias pareigas užimantiems Šauliams. Tiesa, finansiniai reikalai gali kelti susirūpinimą, susilaikykite nuo didesnių investicijų

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį gali aplankyti finansinė sėkmė. Palankus metas vienišiems šio zodiako ženklo atstovams, tikėtinos perspektyvios romantinio pobūdžio pažintys. O štai rimtuose santykiuose esantys Ožiaragiai neišvengs nesklandumų – sulauksite priekaištų, šeimos nariams pritrūks jūsų dėmesio.

Venkite įsipareigoti, žadėti, šiomis dienomis bus sunku objektyviai vertinti savo galimybės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmąją savaitgalio dieną Vandenio zodiako ženklo atstovai gali susidurti su stipria konfrontacija. Nuožmūs oponentai privers kaip reikiant pasinervinti. Tačiau vėliau aistros rims, pavyks susitarti, rasti abiems pusėms priimtinus sprendimus.

Sekmadienį netrūks smagios kompanijos, laukia smagūs nuotykiai kartu su bičiuliais. Tačiau negalima rizikuoti pinigais, susilaikykite nuo didesnių investicijų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį skirkite daugiau laiko poilsiui, sveikatos stiprinimui. Šeštadienį galima prastesnė savijauta, jėgų trūkumas. Laikas nėra tinkamas audringoms linksmybėms ar pernelyg ekstremalioms pramogoms.

Šią dieną nemažai įtampos kels finansiniai reikalai, teks spręsti sudėtingus piniginius klausimus. O štai sekmadienis džiugus ir sėkmingas, spręsis visi nesusipratimai, pavyks susitarti su reikiamais žmonėmis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito