Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – balandžio 3 ir 4 d.

Laukia gražus, ramus, nuteikiantis atsigręžti į svarbiausias vertybes šventinis savaitgalis. Tiesa, šeštadienio rytas iki 11 val.13 min. labiausiai tinkamas tiesiog pailsėti, pabaigti ankstesnius darbus, tvarkytis arba tiesiog smagiai pabūti su artimaisiais, maloniai kartu papusryčiauti, mat tai bus vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet vertėtų susilaikyti nuo rimtesnių darbų pradžios ar pirkinių – jau po minėto laiko norai ir poreikiai gali radikalai pasikeisti.
Auksinis kiaušinis
Auksinis kiaušinis / 123RF.com nuotr.

Na, o vėliau, Mėnuliui perėjus į praktišką, ištvermingą ir tuo pačiu kryptingai veikiantį Ožiaragio Zodiako ženklą, vertėtų imtis svarbiausių prieššventinių darbų – tvarkingai pinsis margučių raštai, bus lengviau koncentruotis ties svarbiausiais dalykais.

Šiandien vertėtų dirbti kartu su kitais – taip pavyks itin daug nuveikti. Abi dienas bus lengva laikytis taisyklių, pagarbiai elgtis su tėvais ir seneliais, tradicijomis, o Saulė Avine kartu su Venera skatins džiugumą, aktyvumą, tad gyvenimas virte virs.

Sekmadienio rytą į Avino ženklą pereis ir Merkurijus, iki pat balandžio 20 d. suteiksiantis daugiau aktyvumo bendraujant, keliaujant, prekiaujant, smalsumo, tačiau ir išsiblaškymo, impulsyvumo, noro skubotai pasiginčyti, tad ir šventinių kalbų turėtų būti daug.

Šeštadienį tiks dėvėti minkštų, ramių, apsauginių žalsvos, gelsvos, rusvos atspalvių drabužius, žalvario papuošalus, saugos amazonitas. Maiste turėtų būti daugiau šviežio pieno, atsisakykite mėsos, o jeigu griežtai laikotės pasninko, tuomet pagrindiniais maisto produktais turėtų tapti duona, medus, riešutai ir sėklos.

Sekmadienį puoškitės sidabrinių, perlamutrinių ir oranžinių atspalvių drabužiais, sidabru, hiacintu (gelsvai oranžinis cirkonis) arba citrinu. Ant vaišių stalo turėtų būti daugiau įvairių vaisių, ypač citrusinių, jų sulčių, taip pat medaus, cukatų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienio rytą pailsėkite, pasidžiaukite pasauliu ir gyvenimu, o jau nuo priešpietės vis daugiau jūsų minčių kryps profesinių, darbo reikalų link, būsite linkę daugiau sukti galvą kaip spręsti vieną ar kitą uždavinį, o tai sunkiai derės su jūsų noru būti gerais ir maloniais su visais. Sekmadienį prapliupsite kalbomis, jūsų artistiškumas bus sunkiai suvaldomas, svarbu tik susilaikykite nuo ginčų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienio rytą venkite imtis didesnių darbų ar pirkinių, o jau nuo priešpietės pasijausite visai gerai, ypač jeigu atsisakysite noro paruošti tobulą šventę – imkitės to, kas jus džiugina, įkvepia ir tai bus geriausi sprendimai. Sekmadienį jus gali trikdyti padidėjęs kitų plepumas, aktyvumas – norėsite daugiau patylėti, pasilaikyti savo mintis sau arba kalbėti tik apie esminius dalykus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ilgi šeštadienio pusryčiai su mylimu žmogumi būtų prasmingiausias to laiko praleidimas, o vėliau jau vertėtų imtis rimtų darbų. Tiesa, kapitalinių pertvarkų venkite, tačiau jausmų puoselėjimui, vidiniam apsivalymui laikas puikus. Sekmadienį jus sunkiai kas nors sulaikys nuo noro pabendrauti su draugais, bičiuliais, smagių kalbų ar šventinių varžytuvių – būsite itin ryškūs ir laimingi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Visus darbus pabaikite šeštadienio rytą, nes jau nuo pietų būsite linkę daugiau dėmesio skirti antrajai pusei ir jos poreikiams. Tiesa, profesinių reikalų savaitgalį vargu ar pavyks išvengti – palankios dienos atlikti tai, kas labai svarbu jūsų ateičiai ir ką galima padaryti ramioje aplinkoje. Šventiniame šurmulyje vertėtų apie savo tikslus ir profesinius siekius pašnekėti su artimaisiais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ilgesnis šeštadienio ryto atokvėpis pasiteisins, nes jau nuo priešpietės užgrius darbai. Gal tai šiek tiek kirsis su jūsų norais ir planais, tačiau dėl artimųjų gerovės būsite linkę atiduoti daug ką, o galiausiai viskas vis tiek pavyks pagal jūsų planą, tad ramiai darbuokitės, o jau sekmadienį jūsų iškalbumas, gebėjimas papasakoti įdomių istorijų maloniai stebins aplinkinius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jaukūs ilgesni šeštadienio pusryčiai su artimaisiais būtų labai prasmingi, na, o likusiom savaitgalio dienom planuokite tiesiog šventę – be didelių rūpesčių, o tiesiog kūrybingai imkitės to, kas suteiks jums džiaugsmingo atsipalaidavimo. Jūsų kūrybiškumas ir tuo pačiu praktiškumas bus sunkiai išsemiami, tad nuveiksite išties daug, rezultatais džiugindami ir save, ir aplinkinius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Visus reikalus pabaikite tvarkyti šeštadienio rytą, o likusį savaitgalio laiką būsite linkusi atsidėti namų ir artimųjų interesams – jūsų gebėjimas atliepti kitų poreikius bus išskirtinis. Laukia ramios tiek pasiruošimo, tvarkymosi, tiek ir šventinės dienos, kupinos nostalgiškų vaikystės prisiminimų, itin tinkamos prisiminti ir atstatyti šeimos tradicijas, prisiminti tėvų namus, pagerbti protėvius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Improvizuoti ilgesni šeštadienio pusryčiai sunaudojant turimus resursus pasiteisins, sulaikydami nuo noro tuštokai paišlaidauti, o vėliau jau būsite linkę imtis malonių praktiškų darbų – gal pasimokyti tradicinio margučių dažymo? Diena sėkminga visoms praktiškoms ir kūrybinėms veikloms, puoselėti tradicinius amatus, tad imkitės to, kas pradžiugins tiek jus, tiek artimuosius.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienio rytą vertėtų save ilgiau palepinti tuo, kas jums suteiks didžiausio malonumo, o jau nuo pietų būsite linkę rimtai imtis pasiruošimo šventėms. Maisto gamyba ir aplinkos puošmenos, taip pat šventė pagal visas tradicijas šiais metais jums bus išskirtinai svarbūs ir jūsų pastangos absoliučiai pasiteisins – jūsų energija, džiugumas, iškalba, gebėjimas uždegti visus šventine nuotaika bus ypatingi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienio rytą leiskite sau ramiai išsimiegoti, susikaupti, apgalvoti savo norus ir siekius, o jau nuo pietų turėsite progos kuo sėkmingiau viską realizuoti – Mėnulis jūsų ženkle palaikys visas jūsų iniciatyvas abi dienas, tad imkitės realizuoti tai, apie ką jau seniai svajojote, ir jūsų pastangos surengti artimiesiems tikrą šventę išties pasiteisins, suteiks daug malonių akimirkų visiems.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienio rytą pabaikite sutvarkyti visus viešus reikalus ir leiskite sau nurimti. Šventinį laikotarpį vertėtų praleisti ramioje saugioje aplinkoje, skiriant daugiau laiko apmąstymams, pašnekesiams su artimais žmonėmis – ypač sekmadienį jus gali maloniai nuteikti bendravimas su broliais ar seserimis, kaimynais, o jūs savo ruožtu nustebinsite juos savo kūrybingumu ir išradingumu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienio rytą pabaikite visus profesinius reikalus ir nusiteikite smagiam šventiniam savaitgaliui. Tiesa, būsite nusiteikę tiek sutvarkyti, išpuošti namus, tiek ir imtis labdaringos veiklos ar bent maloniais siurprizais nustebinti draugus bei bičiulius – laikas tam itin dėkingas, tad belieka atsiverti pasauliui ir artimiesiems, o sekmadienį priimti komplimentus ir pasidalinti patirtimi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas