Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 16–17 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Įsibėgėjusi vasara Vytauto Šauklio nuotraukose
Įsibėgėjusi vasara Vytauto Šauklio nuotraukose / Vytauto Šauklio nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį norėsis šėlti, linksmintis ir progų tam tikrai netrūks. Tiesa, nestigs ir darbų bei buitinių rūpesčių. Jie kiek ribos jūsų laisvę, tačiau galų gale sugebėsite išmintingai viską suderinti. Pirmoji savaitgalio diena kiek sudėtingesnė, gali kilti ir konfliktinių situacijų, ypač su šeimos nariais. O sekmadienis tinkamas pramogoms, smagioms išvykoms bei naujoms pažintims megzti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalis bus gana įtemptas. Šiomis dienomis galimos netikėtos permainos meilės srityje bei finansuose. Šeštadienį būkite atidesni kelyje. Šią dieną tikėtini ir didesni automobilio gedimai, kurie pareikalaus nemažų investicijų. Sekmadienį gresia dramatiškas santykių aiškinimasis. Turbūt norėsis garsiai trankyti durimis bei svaidytis skaudžiais žodžiais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalio dienomis jūsų judrumas, smalsumas ir noras bendrauti bus net stipresni nei įprastai. Šeštadienis – gana įtemptas, ko gera, laukia santykių aiškinimasis bei beprasmiai ginčai. Tačiau viskas turėtų išsispręsti jau antroje dienos pusėje. Vis dėlto palankesnė diena šventėms ir pramogoms bus sekmadienis. Šią dieną sulauksite ne vieno įdomaus kvietimo. Greičiausiai laiką leisite įspūdingoje kompanijoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį, Vėžio zodiako ženklo atstovams, norėsis visą savo laiką skirti finansinei padėčiai stiprinti. Viskas būtų gerai, jei ne jūsų vidinės baimės prarasti turimą turtą. Trūkumo jausmas skatins gobšumą ir norą pasipelnyti bet kokia kaina. Jei norite išvengti didelių nesusipratimų, šiomis dienomis turite mąstyti strategiškai – kartais verta pralaimėti kovą, kad laimėtumėte karą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šis savaitgalis – tai jūsų laikas, Liūtai! Tiek Mėnulis, tiek Venera, būdami jūsų ženkle, dovanos tik jums būdingo žavesio, jėgų antplūdį bei pasitikėjimą savimi. Iš naujo įsimylėsite patys save. Paprasta bus mėgautis visais gyvenimo malonumais, lengvai leisitės į nuotykius, o begalės komplimentų nepaprastai glostys jūsų savimeilę. Šiomis dienomis galimos ir netikėtos, bet labai malonios staigmenos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Sunkiausia Mergelėms šį savaitgalį bus susitvarkyti su savo niūriomis nuotaikomis. Vidinė būsena skatins visur matyti tai, kas blogiausia, norėsis kritikuoti aplinkinius bei ginčytis dėl kvailų smulkmenų. Šiuo metu reikės būti itin sąmoningiems, jei nenorite ilgam susigadinti santykių su svarbiais jums žmonėmis. Verčiau susilaikyti nuo didesnių pirkinių, tai tebus noras pabėgti nuo savo slogių jausmų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šį savaitgalį Svarstyklių zodiako ženklo atstovams verčiau nieko per daug neplanuoti, vis tiek planai keisis greičiau nei spėsite susivokti, kas gi įvyko. Šeštadienį, regis, ne juokais žeis ir pykdys artimųjų nejautrumas bei nemokėjimas palaikyti sudėtingose situacijose. Sekmadienį daugiau painiavos nusimato dokumentacijoje bei komunikacijoje. Du kartus patikrinkite, ar informacija iš tikrųjų išsiunčiama reikiamu adresu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionų laukia nelengvas savaitgalis, su daugybe įdomių atsitiktinumų. Labiausiai rūpės karjeros sritis, būsite nusiteikę itin ambicingai ir karingai - šiaušitės prieš bet kokius prieštaravimus ar nepaklusnumą. Sunkiausia bus darbe palikti profesinius rūpesčius: ko gera, ir namuose norėsis diskutuoti bei dalintis darbinėmis problemomis. Nenustebkite, jei šeimos nariams pagaliau trūks kantrybė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį Šaulių laukia daug smagių akimirkų. Norėsis leistis į nuotykius, o gal net išrūkti į tolimą kelionę su draugais ar šeimos nariais. Ir taip į filosofiją linkusius Šaulio zodiako ženklo atstovus gyvenimo prasmės ir savirealizacijos paieškos šiomis dienomis trauks dar labiau. Sekmadienį, regis, nusimato ne viena įdomi pažintis, tačiau tai gana avaringa ir karinga diena. Šiuo metu smarkiai išauga traumų bei konfliktų tikimybė.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį įtampos po truputį slūgs. Šeštadienį, ko gera, nepavyks išvengti stresinių situacijų, protas bus apimtas minčių apie dalykinius rūpesčius. Šią dieną nesivelkite į konfliktus vien todėl, kad norisi pasiginčyti. Net nepastebėsite, kaip smulkūs nesusipratimai išaugs į dramatišką santykių aiškinimąsi. Sekmadienį bus lengviau, tai daug skaidresnė bei sėkmingesnė diena.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalis greičiausiai ne itin džiugins išradinguosius Vandenio zodiako ženklo atstovus. Vis dar bus sunku susitaikyti su darbo savaitės eigoje nepasiteisinusiais lūkesčiais. Ko gera, norėsis prisiimti aukos vaidmenį ir visą kaltę už savo nesėkmes suversti kitiems. Šeštadienį galimi konfliktai bei finansiniai praradimai. Linksmybėms ir pramogoms daug tinkamesnis sekmadienis. Šią dieną vėl pradėsite tikėti savimi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį nerekomenduojamos tolimos kelionės. Šiuo metu atsargiau vertinkite visus gaunamus pasiūlymus, ypač jei jie susiję su finansinėmis avantiūromis. Pirmąją savaitgalio dieną gali nuvilti artimas žmogus. Tačiau pasistenkite nekaupti nuoskaudų savyje, verčiau nuoširdžiai išsikalbėkite. O štai sekmadienį daugiau dėmesio pareikalaus sveikata. Tai tinkamas laikas grūdintis, peržiūrėti savo mitybą bei dienos režimą.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito