Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 30–liepos 1 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Mergina skaito knygą
Mergina skaito knygą / 123RF nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia emocingas savaitgalis. O jei nesielgsite apdairiai, galimi ir nuostoliai. Šeštadienis bus itin įtemptas, kils stiprūs ginčai su artimais žmonėmis, dėl finansų, bendro biudžeto reikalų. Tai nėra tinkama diena linksmybėms, audringos pramogos gali baigtis traumomis ir konfliktais. O štai sekmadienis bus visai kitoks. Vyraus pakilios nuotaikos, norėsis bendrauti, dalytis savo įžvalgomis su bičiuliais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją savaitgalio dieną teks spręsti dalykinius rūpesčius. Situacija darbe kels nemažai streso ir įtampos. Regis, bus ieškoma atpirkimo ožio ir labai tikėtina, kad juo tapsite jūs. Tad reikia elgtis labai išmintingai. Šiomis dienomis galimi ir netikėti, šokiruojantys įvykiai. Permainos trenks lyg žaibas iš giedro dangaus. Tai sudėtingos dienos, svarbu bus ieškoti būdų, padėsiančių atsipalaiduoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Geriausia, ką galite nuveikti šį savaitgalį, tai leistis į kelionę – poilsinę arba dvasinę. Tiek vienu, tiek kitu atveju rezultatai jus džiugins. Pirmąją savaitgalio dieną galimi netikėtumai. Staiga gali keistis planai, žodžio gali nesilaikyti tie žmonės, kuriais pasitikėjote. Šiomis dienomis itin didelė konfliktų ir avarijų tikimybė. Elkitės išmintingai, neprovokuokite likimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį labiausiai norėsis atsiriboti. Didžiausia problema bus jūsų pačių vidinė būsena. Dėl didelio jautrumo ir pažeidžiamumo tapsite itin agresyvūs, į viską reaguosite iš gynybinės pozicijos. Tačiau tai geras laikas savianalizei, psichologinėms ir dvasinėms praktikoms. Pasistenkite išsiaiškinti, kas iš tiesų sukelia šį gilų nepasitenkinimą, o ne tiesiog bėkite nuo savo slogių nuotaikų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šį savaitgalį labai tikėtinos ambicijų kovos ir nemažai konfliktinių situacijų. Tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Šią dieną svarbiausia atrodys pasiekti savo. Labai norėsis vadovauti paradui, dėl to būsite pasiryžę veltis į ginčus net su artimiausiais. Sekmadienį aistros kiek aprims. Regis, pagaliau pavyks susitarti, gebėsite leistis į kompromisus. Antrąją savaitės dieną gali pasitvirtinti ilgai vykę sandėriai, išsipildyti lūkesčiai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienis bus itin sudėtingas. Daug buitinių rūpesčių ir kasdienių darbų kris ant jūsų pečių. Problemos kels įtampą, tapsite itin nervingi. O per išsiblaškymą pridarysite ir nemažai klaidų. Nenuostabu, kad pirmąją savaitgalio dieną būsite pikti ir nelaimingi. Sekmadienis laukia kiek lengvesnis. Tačiau jausitės pervargę ir išsekę, bus svarbu pasirūpinti savimi, savo sveikata.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį Svarstyklėms magės sudaryti gerą įspūdį. Nepagailėsite tam net apvalios sumelės, nors finansai ir nėra sėkmingiausia sritis šiuo metu. Linksmybių netrūks nei šeštadienį, nei sekmadienį. O vieniši Svarstyklių zodiako ženklo atstovai šiomis dienomis gali užmegzti įdomių pažinčių. Būkite ryškūs ir matomi, neužsidarykite namuose!

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiomis dienomis labiausiai rūpės šeimyniniai reikalai. Regis, visą savaitgalį teks rūpintis artimaisiais ir buitiniais reikalais. Šeštadienį būsite itin emocingi, net mažiausia smulkmena gebės išvesti jus iš pusiausvyros, tad konfliktų artimoje aplinkoje netrūks. Sekmadienis bus daug ramesnis. Ši diena daug palankesnė pramogoms, giminaičiams lankyti, bičiulystei.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulių laukia dinamiškas savaitgalis. Būsite atviri bendravimui ir pasiruošę nuotykiams. Užsimegs ne viena įdomi pažintis. Puikus laikas lankyti seniai matytus giminaičius ar draugus. Tiesa, šeštadienį galimi šiokie tokie ginčai ir nesusipratimai. Atsargiau rinkite žodžius galite įžeisti artimą žmogų visai to nenorėdami. O štai sekmadienį lydės sėkmė visuose reikaluose.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiai savaitgalį galės lengviau atsipūsti. Šeštadienio pirmąją dienos pusę gali tekti grįžti prie darbų. Tačiau tai tebus smulkmenos, kurias pavyks greitai išspręsti. Šią dieną įtampą gali kelti finansų sritis. Verčiau susilaikyti nuo stambesnių pirkinių ir piniginių rizikų. Tai taip pat nėra palanki diena romantiniams santykiams aiškintis. Sekmadienis bus kur kas linksmesnis ir tinkamesnis pramogoms.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenių laukia itin produktyvios dienos. Vargu ar šis savaitgalis bus skirtas poilsiui. Nebent labai aktyviam. Jau šeštadienį pajusite neįtikimą jėgų antplūdį. Norėsis veikti, rodyti iniciatyvą, siekti užsibrėžtų tikslų. Tačiau artimųjų ir jūsų poreikiai labai išsiskirs. Jums atrodys, kad esate teisūs ir kiti privalo prisitaikyti, todėl ginčų neišvengsite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalis bus pasyvus, tačiau sėkmingas. Ir toliau plauksite pasroviui. Vėjai bus palankūs – nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Šeštadienį jausitės kiek irzlesni, tačiau pasistenkite neprovokuoti kitų pykčio. Tai pakankamai avaringa diena, tad budrumas kelyje būtinas. O sekmadienis bus nuostabus – lūkesčiai pasiteisins, norai pildysis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas