Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 15 ir 16 d.

Džiaugiuosi rašydama, nes visada malonu rašyti apie tai, kad savaitgalis turėtų būti daugumai tikru atokvėpiu po ilgalaikių emocinių bangavimų, įtampų, sunkiai įveikiamų darbų, aiškumo trūkumo. Aiškumo dėl ateities gal liks tiek pat, tačiau keisis pats požiūris į situaciją – atsiras daugiau atsipalaidavimo, noro spręsti problemas gražiai, jautriai, be agresijos, o tiesiog darant sprendimus, atsižvelgiant į situaciją, aplinkybes ir bendražmogiškas, visuose šventuose raštuose išvardintas iš esmės tas pačias vertybes.
pora
pora / 123RF.com nuotr.

Mėnulis abi dienas keliaus sentimentaliu, šeimynišku Vėžio Zodiako ženklu, kuriame yra ir aktyvusis ir kovingasis Marsas, puikiai sutardami su Saule ir didžiąja dalimi tolimesnių planetų. Abi savaitgalio dienos puikiai tinkamos imtis visų pirma žemės darbų – sodinimo, sėjos, aplinkos, ypač vandens telkinių, jų pakrančių puoselėjimo. Taip pat tinkamas metas pasirūpinti namais, jų įrengimu, vaikais, motinomis, vyresniais žmonėmis, sergančiaisiais, jų interesais, mityba. Gana gera diena ir su šiomis sritimis susijusiems pirkiniams.

Būtinai prisiminkite, o jeigu tik galite, tai ir aplankykite tėvus, gimines, vaikystės namus, puoselėkite tradicijas, daugiau laiko leiskite šeimoje. Tiesa, Saulė dar visai Šalia Juodojo Mėnulio Jautyje, tad būkite itin atsargūs investuodami, dar anksti pradėti didelius, ilgalaikius projektus.

Šeštadienį išlaikyti Marso energijas taikingomis padės baltos, auksinės ir raudonos spalvų deriniai aprangoje, puoškitės baltu agatu. Maistas šiandien tinka visoks, nors pirmenybė teiktina pieno produktams. Palanku valgyti ir daugiau, ir įvairiau.

Sekmadienį aiškumo, gyvumo suteiks šviesiai arba dangaus žydrumo, lazuritinės su auksu spalvos aprangoje, papuošalai su lazuritu, titanu. Maistas turėtų būti kuo įvairesnis, bet lengvas – valgyti tiktų dažniau, bet po mažiau, ypač tiks įvairios užkandėlės, „oriniai“ traškučiai, sriuba.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį būsite linkę praleisti namuose, kartu su artimaisiais – geras laikas nuveikti kažką naudingo, pasirūpinti gera vaikų, tėvų, vyresnių giminaičių savijauta, prisiminti šeimos, giminės tradicijas. Daugiau būkite gamtoje, prie vandens, pailsėkite. Tiesa, veiklos turite ir kitokios, visko gana daug, tačiau šiomis dienomis viską pavyks suderinti, o nuotaikos bus ypatingai sentimentalios.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalis itin tinkamas susiburti su kaimynais, vaikais, broliais, seserimis ir imtis bendros veiklos – galbūt pakeliauti, pasimokyti tradicinių amatų, šokių, o gal tiesiog įrengti vaikų žaidimo aikštelę, aplankyti senelius, tėvus. Esate ir būsite pilni idėjų, iniciatyvos, noro padovanoti kažko gražaus pasauliui – geras laikas grįžti prie atidėtų troškimų ar idėjų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Turite sukaupę daug minčių, idėjų, tačiau jas realizuoti šiuo metu gali būti sunkoka, tačiau savaitgalis puikus imtis kad ir mažų žingsnių dėl savo tikslų – suplanuoti, paskaičiuoti galimybes, pasirašyti planą. Būkite atsargesni ir saikingesni išlaidaudami – yra pavojaus pasiduoti trumpalaikėms emocijoms, įsigyti daiktai ar paslaugos gali nuvilti ar net sukelti konfliktus, tegu tik vidinius.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Abi savaitgalio dienas būsite itin ryškūs, aktyvūs ir geidžiami – geras laikas imtis iniciatyvos, burti draugus, bičiulius, dalyvauti bendruose renginiuose, planuoti bendrą veiklą. Galų gale pavyks pasistūmėti atstatant santykius su aplinkinius, antrąja puse, savo statusą, grįžti prie profesinių siekių išgryninimo, savo santykio su jais ir perspektyvų pamatymo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tikėtina, kad labiausiai norėtumėte pailsėti saugioje, ramioje, įprastoje aplinkoje, pasitraukę į šalį nuo pasaulio šurmulio – tam ir vertėtų skirti abi savaitgalio dienas, atstatyti sveikatą, pasiruošti kitos savaitės darbams. Vargu ar pavyks visiškai atitrūkti nuo draugų ar artimųjų, tačiau leiskite sau imtis daugiau idėjų generavimo nei realios veiklos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį rūpės šeimos draugai, bičiuliai, būsite linkę imtis veiklos, susijusios su aplinkos puoselėjimu, šeimos, vaikų, paramos reikalaujančių artimųjų interesų, taip pat ir gamtos, ypač vandenų, apsauga.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ko gero, savaitgalį rūpės tiek profesiniai, darbo reikalai, gali tekti imtis skubių užduočių, tiek ir būtinybė pasirūpinti savo ar šeimos narių, tėvų sveikata, aplinkos tvarkymu, grįžti prie ankstesnių problemų. Šiomis dienomis pavyks gana sėkmingai daug nuveikti, viską suderinti ir tuo pačiu atsikvėpti. Palankus laikas daugiau dėmesio skirti savo sveikatai, rasti darbų ir poilsio balansą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Vargu ar kas jus sulaikys namuose pastarosiomis dienomis, o jeigu ir sulaikys, tai rasite būdų bent aktyviai dalintis mintimis, idėjomis, susitikti su išskirtiniais žmonėmis. Vis dėlto labai vertėtų skirti daugiau laiko sportui ar bent aktyviai veiklai gamtoje, ilgesnei kelionei, galinčiai gerokai praplėsti jūsų akiratį. Geras laikas ir toliau ieškoti veiklos galimybių, naujų saviraiškos sričių ir būdų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daug emocijų, noro kažką ypatingo padaryti, kas suteiktų džiaugsmo, kas priverstų mylimą žmogų, tėvus ar vaikus jumis didžiuotis, esate linkę daug ką keisti ir keistis, jėgų turite, tačiau pastaruoju metu jums buvo gana sudėtinga visa tai išreikšti – šį savaitgalį susidarys palankios aplinkybės pagaliau rasti geriausius sprendimus, išreikšti save ir savo jausmus džiugiai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tikėtina, kad šį savaitgalį pavyks kažką malonaus ir tuo pačiu prasmingo nuveikti antrosios pusės labui ir kartu su ja – pagaliau rasite ilgai ieškotą geriausią būdą, sprendimą kaip išsakyti ir parodyti tai, kas jums rūpi, kaip bendrauti su aplinkiniais, susitaikyti su namiškiais, tėvais, išrišti vaikystės nuoskaudas ir galbūt tuo pačiu atsikratyti varginusių sveikatos problemų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeimos, namų, artimųjų reikalai abi savaitgalio dienas pareikalaus iš jūsų didelio atsidavimo ir tuo pačiu leis pamatyti, spręsti, realizuoti tai, kas jau seniai jums rūpėjo, buvo atidėliojama – grįžkite į vaikystės namus, prisilieskite prie šeimos ar gimtinės istorijos, įtraukite į veiklą vaikus, artimuosius – šį savaitgalį galima daug nuveikti šeimos ir asmeninių vertybių puoselėjimo labui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų reikia daug kam, esate linkę drąsiai imtis veiklos, organizuoti tai, kas jums jau seniai rūpėjo, grįžti prie senų projektų ar kūrybinių idėjų – geras laikas išsiaiškinti visas aplinkybes ir galimybes, planuoti, tartis. Pradžiuginkite artimuosius savo siekiais, tačiau būkite atsargūs viešindami žinią apie savo planus – yra rizikos pervertinti savo ar kitų galimybes, padaryti klaidų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas