Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 29–30 d.

Savaitgalio dienos labai išsiskirs: pirmoji bus rami, gana darbinga, tinkama tiek bendrauti, atsipalaiduoti, tiek ir įvairiems įsisenėjusiems reikalams tvarkyti, žemės darbams, o sekmadienį vertėtų praleisti kuo saugesnėje aplinkoje, vengti didelių susibūrimų ar renginių, nors toks poreikis gali būti. Kodėl?
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Horoskopai Gegužė

Šeštadienį Mėnulis keliaus praktišku, žemišku, konservatyviu, padedančiu išgryninti tikslus ir veikti paprastai, nuosekliai bei kantriai Ožiaragio Zodiako ženklu, o jau sekmadienį anksti rytą pereis į aktyvų, intelektualų, tačiau laisvą mintį, asmeninę laisvę, inovacijas, naujoves, draugiškumą ir bendruomeniškumą palaikantį Vandenio ženklą.

Antra vertus, jau nuo sekmadienio 01.34 val. Merkurijus pradės keliauti mūsų atžvilgiu tarsi atgal, tad kelios dienos prieš jis buvo jau praktiškai „stovintis“, o tai reiškia, kad informacijos srautas, susikalbėjimo, bendravimo galimybės mažėja, laikas labiau tinkamas pabaigti, kas pradėta, o ne imtis naujų reikalų.

Vadinamasis reversinis Merkurijaus judėjimas truks net iki birželio 23 d., tad visas šis laikotarpis labai geras ankstesniems reikalams peržiūrėti, tvarkyti, tačiau ne naujų pradžiai – jie gali strigti, tekti ką nors perdaryti.

Prasideda geras laikas tiems, kurie turite tokį Mėnulį savo horoskope – nors apskritai gyvenime, tikėtina, kyla vienokių ar kitokių komunikacijos, mokymosi problemų, tad dabar laukia proveržio etapas.

Šeštadienį labiausiai tiks melsvai žalsvų, jūros vandenų atspalvių drabužiai, papuošalai su akvamarinu, platina.

Maiste turėtų būti daugiau skysčių – pieno produktų, vaisių ir daržovių sulčių su minkštimu, taip pat visi jūros produktai – pradedant žuvimi ir baigiant dumbliais.

Sekmadienį nuotaiką praskaidrins ryškių geltonų, geltonai oranžinių ir baltų spalvų drabužiai, puoškitės Saulės akmeniu (aventiurininis lauko špatas), baltuoju auksu.

Maistui labiausiai tiks įvairios sėklos, riešutai, aliejus, patiekalai iš miežinių, perlinių kruopų, sūdyta žuvis.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nors šeštadienį jūsų mintys ir jausmai bus daugiau susieti su profesiniais, darbo, karjeros reikalais, aplinkybės privers daugiau dėmesio parodyti šeimai, artimiesiems – gera diena geriems darbams, tad ir imkitės jų, ypač, jeigu tai daugiau fizinė veikla – geras laikas remontams. Sekmadienį teks prisiminti senus reikalus ir draugus, tačiau susilaikykite nuo naujų įsipareigojimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį vertėtų daugiau atsipalaiduoti, skirti kelionei ar smagiai, akiratį plečiančiai ir susimąstyti verčiančiai veiklai, taip pat įvairioms šeimyninėms šventėms, bažnytinėms ceremonijoms. Sekmadienį galite sulaukti mažai malonių naujienų, susijusių su profesine veikla, gali tekti imtis spręsti kokius nors įsisenėjusius reikalus – venkite skubotų sprendimų, išlaukite bent iki pirmadienio.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį gali tekti imtis spręsti šeimos, paveldėjimo, su nekilnojamuoju turtu ar finansais susijusius klausimus, grįžti prie senų reikalų. Nusiteikite, kad tai pareikalaus iš jūsų gana daug emocijų ir jėgų. Užtat sekmadienį būsite linkę atsigauti, grįžti prie jus jau seniai jaudinančių minčių ir idėjų. Vertėtų skirti laiko maldai, apsilankyti šventose ar kitose jums svarbiose vietose.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalis itin tinkamas įvairioms šeimos šventėms, religiniams renginiams, iniciacijoms, kūrybai – būsite linkę imtis to, kas nušviečia jūsų sielą, stiprina dvasiškai. Tiesa, šeštadienis pareikalaus iš jūsų gana daug tvirtybės, gebėjimo prisiimti atsakomybę, o sekmadienį teks pasistengti valdant emocijas ir susitelkiant ties svarbiausiais tikslais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis jums bus itin darbingas, tačiau apie save gali priminti senos sveikatos problemos, tad pasisaugokite, pasaugokite ir aplinkinius, venkite skubos ar didelių planų. Sekmadienį būsite linkę skirti antrajai pusei, bendravimui, grįžti prie ankstesnių įsipareigojimų ar pažadų įgyvendinimo – venkite puoselėti bet kokius lūkesčius, laikykitės susitarimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį jausitės gana tvirtai ir būsite linkę imtis to, kur link veržiasi jūsų jausmai ir širdis, daugiau energijos atiduoti artimiems žmonėms. Tiesa, vakaras gali būti gana skausmingas – senas nuoskaudas gali priminti tiek vaikai, tiek ir mylimas žmogus. Sekmadienį teks skirti darbams ir ankstesniems pažadams įgyvendinti, tad nusiteikite. Gera diena pasirūpinti sveikata.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienis labai tinkamas tiek profesiniams, tiek asmeniniams, šeimos reikalams spręsti, ieškoti būdų suderinti veiklas ir tuo pačiu pasirūpinti tiek savo sveikata, tiek ir artimaisiais, ypač vakare gali apie save priminti senos šeimos bėdos, tad bus svarbu ieškoti sprendimų. Sekmadienį būsite nusiteikę pabėgti nuo visko ir atsikvėpti, imtis tik to, kas jus iš tiesų įkvepia, – vertėtų taip ir padaryti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį gana drąsiai imkitės jums aktualių kūrybinių idėjų ir projektų realizavimo, tačiau tik tų, kurie jau pradėti, įsivažiavę. Gali tekti padirbėti su savimi įveikiant baimes, tačiau žinokite, kad turite galimybę tai padaryti. Sekmadienį būsite gana sentimentaliai nusiteikę, tačiau linkę pakovoti už savo laisvę ir vietą po saule su namiškiais, bet pasistenkite likti pozityvūs.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienis labai tinkamas įsisenėjusioms finansinėms, nekilnojamojo turto, paveldėjimo problemoms spręsti, tačiau venkite priimti galutinius sprendimus, spaudimo ar perdėto savo galios rodymo. Sekmadienį laukia daug bendravimo, įvairių klausimų aiškinimosi, tačiau venkite skubos, verčiau kaupkite mintis ir idėjas, mokykitės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienis – jūsų diena, tačiau gali būti gana sunku atlaikyti užgriuvusią atsakomybę, jums gali būti primintos senos asmeninės problemos, tad venkite rodyti savo galią, daryti spaudimą aplinkiniams. Sekmadienį pasijausite dar stipriau, gali tekti imtis spręsti konkrečius praktiškus reikalus, tačiau prieš ką nors įsigydami gerai pagalvokite, ar tikrai tai tas daiktas ar paslauga, kurios jums reikia.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį venkite skubos, noro ką nors išspręsti čia ir dabar. Gali užplūsti „sunki“ nuotaika, tačiau grįžkite prie to, kas jums tikrai svarbu, rūpi, prie svarbiausių vertybių, imkitės paprastos, kasdienės veiklos ir nuotaika praskaidrės. Sekmadienį pasijusite gerokai optimistiškiau – juk Mėnulis keliaus jūsų ženklu, tačiau bus svarbu išlaikyti pozityvų santykį ir su namiškiais, artimaisiais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate kaip reta kupini tvirtybės ir ryžto įgyvendinti visus savo kūrybinius siekius ar laisvalaikio planus – geras laikas imtis to, kas stiprina kūną, džiugina dvasią, ypač, jeigu tai veikla gamtoje, prie vandens, su vaikais, tačiau venkite pasiduoti azartui. Sekmadienį skirkite poilsiui, susivokimui, venkite didesnių susibūrimų ar intensyvesnio bendravimo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas