Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 9 ir 10 d.

Šis savaitgalis itin palankus idėjų ir sprendimų paieškai, protiniam darbui, mokslui ir studijoms, bendravimui ir ryšiams, išvykoms, kūrybinei ir meninei veiklai, dvasiniams poreikiams ir geranoriškoms iniciatyvoms. Produktyvus metas tvarkantiems verslo, juridinius, turtinius ir finansinius reikalus, palaikantiems tarptautinius ryšius.
Pavasaris
Pavasaris / Vytauto Šauklio nuotr.

Šeštadienį nestigs energijos ir optimizmo, tai gilių įžvalgų ir svarių sprendimų metas. Vakaras mažiau palankus – galimos keblios situacijos, buitiniai nesklandumai, nesusipratimai, išaugs įtampa santykiuose.

Sekmadienio rytą pradėsime su nauja energija, o įdienojus įsivyraus rimtesnės, dalykiškos nuotaikos. Tai plataus mąstymo ir žinių atnaujinimo diena, palanki studijoms ir akiračio plėtrai. Vakare būtinas atidumas ir savistaba – lengviau įsiplieks ginčai ir konfliktai, didesnė avaringumo kelyje rizika, didesnė traumų, lūžių tikimybė.

Vaikus galima sudominti menine ir kūrybine veikla, senojo pasaulio istorijos ir tolimųjų kultūrų, dvasinių esmių pažinimu, stebukline literatūra. Grožio sferoje didesnį dėmesį derėtų skirti odai – nerekomenduojamos ilgos saulės vonios. Sekmadienio vakare tiktų drėkinančios, maitinančios, atstatančios odos procedūros, odos valymas. Lauko ir sodo darbų kalendoriuje – palankus metas sodinti svogūnus, moliūgus, tinka rinkti žaliavai žydinčius augalus, gaminti pienių žiedų sirupą. Nepatartina genėti vaismedžių.

Žodis ir mintis įgauna didesnę jėgą – palankus metas savistabai, pozityvaus mąstymo skatinimui, savitaigai, gydantiems teiginiams, afirmacijoms. Naudinga meditacija, koncentracijos praktika, joga, dvasinės išminties šaltinių studija, šventviečių ir jėgos vietų lankymas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Didžiąją dalį savaitgalio seksis puikiai, lydės pakili nuotaika – stenkitės nepraleisti palankių galimybių, išnaudokite pasitaikiusius sėkmės šansus. Vis dar tęsiasi sėkmingos dienos studijuojantiems, tvarkantiems juridinius reikalus, intensyviai sportuojantiems, palaikantiems svarbius dalykinius ir asmeninius ryšius su užsieniu.

Šeštadienį reikalai klosis sklandžiai, o ypač palankus bus sekmadienio rytas – seksis įgyvendinti svarbiausius šio savaitgalio sumanymus. Sekmadienio vakaras mažiau palankus išvykoms. Stenkitės nesivelti į ginčus, atlaidžiau žvelkite į kritiką ir ginkite šalin blogas mintis ir nuotaikas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiai šį savaitgalį pasižymės produktyviu mąstymu, gilia įžvalga ir komunikabilumu. Sėkmingas metas besimokantiems, studijuojantiems, tvarkantiems svarbius dokumentus. Seksis atrasti unikalius sprendimus ir išeitis, ypač finansiniais, juridiniais, verslo reikalais. Būsite kūrybiški, nestokosite fantazijos ir įkvėpimo – geras metas pasinerti į kūrybinę veiklą. Tikėtinos sėkmingos išvykos, tik sekmadienio vakarą keliauti nebepalanku – būkite atidūs prie vairo. Stenkitės išvengti ir ginčų – neatidus žodis gali sukelti konfliktą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių laukia įtemptas šeštadienis – kantriai ir atkakliai sieksite kokio nors tikslo, dėsite pastangas atrasti geriausias išeitis, daug ir įtemptai mąstysite. Įtampa kulminaciją pasieks šeštadienio vakarą – stenkitės atrasti laiko atpalaiduojančiam poilsiui, venkite bereikalingo streso, nesiaiškinkite santykių. Sekmadienį palengva atgausite pusiausvyrą, sugrįšite į įprastą ritmą. Santykiai ir finansiniai reikalai taisysis į gerąją pusę. Regis, pavyks priimti svarbų sprendimą, išsklaidyti abejonę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį būsite nusiteikę optimistiškai ir energingai, planuositės įdomesnę dienotvarkę – norėsis ištrūkti iš rutinos. Diena prabėgs be didesnių iššūkių, tuo tarpu vakare gali trumpam sugesti nuotaika – kokios nors aplinkybės sujauks planus. Sekmadienį pradėsite su naujos energijos užtaisu – norėsis aktyvios veiklos, trauks sportiškos ir azartiškos pramogos. Vakarėjant surimtėsite – mintys suksis apie dalykinius reikalus ir ateinančios savaitės iššūkius.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų laukia sėkmingas ir kūrybingas savaitgalis – įkvėpimo bangą pajusite šeštadienį. Būsite svajingi, kupini optimizmo. Gali išsipildyti svajonė – tereikia patikėti tokia galimybe ir nepraleisti palankių progų. Nestokosite geraširdiškumo, empatijos – galite susidomėti socialinėmis ir labdaringomis iniciatyvomis, savanorišku darbu, gebėsite aukotis artimojo labui. Trauks kūryba ir menai, norėsis atitrūkti nuo kasdienybės. Svarbus, reikšmingas metas dvasinės išminties ieškojimams ir atradimams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms savaitgalį rūpės rimti reikalai, nesinorės švaistyti laiko ir energijos mažiau svarbiems dalykams. Sėkmingas savaitgalis tvarkyti dalykinius ir verslo reikalus, plėtoti įtakingus ryšius. Seksis bendrauti su autoritetingais asmenimis, stiprinti asmeninį autoritetą. Šeštadienį gali pasisekti atskleisti svarbią praeities paslaptį, įminti sudėtingą mįslę. Sekmadienį tiesiog šypsosis sėkmė – imkitės jums svarbių dalykų. Tik vakaras nepalankus – būkite atidesni viešumoje, venkite ginčų, konfliktų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Po pastarąją savaitę lydėjusio keblaus periodo atgausite pasitikėjimą savimi ir minčių aiškumą, nebevargins sumaištis jausmuose ir situacijose. Noriai ieškosite naujų galimybių, plėsite akiratį, atrasite naujus horizontus. Šeštadienis žada prabėgti sklandžiai, šiokie tokie keblumai tikėtini tik vėlesnį vakarą – galite pasijusti pavargę, pritrūkti geros nuotaikos. Įsibėgėjantis sekmadienis atneš didesnį užimtumą – didinsite tempą. Sieksite teisingumo, stabilumo, stengsitės įvesti tvarką.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį būsite itin aktyvūs, sumanūs ir komunikabilūs – seksis generuoti vertingas idėjas, sėkmingai palaikyti pokalbį, dėstyti mintis, tarpininkauti, tartis. Galite sulaukti naudingo pasiūlymo, pakvietimo arba jūsų pateiktas pasiūlymas ar idėja bus sutikta palankiai. Tikėtina sėkminga išvyka. Sėkmingos dienos mokytis, dirbti su informacija, duomenimis, dokumentais. Sekmadienį sulėtinsite tempą – metas poilsiui, juolab kad viskas klosis sklandžiai, didesnių pastangų neturėtų prireikti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Didžiąją dalį savaitgalio jausitės labiau priklausomi nuo nuotaikos, jautresni, paaštrės intuicija. Šeštadienį neverta verstis per galvą ir demonstruoti perteklinės iniciatyvos – palankiau lanksčiai prisiderinti prie situacijų, veikti esamomis sąlygomis, vengti ekscesų ir laikytis nuosaikiai. Sekmadienį būsite komunikabilūs ir dinamiški, norėsis ir seksis bendrauti, palaikyti ryšį su draugais ir artimaisiais, tikėtinos malonios išvykos, nauji sumanymai ir vertingos mintys.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiams nusimato nemažai vizitų ir išvykų, daugiau laiko teks praleisti kelyje. Lankys naujos idėjos, vertingos mintys. Aktyviai suksitės namų ūkyje, galbūt sulauksite netikėtų svečių, lankytojų arba laiškų, žinučių iš tolimų kraštų. Sėkmingas metas tvarkantiems dalykinius, verslo reikalus – tikėtini naudingi pasiūlymai, svarbios žinios, vertinga informacija. Sekmadienį pavakaryje būsite jautresni, permainingos nuotaikos – būkite atidesni, jeigu teks vairuoti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenių laukia dinamiškas ir energingas savaitgalis, palankus dideliems tikslams, augimui ir plėtrai. Seksis studijuojantiems, ugdantiems lyderystės įgūdžius, turintiems svarbių reikalų su užsieniu. Palankus savaitgalis sportui. Seksis efektyviai deginti nereikalingas kalorijas, siekti sportinių rekordų. Ypač aktyvus žada būti šeštadienis ir sekmadienio rytas, o nuo pietų jau vertėtų sulėtinti tempą ir skirti laiko ramesniam poilsiui, ne tokiai aktyviai veiklai. Sekmadienio vakare venkite ginčų, nepasiduokite provokacijoms ir neaštrinkite konfliktų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų laukia sėkmingas savaitgalis – palengva išsispręs ir nusistovės pastaruoju metu nerimą kėlusios situacijos tarpusavio santykiuose, finansiniuose reikaluose. Šeštadienio vakaras atneš naujos energijos bangą, daug ką pamatysite naujoje šviesoje, nestokosite kūrybiškumo. Galite sulaukti paramos, palaikymo, pagalbos iš įtakingo žmogaus. Džiugins kūrybinė veikla, laikas su šeima, ypač mažaisiais. Palankus metas šventei, iškilmėms.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito