Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 1–2 d.

Astrologė Viktorija Greviškienė siūlo susipažinti su įžvalgomis dvylikai Zodiako ženklų.
Advento kalendorius
Advento kalendorius / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia itin darbingas savaitgalis, nebus kada ilsėtis – prireiks daug jėgų visiems užsibrėžtiems tikslams pasiekti. Gali trūkti energijos, ypač antrąją savaitgalio dieną. Susidarykite griežtą dienotvarkę ir atsakingai jos laikykitės, kitaip neišvengsite sumaišties ir apmaudžių klaidų.

Šiomis dienomis bus didesnė traumų ir konfliktų tikimybė. Savaitgalis itin palankus dvasiniam tobulėjimui, norėsis bent trumpam atsiplėšti nuo buities ir problemų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovai spręs asmeninių santykių problemas savaitgalį. Tai kritinės dienos, gali galutinai nutrūkti jau kurį laiką laimės nebeteikiantys ryšiai. Būsite priversti priimti nelengvą sprendimą.

Laisvės ir permainų tema bus labai aktuali, norėsis keisti esamą situaciją, bėgti nuo vyraujančios rutinos. Daugiau sunkumų galima tikėtis ir finansų sferoje – susilaikykite nuo didesnių investicijų šiomis dienomis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis gali prasidėti nemaloniomis žiniomis ir krizėmis. Nors nuotaikos bus ne pačios geriausios, netrūks palankių aplinkybių, tai ypač pasakytina apie antrąją savaitgalio dieną.

Šeštadienį teks daugiau suktis apie namus – rūpintis buitimi, padėti šeimos nariams, liks mažai laiko ir jėgų savo poreikiams. Sekmadienį gali nusišypsoti sėkmė, tai palankus metas romantiniams ryšiams puoselėti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji savaitgalio diena bus daug palankesnė ir smagesnė. Šeštadienį netrūks įdomaus bendravimo, tai puikus laikas pramogoms bei artimų santykių puoselėjimui. Palanku leistis į žygį ar susiorganizuoti netolimą išvyką – kelyje aplankys daug puikių įžvalgų ir idėjų.

Sekmadienį užgrius buitinės problemos. Tai sudėtingas metas, kuomet tikėtini audringi santykių aiškinimaisi. Šią dieną leiskite kuo ramiau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų laukia painus periodas. Didelė traumų ir nelaimingų atsitikimų tikimybė – būkite itin atsargūs. Tai konfliktiška diena, atrodytų, eilinė diskusija lengvai peraugs į audringą santykių aiškinimąsi. Nerimą kels problemos, susijusios su vaikais.

Šeštadienį reikės tvarkyti piniginius reikalus, tikėtini finansiniai nuostoliai per neapdairumą ir patiklumą. Atsargiai vertinkite sekmadienį užsimezgusias pažintis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Įsisenėjęs konfliktas pasieks kulminacijos tašką šiomis dienomis. Tai įtemptas laikas, kuomet emocijos ims viršų. Šiuo metu bus daugiau ginčų, painių situacijų, nesusipratimų kelyje.

Pirmąją savaitgalio dieną gali varginti prasta savijauta – svarbu kokybiškai pailsėti, nepersitempti, vengti didesnių fizinių apkrovų. Tai palankus metas tolesnėms kelionėms planuoti, kontaktams su užsieniu plėtoti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių savaitgalis gali prasidėti praradimais. Šiomis dienomis reikia akylai saugoti savo daiktus ir pinigus – tikėtini nuostoliai per vagystes.

Asmeninių santykių fronte virs aistros, bus ieškoma kaltų, sunkiai seksis rasti abiem pusėms priimtiną kompromisą. Verčiau atsiriboti nuo svarbių reikalų ir atsakingos veiklos – būsite pernelyg subjektyvūs, vargu ar priimsite teisingą sprendimą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sulig šeštadieniu į Skorpionų gyvenimus gali sugrįžti senos problemos, kurios atrodė esančios jau praeityje. Tai gana kritiškas laikas – nenumokite ranka į ženklus ir nuojautas. Tačiau netrūks ir smagių akimirkų, laukia bičiuliški susibūrimai, su malonumu puoselėsite draugiškus ryšius.

Pirmoji savaitgalio diena daug tinkamesnė pramogoms ir linksmybėms. Sekmadienis bus itin painus, galite susidurti su slaptu kenkimu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Didžiąją laiko dalį Šauliai bus susitelkę į darbus ir profesinius pasiekimus – tikrai ne visi palaikys tokią jūsų prioritetų sistemą. Tikėtini audringi santykių aiškinimaisi – sulauksite priekaištų dėl dėmesio stokos.

Nerimą gali kelti problemos, susijusios su vaikų gyvenimu. Venkite rizikų, nesusigundykite viliojančiais pasiūlymais, visko iki galo neišsiaiškinę – tai itin painus metas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiams energijos nestigs visą savaitgalį. Palankus laikas išvykoms ar tolesnėms kelionėms planuoti. Aplinkybės klostysis palankiai, nuolat atsidursite tinkamoje vietoje tinkamu laiku, tai ypač pasakytina apie šeštadienį.

Sekmadienį galimos šiokios tokios įtampos, padaugės konfliktų su moteriškosios lyties atstovėmis. Šią dieną dėl savo principingumo ir nelankstumo rizikuojate susigadinti svarbius santykius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį nesiimkite nieko reikšmingo, atsiribokite nuo svarbių sprendimų priėmimo – didelė tikimybė jog suklysite, pasirinksite neteisingai. Šeštadienį nusimato daugiau problemų, susijusių su finansiniu aspektu. Gali tekti skolintis ar prašyti kitokios pagalbos.

Suklibės artimos draugystės – žmogus, kurį laikėte artimu bičiuliu, gali nuvilti. Sekmadienį aplinkybės kiek taisysis, atsiras palaikančių faktorių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovai savaitgalį bus produktyvūs arba agresyvūs. Viskas priklausys nuo to, kaip eikvosite energijos perteklių. Visi pradėti darbai eisis lengvai ir greitai, užteks jėgų ir ištvermės net sudėtingiausioms užduotims įveikti.

Tačiau negalima skubėti ir elgtis neapgalvotai – didelė traumų, susižeidimų, avarijų tikimybė. Sekmadienį galimi nesklandumai santykių sferoje – būsite linkę pernelyg kategoriškai ginti savo nuomonę.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito