Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 26–27 d.

Laukia ramus šventinio atokvėpio laikotarpis. Na, bėdų turime gana rimtų, tačiau šios dienos suteiks labai malonų paprastumo ir aiškumo jausmą, kuomet sustiprėja įžvalga, išryškėja vertybės, noras judėti pirmyn ir ne bet kaip, o tikslingai siekiant nešti pasauliui tai, ką trokštame ir galime geriausiai.
Angelas.
Angelas. / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Ypač sekmadienį, kuomet Mėnulis keliaus su žiniomis, informacija, komunikacija ir mokymusi bei mokymu siejamu Dvynių Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su didžiosiomis planetomis Vandenyje, tinkamas laikas domėtis mokslo ir technikos naujovėmis, studijomis, skaityti įkvepiančius tekstus, klausytis išmintingų žmonių paskaitų – tikėtinos perspektyvios įžvalgos, nauji atradimai. Skirkite daugiau laiko bendravimui, domėkitės draugų, bičiulių veikla.

Šeštadienį Mėnulis keliaus su žemiška gerove, maistu ir grožiu siejamu Jaučio ženklu, tad dar pasimėgaukite tingia ramybe, atsidžiaukite šventėmis uždaresniame rate. Nuo 13 val. 32 min. prasidės vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta susilaikyti nuo rimtesnių pirkinių ar didesnių darbų pradžios – net ir šiuo laiku pagamintas maistas dažnai pavyksta kitaip arba atitenka kitiems, negu buvo planuota. Tad tvarkykitės, pabaikite ką pradėję ir tiesiog ilsėkitės.

Šią dieną praskaidrins ryškių, saulėtų spalvų – auksinės geltonos, geltonai oranžinė, baltos – spalvų drabužiai, puoškitės Saulės akmeniu (avantiurininis lauko špatas), baltuoju auksu. Valgykite daugiau įvairių sėklų, sūdytų riešutų, skanaukite kepinių su varške, džiovintais vaisiais. Venkite mėsos, žuvies.

Sekmadienį labiau tiks neryškios, išplautos, melsvai sidabrinės spalvos, sidabro su auksu papuošalai su selenitu ar aduliaras (Mėnulio akmuo). Maistas šiandien turėtų būti skystesnis, itin tiks avižinis kisielius, vartokite daugiau skysčių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalio dienos gerokai skirsis – jei šeštadienį dar gerokai norėsite pasimėgauti tingia ramybe, skaniau pavalgyti, tai sekmadienį jau kirbės daugiau pabendrauti, sulauksite draugų ar bičiulių skambučių, grįšite prie profesinių reikalų. Nuotaika gali labai svyruoti nuo aktyvios ir džiaugsmingos iki skausmingo savęs nuvertinimo – leiskite sau būti visokiais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienis sėkminga diena, jeigu norite išbandyti kažką naujo, įgyvendinti savo idėjas, atsinaujinti ar pakeisti išvaizdą, o galbūt naujai pažvelgti į jau išbandytus dalykus. Būtų visai tikėtina šiandien jūsų namuose rasti egzotiniais patiekalais nukrautą stalą. Sekmadienį būsite linkę labiau grįžti į kasdienybę, prisiminti darbus, pinigus ir pasukti galvą dėl ateinančių metų gerovės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį pasistenkite praleisti kuo ramiau, vengti bendravimo, atjunkite visas ryšių priemones ir gerai pailsėkite, jeigu galite, kuo daugiau laiko praleiskite gamtoje. Sekmadienį turėtumėte pasijausti gerokai atsigavę – gera proga pabendrauti su draugais, bičiuliais, susisiekti su tais, kurie toli, – pasisemkite stiprybės ir idėjų tolesnei veiklai iš jų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis puikiai tinkamas susitikimams su draugais, bičiuliais, gal net imtis savanoriavimo, skirti laiko įgyvendinti antrosios pusės ar kitų jums svarbių asmenų svajones, tačiau sekmadienį galite pasijausti gerokai nuvargę, tad verčiau atidėkite visus reikalus į šalį ir pabūkite vieni, atsiriboję nuo pasaulio šurmulio, pagalvokite, kokiais norėtumėte matyti save artimiausiais metais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį galvą kvaršins nebaigti profesiniai reikalai, įvairūs smulkūs darbai ir rūpesčiai, tad vargu ar pavyks atsiduoti šventinėms nuotaikoms, tačiau jau sekmadienį pasijausite šiek tiek geriau – į pagalbą jums atskubės antroji pusė, verslo partneriai, palaikys draugai, tad rasite būtinus sprendimus, išspręsite problemas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį leiskite sau atsiduoti tingiai šventinei atmosferai – pasimėgaukite namais, vaikais, kad ir kiek jėgų iš jūsų tai reikalautų. Sekmadienį nuotaikos keisis ir būsite linkę visa galva panirti į profesinius reikalus, pabaigti senus darbus ar susiplanuoti tai, kas laukia ateinančiais – mintys virs, idėjos kunkuliuos, tad pasistenkite kuo daugiau jų sugaudyti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienis bus jausmingas, būsite linkę savo globa ir dėmesiu aprėpti visus artimuosius, bendrauti, mėgautis ne tik šiluma ir artumu, bet ir kūno poreikių patenkinimu. Geras laikas aptarti ateinančių metų darbus ir biudžetą. Sekmadienį jau būsite linkę nerti į platesnes lankas, galvoti apie tai, kas jus džiugina ir teikia pasitenkinimo sielai – skirkite laiko atšvęsti sekmadienį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį verta skirti bendravimui, parodykite dėmesį jums svarbiems artimiems žmonėmis, tarkitės, ieškokite būdų spręsti jums rūpimas problemas. Sekmadienis bus jau kitoks – daugiau rūpės finansiniai reikalai, rūpės spręsti draudimo, nekilnojamojo turto klausimus, planuoti, kelsite tapatybės, ypač susijusios su gyvenamąją vieta klausimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį norėsite pasirūpinti namais, artimaisiais, pasimėgauti šventinėmis vaišėmis ir kuo gardžiau palepinti artimuosius. Sekmadienį labiau rūpės jau ne vaišės, o darbai ir bendravimas – po truputį grįšite prie darbų, prisiminsite kolegas, būsite linkę pagalvoti apie galimus planus. Geras laikas suderinti juos ir su antrąja puse, parodyti daugiau dėmesio jos interesams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienis turėtų būti išties šventinis, kuomet galėsite būti savimi, puikiai jausitės ir būdami su mylimais žmonėmis, pradžiuginsite juos savo kulinariniais gebėjimais ar žemiška pagalba. Sekmadienis tinkamas aktyvesnei veiklai, prisiminti darbo reikalus, tvarkytis, ypač susitvarkyti senas sąskaitas ar dokumentus, susikaupusius popierius, laiškus, planuoti metų darbus, finansus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį puikiai jausitės šeimos lizde, mėgausitės namų šiluma ir jaukumu. Prisiminsite vaikystę, tradicijas, daugiau dėmesio skirsite tėvams ir giminėms, tačiau sekmadienį jau būsite linkę išjudėti ir pasidžiaugti pasauliu, bendrauti su jus džiuginančiais žmonėmis, surengti smagią iškylą, o gal tiesiog skirti daugiau laiko stalo žaidimams?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį vargu, ar pavyks, išvengti ilgų kalbų su draugais ar bičiuliais, giminėmis ir kaimynais – skirkite dėmesio ir laiko jums svarbiems žmonėms, o jau sekmadienį būsite linkę apsiriboti namais ir namiškių reikalais – daugiau bendraukite su tėvais, artimaisiais, suplanuokite artimiausių dienų darbus ir poreikius. Venkite apkalbų ar aštresnių pareiškimų, tikrinkite naujienas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant