Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – kovo 20 ir 21 d.

Šis savaitgalis ypatingas – tai pavasario lygiadienio metas, įvairiose kultūrose, turint galvoje gamtos metų ratą, suvokiamas kaip Naujųjų metų pradžia – Pietų šalyse prasideda liūtys, pažadindamos žemėje slypinčias gyvybės galias, mūsų platumose Saulutė pradeda jau šildyti tiek, kad atgyja visa, kas gyva – duodamas impulsas gyvybei prasikalti, parodyti save.
Kava namuose
Kava namuose / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Kovas Horoskopai

Saulė tuo pačiu įžengia į pirmąjį – Avino Zodiako – ženklą, pradėdama ir naująjį Zodiako metų ciklą. Tai įvyks jau šeštadienio priešpietę, 11.37 val., jau Saulei patekėjus, todėl patys Naujieji Arklio metai, siejami su teisingumu ir pusiausvyra pagal zoroastriečių tradiciją, prasidės tik sekmadienį, sulig pirmuoju Saulės spinduliu 6.18 val.

Todėl šeštadienis – tai dar vis raudų ir apsivalymo diena, skirta pasninkui ir susivokti, išsigryninti, sielai ir kūnui bei aplinkai švarinti, tvarkytis. Graži diena, tačiau emociškai kiek jautroka, kai norėsis daug ką keisti, tačiau kaip tai padaryti, aiškumo bus mažoka. Nuojautos gilios, bet kaip viską realizuoti?

Apranga šiandien turėtų būti kuo šviesesnė, ypač tiks dangaus žydrumo atspalviai, susilaikykite nuo mėsos patiekalų.

Sekmadienio rytą sutikite džiugiai, skaidriai, uždekite ugnelę. Pati diena bus dvilypė – rytą Mėnulis dar keliaus aktyviu, bendrauti, judėti, mokytis skatinančiu Dvynių ženklu, o 14.17 val. pereis į šeimynišką, globėjišką Vėžio ženklą.

Pirmoji dienos dalis tinkama švęsti, tiesiog ilsėtis, pabūti bendruomenėje, tačiau venkite rimtesnių pirkinių ar pradėti darbus. Tai diena, kai bus išbandomas jūsų gebėjimas išsaugoti, apginti šviesą ir kūrybos džiaugsmą savyje.

Dėvėkite baltus, auksinius, raudonus drabužius, puoškitės raudonu piropu, auksu.

Maistas turėtų būti šventiškas, ypač tiks Saulę primenantys patiekalai – blynai, pyragai, taip pat raudonos spalvos gėrimai su daug prieskonių, medumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis aktyvus, nuolat teks vienaip ar kitaip bendrauti, tvarkyti smulkius, tačiau reikšmingus su profesine veikla susijusius reikalus, dokumentus, gera diena darbui su informacija, tačiau bus svarbu suvaldyti norą padaryti viską greitai, tikrinkite visą informaciją, prisiimkit atsakomybę už kiekvieną žodį. Sekmadienis šeimyniškas, tačiau Saulei perėjus į jūsų ženklą ypatingas, tad bus svarbu išlaikyti giedrą nuotaiką.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį vertėtų skirti profesinei veiklai, karjeros reikalams – išsigryninkite savo tikslus, strateguokite tolesnę veiklą, tik pasistenkite, kad juos priimdami turėtumėte objektyvią informaciją, venkite karščiuotis. Sekmadienis tinkamas pasidžiaugti atėjusiu pavasariu, tačiau prasideda mėnuo prieš jūsų gimtadienį – nurimimo ir metų apibendrinimo laikotarpis. Būsite linkę bendrauti, tačiau vertėtų apsiriboti artimaisiais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienis ir sekmadienio pirma pusė – jūsų metas, kuomet būsite linkę ne tik patys imtis veiklos, bet ir išjudinti visus aplinkui. Pasistenkite gerai išaiškinti savo norus ir įsitikinkite, ar esate suprasti, pasiteirauti aplinkinių, ar jiems tai priimtina. Sekmadienio popietę mintys pradės suktis apie praktiškus dalykus – pats metas pasireikšti virtuvėje, palepinti artimuosius mėgstamais patiekalais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį ir sekmadienio pirmąją pusę planuokite kuo ramesnius, jums šis laikas labiau tinkamas susikaupimui, savęs pažinimui, dvasinėms praktikoms, bendravimui su sielai artimais žmonėmis. Sekmadienį po pietų Mėnulis įeis į jūsų ženklą, tapsite jautrūs dėmesiui, tačiau tai, ko jūs norite skirsis nuo to, ko reikalaus aplinkybės, teks prisiminti profesinę veiklą ir savo vietą joje – pats metas pagalvoti apie karjerą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis ir sekmadienio pirma pusė jums bus gana smagiomis dienomis, puikiomis pasidžiaugti grįžtančiu pavasariu ir imtis jei ne švęsti, tai bent bendros smagios veiklos su draugais ar bendraminčiais. Sekmadienio popietę pasistenkite skirti poilsiui ramioje, jums saugioje, jaukioje aplinkoje, artimųjų apsuptyje. Pats laikas susimąstyti apie tai, kiek tai, ką darote, atitinka jūsų ir aplinkos poreikius, kur link toliau norėtumėte eiti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tiek šeštadienį tiek ir sekmadienio pradžią būsite linkę atiduoti profesinei veiklai – puikus laikas nuveikti kuo daugiau ir tuo pačiu aiškiai atskirti, kur link savo veikloje turėtumėte toliau judėti, ką dėl to bus svarbu nuveikti. Sekmadienio popietę būtų teisingiausia skirti aktyviam poilsiui ir jėgų atstatymui po intensyvaus darbų laiko. Tiesa, noras būti visiems gerais gali pakišti koją ir gerokai pasekinti jūsų resursus – jauskite saiką.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Saulei įžengus į Avino ženklą partnerystės ir būtinybės kuo geriau pasirodyti pasauliui temos taps itin ryškios, šeštadienis ir sekmadienio pradžia puiki bendrauti su įdomiais, įkvepiančiais žmonėmis, pristatyti tai, kas jums rūpi, savo laisvalaikio ar kūrybinę veiklą, tačiau sekmadienio popietė privers grįžti prie profesinių reikalų ir gerokai susiimti. Raskite laiko atokvėpiui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Su mylimu žmogumi šeštadienį ir sekmadienio rytą jausitės puikiai, geras laikas pasvajoti apie ateities planus ir būtinai raskite laiko jus džiuginančiai, resursus atstatančiai fizinei veiklai – tegu tai bus sportas, šokiai ar tiesiog veikla gamtoje. Sekmadienio popietė bus sudėtingesnė, venkite ginčų, juolab priekaištų dėl besiskiriančios pasaulėžiūros, to, ką perskaitėte ar naujo sužinojote.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kad ir kaip žiūrėsi, savaitgalis pareikalaus iš jūsų gana daug išminties bendraujant tiek su antrąja puse, tiek ir su namiškiais – pasistenkite savo pagalbą, patirtį ir žinias siūlyti atsargiai, sutramdyti norą būti reikalingiems per prievartą. Antra vertus, kartais reikalingas ryžtingas žingsnis siekiant padėti artimam žmogui išlipti iš krizės. Sekmadienį po pietų jūsų jautrumas padidės – bus svarbu rasti pusiausvyrą tarp norų, jausmų ir galimybių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį ir sekmadienio pirmąją pusę tęsis aktyvus ir darbingas laikotarpis, kuomet norėsite nuveikti kuo daugiau, nes matysite rimtų galimybių, tačiau laikas palankesnis konkrečiai veiklai, susijusiai su asmeniniais ir šeimos reikalais, pasirūpinti sveikata, palankesniu dienos režimu, o sekmadienio popietę tiesiog pabūti su mylimu žmogumi. Tiesa, venkite kritikos ar aštresnio žodžio, ramiau reaguokite ir į kitų pasisakymus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ir šeštadienis, ir sekmadienio pirmoji pusė jums bus gražus, aktyvus, kūrybingas, puikiai tinkamas švęsti Naujuosius metus laikas – pamatykite tai, kas jus džiugina ir tuo pačiu atveria kelius judėjimui pirmyn, dalinkitės tuo su mylimais žmonėmis, daugiau pajudėkite fiziškai – puikus laikas pasitikrinti savo ištvermę bei kantrybę, kūno galimybes.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Saulė iškeliavo iš jūsų ženklo nukreipdama žvilgsnį į daugiau praktiškąją gyvenimo pusę. Pats laikas pasirūpinti kūnu ir aplinka, finansiniu užnugariu, tačiau šeštadienį ir sekmadienio pirmąją pusite leiskite nuotaikoms nusistovėti ir tiesiog atsipalaiduokite artimųjų apsuptyje, leiskite sau pasvajoti apie tai, ką norėtumėte nuveikti artimiausiu laiku, o sekmadienio popietę jau ir paieškoti būdų harmoningiausiu būdu išlieti savo jausmus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas