Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – kovo 27–28 d.

Intensyvus ir aktyvus pilnaties metas – įtampa auga, daug norisi ir būtina nuveikti, tad beliks susiimti ir darbuotis, panaudoti susikaupusį potencialą.
Katinas
Katinas / Fotolia nuotr.

Ypatingai šeštadienį, kuomet Mėnulis keliaus kruopštų ir rūpestingą darbą, tvarką palaikančiu Mergelės Zodiako ženklu – jis palengvins visus buities darbus. Labai geras laikas pavasariniam, prieššventiniam tvarkymuisi, tik bus svarbu rasti balansą tarp priekabumo, reiklumo ir kūrybingumo, gebėjimo atsipalaiduoti ir jautriai žvilgterėti į aplinkinių silpnybes. Šeštadienį dėvėkite auksinės, geltonos, baltos spalvų drabužius, puoškitės auksu, serdoliku. Maistas turėtų būti augalinis – įvairūs kruopų gaminiai su riešutais, sėklomis. Gerkite daugiau daržovių ir vaisių sulčių su minkštimu.

Sekmadienį Mėnulis jau bus perėjęs į diplomatų, teisingumo ir estetikos Svarstyklių Zodiako ženklą – tai bendravimo, savęs parodymo ir pasidairymo į kitus laikas, puikiai tinkamas ir švęsti Verbų sekmadienį, pasirūpinti savo ir aplinkos grožiu, skirti daugiau laiko santykių su kitais palaikymui, pažadų išpildymui. Rengtis galima kuo ryškesniais, tačiau derančių spalvų drabužiais, puoškitės papuošalais su titanu, deimantais (briliantais) ar bent lazuritu. Maistas turėtų būti kuo įvairesnis, lengvas, o svarbiausia – valgykite tik tai, ko iš tiesų norite, bandykite tai, ko dar neragavę, o ypatingai egzotinių vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis puikus imtis ne tik gana rimtos savo tam tikros dalies gyvensenos bei nuostatų peržiūros, bet ir konkrečių veiksmų – tai gali būti tiek dieta, tiek namų aplinkos pertvarkos, tiek tiesiog didesnės tvarkos savo gyvenime ir mintyse įvedimas. Na, o sekmadienį skirkite malonesniam atsipalaidavimui ir laikui su antrąja puse – panorėjus pavyks gražiai suderinti abipusius interesus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį įgyvendinkite bent vieną svajonę ir imkitės to, kas suteiks džiaugsmo, galimybę atsipalaiduoti, nuimti visas susikaupusias įtampas ir tuo pačiu nuveikti kažką žemiško ir praktiško. Sekmadienį nuotaikos jau bus kitokios, būsite linkę labiau pasirūpinti savo kūno ir sielos gerove – gal ir teks pasistengti derinant norus ir būtinus darbus, bet rezultatai turėtų nudžiuginti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį teks šiek tiek pasistengti, jeigu norėsite suderinti nesibaigiančius profesinius ir šeimos irnteresus, tačiau pastangos bus vertos rezultatų – parodykite gražiausias savo puses, dėkingumą tėvams, namiškiams už tai, ką pasiekėte. Na, o sekmadienis puikus atsipalaidavimui – imkitės to, kas labiausiai džiugina sielą, pabendraukite ir su draugais, bičiuliais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį bus labai svarbu išlipti iš savo kiauto ir imtis veiklos, kurios gyvenimas jums pametės gana gausiai. Gali tekti nugalėti vieną kitą baimę ar prietarą, jus pasiekiančios naujienos ar informacija glumins, tačiau savidisciplina, susikaupimas bus svarbus, taip pat ir sekmadienį – būsite gana šeimyniškai nusiteikę, tinkama diena atokvėpiui, tačiau pasinaudokite galimybe padirbėti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis puikus visokiausiai praktinei veiklai, viskas suksis viename rate – tiek namų, gal net gyvenamosios vietos klausimai, šeimos narių interesai, tiek ir profesinė veikla. Gera diena pirkiniams, su asmeniniais finansais susijusiems sprendimas. Sekmadienis jums bus gana aktyvus ir šventinis – nuveikite kažką tokio naujo, ypatingo, kas pakrautų jus visai savaitei.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį jausitės pasitikinčiai ir drąsiai – diena tinkama griebti jautį už ragų ir išspręsti tai, kas jus jau senokai vertė blogai jaustis. Gali būti sudėtinga suderinti tai su antrosios pusės interesais, tačiau jūs juk turite vertų argumentų? Sekmadienį būtumėte linkę paišlaidauti, įsigyti kažką gražaus ir džiuginančio širdį – tačiau ar verta energiją švaistyti mažiems malonumams? Laukia dideli darbai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienis jums itin palankus ramiam, neskubriam darbui, kuomet galite sau leisti tiesiog nuveikti tai, kas būtina be didesnių trukdžių ar kišimosi – pavyks bedirbant daug ką išspręsti, rasti vidinius atsakymus į klausimus „ką ir dėl ko darau, ką reikėtų daryti kitaip?“ Sekmadienį pasijausite kaip naujai gimę – sulauksite malonaus dėmesio tiek iš aplinkinių, tiek ir antrosios pusės. Pailsėkite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis puikus smagiam atsipalaidavimui su antrąja puse, nuveikti kažką smagaus, kas būtų naudinga tiek jums, tiek ir kitiems, užmegzti ryšių, reikalingų ateities darbams – galimybių pasaulis jums pasiūlys daug, teliks sklandžiai viską suderinti. Sekmadienį skirkite ramesnei veiklai – apmąstykite tai, kas vyko ir paieškokite būdų naujų idėjų realizacijai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį bandysite suderinti darbo ir asmeninius reikalus, o kur dar antrosios pusės reikalavimai – teks suktis gana smarkiai, tačiau šiandien ta diena, kai viskas kažkaip sprendžiasi ir rezultatas džiugina, tad su meile pirmyn, o sekmadienį skirkite jau daugiau poilsiui, pasibuvimui su artimaisiais, nors, tikėtina, kad draugams ar bičiuliams prireiks jūsų pagalbos, bent moralinės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienis – įkvėpto darbo ir idėjų realizavimo diena – planuokite ir imkitės to, kas iš tiesų nauja, įkvepia, suteiks jums idėjų, „pakraus“ bent jau artimiausią mėnesį – judėkite, domėkitės, pažinkite naujus dalykus, gilinkitės į tai, kas apskritai nepažinu. Užtat sekmadienį turėsite progos pritaikyti visa tai galvodami apie savo profesinę veiklą – ramiai, atsipalaidavus ir įkinkius fantaziją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienis bus įtemptas, mat rūpės rimti namų pertvarkos, įrengimo darbai, norėsite ne tik iš esmės sutvarkyti namus, bet ir nudžiuginti artimuosius, tad teks išspręsti rimtus rebusus, kaip paskirstyti turimus resursus, galimybes. Šiandien racionalių sprendimų diena, tad susilaikykite – pavyks išvengti skubotų išlaidų. Sekmadienį vertėtų kiek labiau atsikvėpti su artimaisiais, kažkur išvykti, pajudėti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį vertėtų pasitelkti pagalbą ir išspręsti jums seniai rūpėjusius klausimus, išsiaiškinti asmeninius santykius, verslo ar teisinius reikalus, pasikonsultuoti su išmanančiais. Būkite kartu su kitais, parodykite jiems dėmesį ir daug malonaus nuveiksite, o sekmadienis palankus pirkiniams ir kitiems kūno malonumams, tik svarbu saikas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas