Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – kovo 6–7 d.

Savaitgalis pasidalins į optimistišką, pilną gerų norų, tačiau gana įtemptą ir mažai sėkmingą šeštadienį bei ramų, stabilų, darbingą ir rezultatyvų sekmadienį. Tradiciškai šeštadienį daug kas linkę skirti pirkiniams ir buities darbams – tai pasiteisins iki vidurdienio.
Šuo ir katė
Šuo ir katė / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Jau nuo 11 val. 44 min. iki pat paryčių, kuomet Mėnulis pereis iš optimistiškojo, išmintingojo ir daug aprėpti siekiančio Šaulio į racionalų, tikslingai veikiantį ir gana griežtą Ožiaragį, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikotarpis, kuomet verta tik pabaigti, kas pradėta, tvarkytis, o geriausia – tiesiog atsikvėpti, pabūti gamtoje, pabendrauti ar tiesiog veikti ką nors kasdienio, mažai reikšmingo.

Sekmadienis, nors paprastai skiriamas dvasios reikalams ir poilsiui po savaitės darbų, bus gana tinkamas imtis gana rimtų ir sunkių, praktiškų, darbų, ypač susijusių su statybomis, remontu, žeme, taip pat tinka įsigyti praktiškų dalykų. Turėtų sektis viskas, kas reikalauja tikslumo, ištvermės ir kantrybės.

Šeštadienį geriausiai jausitės su raudonai rudos, terakotinės, žemės bei tamsiai mėlynos spalvų drabužiais, apsaugos hematitas su raudonomis gyslomis. Maistas gali būti kiek sunkesnis, ypatingai tiks grybai, šakniavaisiai, žuvis, tačiau venkite mėsos.

Sekmadienį dėvėkite lengvus, neryškių, tarsi išplautų spalvų drabužius, papuošalus iš lengvų medžiagų, aliuminio. Maistas taip pat turėtų būti lengvas – valgykite daugiau žalumynų, salotų, kitų daržovių, vaisių, sėklų, riešutų, miežinių kruopų košių ar daigų, kitų veganiškų patiekalų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis jums bus gana smagus, puikiai tinkamas pakeliauti, pasidomėti tuo, kas vyksta aplinkui, ar bent pasižiūrėti įkvepiančių laidų, filmų, skaityti filosofinę ar dvasiškai įkvepiančią literatūrą. Sekmadienį, ko gera, mintys pradės krypti daugiau profesinių reikalų link – gera diena pagalvoti apie savaitės planus, tik pasistenkite suderinti juos su antrąja puse.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį būsite linkę emocingai spręsti įsisenėjusias santykių su jums svarbiais žmonėmis problemas, gali grįžti seni draugai, senos meilės ir jausmai, tačiau vertėtų tuo pačiu šiek tiek laiko skirti ir profesiniams reikalams. Sekmadienis puikiai tinkamas tiek dvasiniam apsivalymui, tiek ir konkrečių, praktinių reikalų sprendimui ar tikslų bei idėjų ateities darbams rinkimui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kaip reta, kūrybingas ir aktyvus, suteikiantis jums daug veikimo laisvės ir idėjų įgyvendinimo jėgos. Tiesa, visa tai šiek tiek kertasi su jūsų tiesioginėmis profesinėmis pareigomis, tačiau tai ne esminė priežastis sustoti – šeštadienį apgalvokite darbus, aptarkite juos su partneriais ar antrąja puse, o sekmadienį vertėtų daugiau dėmesio skirti jau konkrečiam planavimui, ypač finansinių reikalų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis jums turėtų būti gana darbingas, kuomet turėsite progos išspręsti jums svarbų su finansais susijusį reikalą, taip pat ir nuveikti paprastų, kasdienių darbų. Tiesa, gali būti sunkoka suderinti norą imtis įdomesnių, labiau protą ir sielą džiuginančių dalykų – keliauti, bendrauti, domėtis pasauliu, tačiau jau sekmadienį situacija palengvės, galėsite pailsėti kartu su antrąja puse.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį turėsite puikią progą gana rimtiems susitarimams ir sprendimams su antrąja puse ar kitais jums svarbiais asmenimis, pavyks galiausiai imtis to, kas jums labai rūpi ir tuo pačiu atgaivinti jausmus, santykius, tik pasistenkite atsargiau kalbėti apie finansines ar profesines problemas. Sekmadienis jums bus labai darbingas – gera proga pasirūpinti būtinais kasdieniais reikalais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors santykiai su antrąja puse reikalauja nuolatinio atsargumo ir jautrumo bei dėmesio, šeštadienį gali tekti imtis tokios darbų gausos, kad vargu ar galėsite kažkam kitam skirti tiek dėmesio, kiek galbūt norėtumėte. Sekmadienį skirkite atokvėpiui ir imkitės tik to, kas jums iš tiesų teikia džiaugsmo – nustebsite, tačiau ir santykiai su antrąja puse išsilygins.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienio pirmoji dienos pusė labai tinkama sutvarkyti daugybę smulkių bei kasdienių reikalų, tačiau po pietų raskite laiko ir šiokiam tokiam atokvėpiui, imkitės tik paprastų darbų, pabaikite, ką pradėję. Užtat sekmadienį vertėtų imtis iš tiesų svarbių, ilgalaikių darbų namuose įgyvendinimo. Diena puiki tiek pradėti remontą, tiek įsigyti namams reikalingos įrangos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis jums gali būti emociškai gana sunkus, nes jus sunkiai tenkina tiek situacija namuose, širdies reikalai, tiek jūsų finansinės galimybės norint įgyvendinti svajones, tačiau jeigu pavyktų pasinaudoti tiek namų ir artimųjų suteikiamomis galimybėmis, tiek savo kūrybinėmis idėjomis, galbūt pavyktų nuveikti šį tą prasminga – pagalvokite apie tai sekmadienį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį skirkite namams ir namiškių reikalams. Tiesa, šeštadienį patenkinti visų poreikius gali būti sudėtinga, gali kilti konfliktų dėl to, kad jausitės per mažai įvertinti, įžeisti – pasistenkite jautriau reaguoti į aplinkinių silpnybes, daugiau dėmesio skirti būtiniems darbams. Sekmadienį situacija apsiramins, diena gana gera praktiškiems pirkiniams, tačiau susilaikykite nuo spontaniškų norų tenkinimo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį skirkite tik poilsiui, nors aplinkiniai gali panorėti jus įtraukti į emocingas istorijas bei intrigas – teks pasistengti, parodyti visą jautrumą, jeigu norėsite gražiai ir su ramia sąžine išsisukti iš situacijos, tačiau tai padaryti bus verta, o sekmadienį pasijausite gerokai tvirčiau, tik venkite aiškintis santykius su namiškiams. Diena taip pat mažai tinkama išlaidoms ar pirkiniams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienis puikus imtis bendros veiklos su draugais ar bičiuliais, tačiau nusiteikite, kad naudingiausia bus tai, ką nuveiksite iki pietų – po to laikas bus tinkamas tik pabaigti tai, ką pradėję, ar maloniam aptarimui. Sekmadienį skirkite poilsiui ir jėgų atstatymui – venkite tiek pirkinių, tiek intensyvesnio bendravimo su išoriniu pasauliu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienis emociškai jums bus sudėtingas – gali tekti spręsti gana rimtą profesinę dilemą, tačiau bus svarbu suvokti, kad gyvenime būna visokių situacijų, tad verta iš jų mokytis ir eiti toliau. Sekmadienį pasijausite gerokai stabiliau – puikus laikas paieškoti paramos tarp draugų ar bičiulių, imtis kolektyviai spręsti jums rūpimus reikalus, tik susilaikykite nuo skubotų pirkinių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas