Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 13 ir 14 d.

Savaitgalį, ko gero, lauks staigmenos, kurios gali gerokai sujaudinti ar net supurtyti jūsų gyvenimą, o kaip tai priimsite – ar kaip stiprias pamokas, kurias teks išmokti, galbūt ko nors atsisakyti, ar kaip priežastį supykti ant viso pasaulio, priklausys tik nuo jūsų.
Vafliai
Vafliai / Vida Press nuotr.

Bus itin svarbu patiems vengti aštresnių žodžių ir ramiau reaguoti į kitų akibrokštus, verčiau pabandyti suprasti įvykio esmę, prasmę jums. Apskritai šias dvi dienas pagal vyraujančias nuotaikas galima suskirstyti į keturias dalis.

Šeštadienio pirmoji pusė iki maždaug 15 val. gali būti niūroka, kai būtina įdėti pastangų norint išlaikyti gerą nuotaiką, gražius santykius, apginti savo vertybes, o galbūt ir turtą. Pagundų pasiduoti emocijoms, svetimai įtakai bus daug, todėl likite budrūs, o ką nors darydami ar įsigydami kliaukitės savo intuicija.

Po to laukia gana gražus laikas, kai bus lengviau susivokti, priimti gyvenimo įvykius, pasigilinti į savo šaknis, kartu su šeimos nariais, giminaičiais prisiminti protėvius, jų istoriją.

Sekmadienį nuo gana ankstaus ryto iki 17.48 val., kai Mėnulis pereis iš dvasingųjų ir meniškųjų Žuvų Zodiako ženklo į aktyvaus, kovingo, iniciatyvaus ugninio Avino ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kai palankiausia yra ilsėtis, daugiau laiko skirti maldai, giliam, nuoširdžiam bendravimui su siela artimais žmonėmis, aplankyti tuos, kuriems šiuo metu blogiau sekasi, taip pat pabaigti pradėtus darbus arba tiesiog imtis kasdienės ruošos.

Vakaras gali būti gana darbingas, intensyvus, būkite dėmesingesni antrosios pusės prašymui ar teisėtam reikalavimui.

Šeštadienį susikaupimą padės palaikyti juoda, tamsiai mėlyna, ruda drabužių spalvos, saugos labradoras.

Tai daugiau pasninko arba labai saikingos mitybos diena, kai valgomas kuo paprastesnis maistas, geriausia – vienu kartu tik vienas produktas. Itin palanku namuose kepti duoną ir ją valgyti, nes jos kvapas palaimina namus.

Sekmadienį apdarai turėtų būti ryškesni, margi, puoškitės margais akmenimis, ypač tiks riolitas ir rašmeninis špatas, o papuošalus rinkitės taip pat spalvingus, iš sidabro spalvos lydinių.

Maistui labiausiai tiks įvairiausi kopūstų patiekalai, ypač kopūstų su morkomis ir kitomis daržovėmis salotos su alyvuogių aliejumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį bus svarbiausia mažiau rūpintis ir kalbėti apie pinigus, juolab priekaištauti dėl išlaidumo mylimam žmogui, juolab pykti ar daryti spaudimą. Pasaugokite savo turtą, ypač prietaisus. Abi dienas būsite gana jautriais, pažeidžiamais, todėl praleiskite jas saugioje, jums artimoje aplinkoje, itin palankus laikas maldai, dvasinėms praktikoms, pasigilinimui į savo šaknis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiomis dienomis, o ypač šeštadienį bus labai svarbu bendraujant išlikti sąmoningais, vengti emocingų sprendimų ar aštrių pasisakymų bendraujant su antrąja puse ar tais, su kuriais jus sieja bendri įsipareigojimai. Priekaištus vertėtų priimti kaip pamoką ar pretekstą keistis, taisyti ankstesnes klaidas, kažko išmokti. Liedami emocijas draugams pajauskite kas tikra, išties jūsų, o kas primesta.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Atrodo, savaitgalį jums labiausiai rūpės profesiniai, darbo reikalai ir galinčios užgriūti sveikatos problemos, ypač šeštadienį teks pasijaudinti siekiant išpildyti visus įsipareigojimus, pasirūpinti tiek savo, tiek greta esančiųjų gerove, todėl bus itin svarbu išlaikyti ramų protą. Šeštadienį pabaigsite visus darbus, o vakare, jei pavyks gražiai sutarti su antrąja puse, palanku susitikti su draugais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Abi savaitgalio dienas gali tekti spręsti gana painius bendravimo, pasaulėžiūros, norų ir galimybių klausimus. Šeštadienį bus itin svarbu vengti aštrių pareiškimų vaikams, mylimam žmogui, net jei sulauksite ir akibrokštų, ar teisėtų priekaištų – ieškokite atsakymų savo viduje, mokykitės ir mažiau klausykite kitų. Susilaikykite nuo pažadų, stambių pirkinių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Profesiniai rūpesčiai ir šeimos rūpesčiai savaitgalį bus susipynę į vieną, atrodytų, sunkiai išsprendžiamą mazgą, laukia sunkus pokalbis su antrąja puse, namiškiais, tėvais ar kitais šeimos nariais. Bandymas kariauti ar pyktis vargu ar padės, tad teks ieškoti kompromisų, giliau pažiūrėti į problemos esmę. Atkreipkite dėmesį į savo ar artimųjų sveikatą – pats laikas užbėgti problemoms už akių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būkite itin atsargiais vairuodami, dirbdami su ryšių technika, tačiau ir bendraudami, ypač pasaulėžiūrinėmis, sveikatos temomis, planuodami keliones ar bendraudami su užsieniečiais – gali laukti mažai malonios naujienos, tačiau bus labai svarbu likti bešališkais, išlaikyti rimtį ir ieškoti sprendimo. Vargu ar pavyks visiems įtikti, tačiau sulauksite malonios antrosios pusės paramos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiomis dienomis bus itin svarbu pasaugoti savo turtą, vengti kažkokių skubotų sprendimų, o jei jau teks skubiai taisyti ankstesnes klaidas ar problemas, pasistenkite susitelkti ir išlaikyti ramybę. Kuo labiau atsipalaiduosite, tuo ramiau viskas klostysis, reikės mažiau pastangų. Atkreipkite dėmesį į antrosios pusės priekaištus ar pastabas sekmadienį ir paieškokite sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors ir tikėsitės maloniai ir atsipalaidavus praleisti savaitgalį, tačiau teks pasistengti ieškant kompromisų su mylimu žmogumi, antrąja puse, susilaikykite nuo noro viską spręsti čia ir dabar, aštriai išsakyti savo nuomonę. Gali tekti iš naujo atrasti tiek savo, tiek ir partnerio(-ės) galimybių ribas. Sekmadienio vakarą pasirūpinkite savo sveikata, venkite persidirbimo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Idealus savaitgalis kartu su šeima – tai padės jums labiau atsipalaiduoti, nurimti, susidėlioti mintis ir labiau pasigilinti į jau senokai jus gluminančias sveikatos problemas. Šio savaitgalio suvokimai, pamokos gali gerokai jus sustiprinti, nešti sėkmę ateityje, tik bus svarbu išlaukti. Sekmadienio vakare grįš gyvenimo džiaugsmas, norėsis išjudėti, trauks pramogos, tačiau išlaidas apgalvokite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalis ypatingas prasmingos veiklos, bendravimo su bendraminčiais nešamomis galimybėmis – būsite pilni gražiausių idealų, linkę padėti spręsti visuomenės ar jums svarbių žmonių, draugų problemas, pasirūpinti kitų gerove. Vertėtų imtis didesnių projektų, susitikti su išmanančiais žmonėmis, tačiau susilaikykite nuo skubotų finansinių sprendimų, o sekmadienio vakarą skirkite artimiesiems.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vargu ar pavyks savaitgalį atitrūkti nuo profesinių reikalų – tikėtina, kad užgrius problemos ar bent teks skubiai atlikti kai kuriuos darbus. Atsargiai žiūrėkite į siūlomas uždarbio galimybes, itin atidžiai spręskite finansinius klausimus, susilaikykite nuo skubotų pirkinių, ypač sekmadienį – perdėtas optimizmas gali gerokai nuvilti. Sekmadienio vakarą apribokite bendravimą, gali atsiskleisti skausmingos paslaptys.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jums šis savaitgalis turėtų būti ypatingas savo galimybėmis ir įžvalgomis, suvokimais ir nuveiktais darbais, ypač, jeigu pavyks išvengti savanaudiškumo šešėlio, atsisakysite bet kokių lūkesčių. Kad ir kas atsitiktų, išlikite savimi, siekite to, kas jums labiausiai rūpi ir sulauksite ypatingo aplinkos, bendraminčių palaikymo. Sekmadienio vakarą susilaikykite nuo didesnių išlaidų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus