Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 7–8 d.

Mėnuo jau visai brandus, o nuo sekmadienio popietės – senas, tad laukia savaitgalis, kuomet reikės persiorientuoti į darbų pabaigimą, tvarkymąsi. Nuo šeštadienio ryto, 9 val. 18 min. Mėnulis keliaus džiugiu, oriu ir ryškiu Liūto Zodiako ženklu, tad itin tinkamas laikas tiesiog atsikvėpti, pailsėti su mylimu žmogumi, vaikais, surengti sau ir jiems šventę.
Žirgas
Žirgas / 123RF.com nuotr.

Užsiimkite tuo, kas labiausiai džiugina, teikia savęs realizavimo, kūrybos laisvės jausmą. Intuicija, gebėjimas pajausti kitą ir giliai suvokti tai, kas svarbiausia šiomis dienomis gelbės iš visų situacijų. Šeštadienis gana ramus, nors nepasitenkinimo dėl judėjimo, bendravimo apribojimų lieka daug, teks taikytis, laikytis taisyklių, išlikti diplomatiškais, atsižvelgi į kitų interesus ar tiesiog pabūti su savimi.

Sekmadienį susipriešinimas tarp sąmoningo situacijos suvokimo ir noro pasidžiaugti gyvenimu, kažkur paiškylauti kels emocijų, beliks jas realizuoti šokant, pajudant, sukurkite kažką gražaus namams, imkitės rankdarbių, tvarkykitės.

Šeštadienį labiausiai tiks dėvėti neryškių, pereinančių spalvų, lengvus, plevenančius drabužius, pasipuoškite lengvais, gal net aliuminio papuošalais.

Sekmadienį taip pat tiks neryškių, pilkšvų atspalvių drabužiai, pasipuoškite serpantinu.

Maistas abi dienas turėtų būti lengvas, ypatingai tiks salotos, žalumynai, daržovės, vaisiai, riešutai, sėklos. Sekmadienį bus itin svarbu, kad jis būtų subtilus, išieškotas, kvapnus, valgykite tik tai, kas jums maloniai kvepia.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis džiugus, būsite artistiški, geranoriškai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, linkę papramogauti su vaikais ar mylimu žmogumi. Deja, ypatingai sekmadienį jūsų norai ir galimybės, resursai šiomis dienomis sunkiai derės.

Venkite kaltinti tiek save, tiek kitus, verčiau daugiau judėkite gamtoje. Tai geras laikas ištvermės ugdymui, žygiams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laukia gražus savaitgalis namie, su šeima – būsite linkę pasirūpinti gera artimųjų savijauta, namų jaukumu. Tiesa, jausitės įsipareigoję ir kitiems, gali būti sunkoka, ypatingai sekmadienį, suderinti asmeninius ir visuomeninius, bendruomenės, draugų interesus.

Teks laikytis viską apsunkinančių taisyklių, apribojimų, draudimų, pasidarbuoti įveikiant savo baimes.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikus laikas bendrauti, pramogauti, džiaugtis meile ir gyvenimu, vaikais.

Antra vertus, būsite nusiteikę savaitgalį pasidarbuoti, išspręsti svarbius profesinius ir finansinius klausimus, tad suderinti visus interesus gali būti sudėtinga, tačiau įmanoma.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį būsite nusiteikę maloniai jei ne pramogauti, tai paišlaidauti. Mažiau apie tai pasakokite namiškiams, nes galite sulaukti rimtų priekaištų, jei ne šeimyninio barnio.

Derėtų įsigyti kažką saikingai brangaus, gražaus ir kokybiško, kas ilgai teiktų džiaugsmo jums ar namiškiams. Antra vertus, venkite rimtesnių išlaidų, pasiduoti azartui, juolab ilgalaikių investicijų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį būsite ryškūs, matomi, džiugūs, linkę bendrauti, plačiau papramogauti, pakeliauti. Deja, apribojamų vargiai pavyks išvengti, sveikas protas reikalaus pasilikti namuose.

Pasistenkite būti jautresniais namiškiams, venkite aštresnių pokalbių, eskaluoti baimes. Verčiau imkitės ne tik fiziškai, bet ir dvasia sustiprėti padėsiančių praktikų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Po itin intensyvios savaitės būsite linkę atitrūkti nuo visko. Leiskite save palepinti.

Vargu, ar trauks darbai, verčiau pabūkite su vaikais, mylimu žmogumi, raskite gražią vietą, malonių užsiėmimų ir atsikvėpkite. Sulauksite antrosios pusės pritarimo ir palaikymo, tačiau venkite piktnaudžiauti gerumu ar išlaidauti, mažiau kalbėkite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors susikalbėti su namiškiais ir toliau gali būti sudėtinga, jūsų nuomonės gali smarkiai išsiskirti, tačiau jūsų malonus stilius, geros manieros paperka visus.

Savaitgalį sulauksite jei ne draugų vizitų, tai bent malonių skambučių. Palankus laikas meilei, susirasti antrą pusę, partnerių savo siekiams įgyvendinti, tik venkite išlaidų, juolab pasiduoti trumpalaikiam impulsui kažką įsigyti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį būsite linkę gerokai padirbėti siekiant savo karjeros, profesinių tikslų.

Pavyks daug nuveikti, pasirodyti iš geriausios pusės, tačiau pasistenkite, ypatingai sekmadienį, mažiau rodyti save, verčiau tegu už jus kalba jūsų darbai. Bendraudami ir toliau likite korektiški, laikykitės susitarimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį būsite itin aktyvūs, linkę nuveikti kažką smagaus, keliauti, pažinti, bendrauti, susitikti su draugais, imtis visuomeninių projektų.

Deja, kaip žinia, apribojimų veiklai daug, nėra aiškios ir finansinės galimybės. Venkite su draugais ar bičiuliais aptarinėti finansinius reikalus, juolab įsipareigoti ar žadėti. Būtų prasminga rasti laiko sau, tiesiog ramiai pabūti ten, kur saugiai jaučiatės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Su darbu, profesine veikla susijusios problemos vargins jus ir savaitgalį, juolab gali tekti gerokai pasijaudinti dėl jūsų projektų ir įsipareigojimų finansavimo galimybių.

Tačiau sėkmės užteks, dienos palankios užmegzti meilės ryšiui. Nepamirškite poilsio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalis bus pilnas emocijų bendraujant su antrąja puse – daug vilčių ir pažadų, tačiau užteks ir įtampų, mat nuo profesinių, darbo įsipareigojimų vargu ar pavyks pabėgti, gali kilti nenumatytų problemų.

Vis dėlto sekmadienį skirkite nedidelei iškylai su antrąja puse ar verslo partneriais – jums kaip oras būtina ištrūkti iš kasdienės aplinkos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį skirkite laiko praplėsti savo akiratį, pasidomėti mokslo naujovėmis, kitų šalių patirtimi – turėsite progos rasti idėjų, padėsiančių gerai užsidirbti ar bent sutaupyti.

Būsite pakankamai išradingi spręsdami savo finansines problemas, tik venkite dėl to diskutuoti su savo potencialiais ar esamais rėmėjais bei užtarėjais, juolab reikalauti iš jų paramos.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito