Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 25–26 d.

Šis vasariškas savaitgalis bus, ko gero, labai margas, emociškai sudėtingas. Mėnulis abi dienas keliaus elegantiškuoju, diplomatišku Svarstyklių Zodiako ženklu, puikiai sutars su oriajame ir džiugiame Liūte esančia Saule. Tai suteiks šiokio tokio stabilumo, ypatingai jausis šeštadienį, tačiau jau sekmadienį įtampų daugės.
Katė
Katė / „PetCity“

Apskritai pradės jaustis didėjantis bendros situacijos pasaulyje įtemptumas. Reikėtų nusiteikti, kad rimtų, radikaliai daug ką keičiančių tiek pasaulyje, tiek mūsų gyvenimuose įvykių artimiausius mėnesius bus, tad imtis didelių naujų projektų ir puoselėti didelių lūkesčių nederėtų, gali tekti daug ką peržiūrėti. Tiesiog vasariškai džiaukimės tuo, ką turime, vertinkime artimuosius ir santykius su jais.

Šeštadienis gana taikus, ramus, imkitės suplanuotų darbų, ypatingai jei jie susiję su aplinkos, namų gražinimu, apskritai grožio kūrimu – Mėnulio mėnesio pirmasis ketvirtis palaiko jų įgyvendinimą, tačiau diena puikiai tiks ir poilsiui. Atkreipkite dėmesį į kitų žmonių interesus, pasistenkite juos gražiuoju suderinti su savaisiais. Nusiraminimui puikiai tiks kvėpavimo praktikos.

Dėvėkite šviesių, baltų, gelsvų, auksinių spalvų drabužius, puoškitės aukso ir serdoliko dirbiniais. Maistui geriausiai tiks grūdiniai patiekalai: duona, košės su daržovėmis, salotos su aliejumi, sėklomis.

Sekmadienį gali tekti imtis aktyvesnės veiklos, daug bendrauti, tačiau tikėtina, kad bus ir nemaža įvairių trukdžių, netikėtumų, gali kilti konfliktinių situacijų – įvertinkite kiekvieną žodį, tačiau išlikite teisingi, venkite melo ar išsisukinėjimo. Verčiau pasimelskite, kalbėkite mantras ir pagalvokite – ką galima pakeisti, padaryti geriau, kad ateityje išvengtumėte problemų. Dėvėkite ryškiais, įvairių, tačiau tarpusavyje derančių spalvų drabužiais, puoštis tiks deimantais ar bent lazuritu, titano dirbiniais. Valgyti šiandien tinka viską ir kuo įvairesnį maistą, bandykite naujus, ypatingai egzotinius patiekalus ar produktus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis puikus susitaikyti su partneriu, skirti jam kuo daugiau dėmesio ir šilumos – turėtų pavykti suvaldyti savo karštakošiškumą, ramiau į viską reaguoti.

Pasistenkite atsipalaiduoti, pailsėti, imkitės veiklos su vaikais. Sekmadienį visa tai padaryti bus daug sunkiau, bus nelengva suvaldyti savo reakciją bendraujant su namiškiais, suderinti visus interesus – teks pasitelkti visą savo gražbylystę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Idėjų ir minčių pastaruoju metu kilo daug ir vertingų – šeštadienį puikus laikas imtis darbo ir jų įgyvendinimo. Darbų netrūks ir sekmadienį, tačiau gali teikti kai ką keisti, priimti svarbius sprendimus, atlaikyti konfliktines situacijas.

Pasistenkite ramiau vairuoti, viską blaiviai, racionaliai įvertinti ir imtis veiklos, nes diena jums žada finansinę sėkmę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Panašu, kad ir toliau jaučiatės puikiai – šeštadienį jums apskritai itin palanki diena bendravimui, atsipalaidavimui, poilsiui su mylimu žmogumi ar vaikais.

Sekmadienį džiugumą ir polėkį išlaikyti bus sunkiau, gali kilti įvairių finansinių problemų, kilti konfliktų su draugais, byrėti atostogų ar kelionių planai. Teks kai ką pergalvoti, priimti naujus sprendimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį būsite itin nostalgiškai nusiteikę – šeštadienį skirkite laiko šeimai, artimiesiems, aplankykite tėvus, giminaičius, galbūt sulauksite iš jų pusės ir finansinės paramos. Palanki diena ir imtis darbo, bendrauti, išsakyti savo poreikius.

Sekmadienį visa tai padaryti bus gerokai sunkiau, ims kamuoti abejonės, gali atsirasti nemažai spaudimo priimti sprendimus. Klausykitės širdies vedimo, pasitelkite visą savo intuiciją – šiandien ji bus itin svarbi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis jums puikus bendravimui, atsipalaidavimui, vykti į kelionę ar bent nedidelę iškylą.

Pasistenkite nuveikti ir pamatyti kuo daugiau, nes sekmadienį nuotaikos gali pasikeisti, kils įvairiausių trukdžių, gali tekti keisti planus, ypatingai susijusius su tolimesnėmis kelionėmis, daug ką pergalvoti – pasitelkite į pagalbą draugus, bičiulius – jie padės bent jau išlaikyti gerą nuotaiką.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laikas pagalvoti apie savo ir artimųjų gerovę, daugiau dėmesio pareikalaus įvairūs pirkiniai – šeštadienio išlaidos pasiteisins, tačiau nusiteikite, kad sekmadienį finansiniai reikalai sukels jums daug baimių ir emocijų, pasijausite itin nestabiliai.

Visa laimė, kad jūsų darbo vietai ir karjerai pastaruoju metu didesnių grėsmių nėra.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį pasijausite puikiai, sulauksite draugų, aplinkinių dėmesio ir pripažinimo, lengvai klostysis įvairūs reikalai, net ir su partneriu bei namuose bus lengviau išlaikyti ramybę.

Sekmadienį galite pasijausti taip, tarsi ant jūsų viskas sugriuvo. Teks pagalvoti apie rimtus sprendimus, susijusius su partneriu (-e) šeima, namais, darbu. Palaukite, ir emocijos nurims, viskas spręsis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį norėsite ramiai pasislėpti ir panirti į darbus, tačiau kiek labiau atsipalaiduoti ir imtis to, ko trokštate bus lengviau šeštadienį.

Sekmadienį galite pasijausti itin nesaugiai, daug baimių gali sukelti įvairios su sveikata, higiena susiję rūpesčiai, gali tekti imtis skubiai viską spręsti, tačiau kils įvairių trukdžių, neaiškumų, gali trūkti informacijos, ieškoti naujų komunikavimo būdų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jeigu dar nesate išvykę kažkur toli, šeštadienį puikus laikas bent jau aptarti kelionių ar mokslų planus su draugais ar bičiuliais, apsvarstyti savo finansinių reikalų sprendimo galimybes, tačiau sekmadienį tie patys draugai ir bičiuliai gali sukelti jums nemažai įtampos.

Gali tekti daug ką pergalvoti iš naujo, pajausite grėsmę tiek finansams, tiek ir savo atostogų planams, galimi konfliktai su vaikais. Pasikliaukite partnerio (-ės) išmintimi ir pavyks išlaikyti blaivų protą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį būsite nusiteikę grįžti prie darbų, palankus laikas imtis finansinių reikalų, grįžta pasitikėjimas savimi, tačiau sekmadienį gali pasirodyti, kad viskas ima griūti.

Jums gali tekti prisiimti gerokai daugiau negu norėtumėte, kils konfliktų šeimoje, su partneriu. Pasistenkite išlaukti, verčiau pasirūpinkite savimi ir savo sveikata, artimųjų ar bendradarbių gerove.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį jus su partneriu patrauks į tolimus kraštus, filosofijos ar religijų studijas – puikus laikas pasaulėžiūros plėtrai.

Diena jums sėkminga, gana nesunkiai pavyks viską suderinti, sulauksite artimųjų palaikymo, tačiau šeštadienį emocijas bus nelengva suvaldyti, kils įvairių baimių, bus sunku susikalbėti su kitais, kils įvairių konfliktinių situacijų. Kas belieka – tik nusišypsoti ir mažiau viską imti į galvą, o gal tiesiog atsipūsti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį būsite itin optimistiškai ir emocingai nusiteikę, imsitės darbų ir viskas išties puikiai klosis, tačiau sekmadienį gali pasirodyti, kad jūsų finansinė situacija mažiau stabili nei tikėjotės, kils grėsmių jūsų pajamoms.

Pasistenkite kuo mažiau išlaidauti, pergalvokite savo lūkesčius, kuriuos kėlėte draugams ir visuomenei, verčiau pasitikėkite namiškių palaikymu.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito