Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 7–8 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Baidarių žygis Šventosios upe
Baidarių žygis Šventosios upe / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį Avinams norėsis atsipalaiduoti ir išlaidauti. Neribosite savęs ir mėgausitės gyvenimu. Pirmąją savaitgalio dieną nerekomenduojami didesni pirkiniai. Šeštadienį įsigyti daiktai lūš, duš, plyš – ilgai jums netarnaus. O štai sekmadienį, atvirkščiai, drąsiai planuokite stambias investicijas. Tai itin geras laikas stambiems pirkiniams. Visą savaitgalį išliks konfliktų su artimaisiais tikimybė.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovams savaitgalis bus smagiausia savaitės dalis. Laukia įspūdingas ir smagus laikas. Netrūks nei dėmesio, nei dosnių galimybių. Gebėsite apsukriai išnaudoti palankias progas. Šeštadienis tinkamas smagioms šventėms, draugiškiems susibūrimams ar apsilankymams įdomiuose renginiuose. O sekmadienį laukia netikėtumai bei siurprizai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams atėjo laikas pailsėti. Atsiribokite nuo perteklinės informacijos ir leiskite savo protui nurimti. Šiuo metu norėsis kaupti jėgas. Viską ir visus stebėsite tarsi iš šalies. Savaitgalis nėra tinkamas audringiems šventimams ar itin aktyvioms pramogoms. Verčiau skirkite laiko savo jausmų analizei bei kokybiškam atsipalaidavimui. Sekmadienį tikėtini konfliktai su artimomis moterimis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis bus tiesiog nuostabus. Netikėti vizitai, smagios staigmenos bei širdžiai miela kompanija šią dieną suteiks daug džiaugsmo. Tai puikus laikas šventėms bei pramogoms. Vieniši Vėžio zodiako ženklo atstovai gali užmegzti perspektyvių, romantinio pobūdžio pažinčių, o turintys santykius turės progų sutvirtinti artimus ryšius. O štai sekmadienį bus daugiau konfliktinių situacijų bei nepalankių aplinkybių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų laukia puikus savaitgalis. Nuotaika bus pakili, o artimi žmonės lepins dėmesiu ir džiugins maloniomis staigmenomis. Nepamiršti liks ir darbiniai klausimai – gali būti, kad laukia net keli, pusiau formalūs dalykiniai susitikimai. Puikiai seksis piniginiai reikalai – pavyks išspręsti ne vieną jautrų klausimą, susijusį su finansais. Tai tinkamas laikas atostogoms planuoti bei keliauti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nepaisant vidinės įtampos bei jūsų didžiulio savikritiškumo, aplinkybės dėliosis palankiai, sulauksite nuoširdžios paramos. Pasistenkite įžvelgti prasmę ir pamokas savo sunkumuose, tai padės į gyvenimą pažvelgti kitomis akimis – optimistiškiau ir draugiškiau. Savaitgalis nėra tinkamas triukšmingoms linksmybės bei audringoms pramogoms, būsite linkę prarasti saiką.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šį savaitgalį Svarstyklių zodiako ženklo atstovams puikiai seksis laviruoti ties riba. Šiomis dienomis net rizikingiausi klausimai spręsis jūsų naudai. Geras laikas pristatyti savo sumanymus reikiamiems žmonėms ar ieškoti finansinės paramos verslo idėjoms. Būsite kupini originalių sumanymų. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį netrūks staigmenų. Tarsi iš dangaus gali nukristi dosnūs pasiūlymai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Vidinė įtampa ir būtinybė apsispręsti niekur nedings, tačiau didesnių permainų nenusimato. Regis, turėsite nemažai progų pasimėgauti gyvenimo malonumais. Netrūks nei bendravimo nei nuotykių. Puikiai seksis ir Skorpiono zodiako ženklo atstovams, turintiems tvarkyti profesinius reikalus savaitgalio dienomis. Tai geras laikas dalykiniams susitikimams, deryboms, susitarimams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams teks pamiršti apie poilsį ir linksmybes. Visas mintis užims darbiniai reikalai bei buitiniai rūpesčiai. Šeštadienį, problemos susikaupusios dar darbo savaitės eigoje, pasieks kulminaciją. Regis, laukia ne vienas įtemptas pokalbis bei stresinės situacijos. Apgalvokite šiandien kiekvieną savo žodį. Sekmadienis kiek palankesnis, įtampos po truputį slūgs. Daugiau dėmesio skirkite savo savijautai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį darboholikai Ožiaragiai norės atsipalaiduoti ir pasilinksminti. Darbai nukeliaus į antrą planą, jausitės pavargę nuo profesinių rūpesčių. Širdis bus atvira romantikai ir pramogoms. Vienišų Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia intriguojančios pažintys su laiminga pabaiga. Savaitgalį sulauksite ne vieno kvietimo, gali būti, turėsite progą sudalyvauti smagioje šventėje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniams norėsis atsipalaiduoti ir tiesiog pabūti namuose. Šeimos nariai atrodys geriausi kompanionai šiomis dienomis. Tai puikus laikas smulkiems remonto darbams ar generalinei tvarkai. Palanku taikytis ar aiškintis santykius su artimais žmonėmis, ypač su moterimis. Finansiniai reikalai vyks sklandžiai. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis tinkami saikingoms linksmybėms bei didesniems pirkiniams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuostabus savaitgalis laukia Žuvų zodiako ženklo atstovų. Norėsis švęsti gyvenimą ir mėgautis visais jo teikiamais malonumais. Laukia ne viena smagi pažintis, netolimos kelionės. Norėsis bendrauti su įvairiais žmonėmis, dalintis bei keistis informacija. Galimi netikėti, seniai matytų giminaičių ar bičiulių vizitai. Puikus laikas linksmybėms ir pramogoms, akiračio plėtimui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito