Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 4–5 d.

Astrologės Viktorijos Greviškienės prognozės poilsio dienoms.
Kaktusai
Kaktusai / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis bus ne ką mažiau aktyvus nei darbo savaitė. Labiausiai rūpės praktiniai ir buitiniai reikalai. Reikės skirti laiko finansiniams klausimams spręsti. Šeštadienį kils noras išlaidauti – negailėsite pinigų nei sau, nei savo artimiesiems, tačiau saiko jausmas yra būtinas.

Šiomis dienomis palanku investuoti į brangius, išskirtinius daiktus – jie bus kokybiški ir ilgai jums tarnaus. Sekmadienis – apgaulinga diena, venkite bet kokių avantiūrų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia produktyvus savaitgalis. Jei netinginiausite ir nesėdėsite rankų sudėję, spėsite daug nuveikti. Tiesa, šiomis dienomis būsite itin tiesmukiški, tad galite išprovokuoti ne vieną konfliktą.

Šeštadienis – daug palankesnė diena svarbiems reikalams bei pramogoms. Šią dieną nestings energijos, sulauksite pagalbos ir palaikymo. O štai, sekmadienis – kur kas konfliktiškesnė ir pavojingesnė diena. Būkite budrūs!

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis bus painus ir apgaulingas. Galima tikėtis įvairių trukdžių, kurie sujauks jūsų planus. Šiomis dienomis negalima niekur skubėti. Geriausia atsiriboti nuo aktyvios protinės veiklos, o štai, fizinis krūvis, atvirkščiai – padės atsipalaiduoti. Daugiau laiko būkite gryname ore, pasportuokite.

Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį būsite gana subjektyvūs, norėsis aklai ginti savo nuomonę – venkite aiškintis santykius.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Neplanuokite nieko svarbaus, ypač sekmadienį. Tai bus įtemptos ir pavojingos dienos. Laukia didesnį ginčai ir problemos su vaikais – atrodo, niekaip nepavyks susitarti. Romantiniai santykiai taip pat nedžiugins. Mylimas žmogus nepateisins jūsų aukštų lūkesčių, tai išprovokuos audringą konfliktą.

Šeštadienį teks keisti planus – galima tikėtis daugiau nesusipratimų ir painiavos. O štai sekmadienis – kiek palankesnis, tai tinkamesnė diena pramogoms.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų laukia konfliktiškos dienos, ne taip paprasta bus susitarti su aplinkiniais. Išeitis – kompromisų menas ir gebėjimas į viską žvelgti filosofiškai. Savaitgalio dienomis teks spręsti darbines problemas, regis, neliks laiko poilsiui ir pramogoms.

Būsite linkę ginčytis, tad lengvai provokuosite konfliktines situacijas. Šiomis dienomis būtina paisyti saiko – norėsis daugiau nei iš tiesų galite sau leisti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį Mergelės zodiako ženklo atstovai, bent trumpam galės atsipūsti. Nors darbų ir smulkių rūpesčių netrūks, aplinkybės klostysis palankiai, sulauksite pagalbos.

Šeštadienis tinkamesnis pramogoms ir giminaičių lankymui, tačiau venkite audringų linksmybių, lengva bus pasiduoti įvairioms pagundoms šią dieną. Sekmadienį galite sulaukti įdomių kvietimų ir pasiūlymų. Tai paini diena, tad būkite apdairūs.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklės susidurs su reikalavimais ir apribojimais savaitgalį. Šeštadienį bus daugiau palankių progų, bet bus ir daugiau pagundų – norėsis išlaidauti bei audringai linksmintis. Šią dieną venkite bet kokių avantiūrų. Sekmadienį tikėtini trukdžiai ir problemos, galima prastesnė savijauta, konfliktai su vyresniais šeimos nariais. Tačiau palanku spręsti dalykines problemas, tobulinti profesinius įgūdžius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puikus savaitgalis, tinkamas poilsiui ir santykių stiprinimui. Skorpiono zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę pozityviai ir geranoriškai šiomis dienomis. O pakili vidinė būsena pritrauks atitinkamas aplinkybes ir žmones.

Laukia daug smagaus bendravimo ir smagių pažinčių. Tiek šeštadienis, tiesk sekmadienis tinkami šventimui bei pramogoms. Sekmadienį nusipirkite sau ką nors gražaus ar kaip kitaip pasilepinkite, skirkite daugiau laiko savo partneriui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nepersitempkite! Mėtymasis nuo darbo prie darbo neduos norimo rezultato, atvirkščiai – išeikvosite ir taip nedideles energijos atsargas. Savaitgalį reikės daug dirbti ir spręsti buitinius rūpesčius, todėl būtina atsakingai susiplanuoti darbų eiliškumą – taip išvengsite papildomos sumaišties.

Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti, palanku pradėti sveikatinimosi procedūras. Deja, neišvengsite ir santykių aiškinimosi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragių laukia darbingas, tačiau smagus savaitgalis. Visi darbai eisis kaip iš pypkės, džiaugsitės savo darbo vaisiais. Kiti taip pat įvertins bei pagirs jūsų pastangas. Šiomis dienomis netrūks progų švęsti, gali būti realizuoti ar pabaigti svarbūs dalykiniai projektai. Nestigs ir romantikos, ypač šeštadienį. Tai palankus metas pasimatymams ir naujoms pažintims. Sekmadienį galimi nesusipratimai su moterimis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Namai pragarai, be namų negerai – tai apie Vandenio savaitgalį. Visą savaitgalį teks aiškintis santykius su artimais žmonėmis. Bus visko – garsių trankymų durimis, skaudžių žodžių, dūžtančių indų bei atsiprašymo ašarų.

Būsite labai emocingi, lengva bus išprovokuoti jūsų pyktį ir nepasitenkinimą. Tokie elementarūs dalykai kaip skani vakarienė, artimo žmogaus apkabinimas, masažas puikiai padės atsipalaiduoti šiomis dienomis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų laukia nuostabus laikas! Tačiau reikia vengti bet kokių avantiūrų ir painių situacijų – lengvai būsite įveliami į intrigas ir įtikinami nebūtais dalykais šiomis dienomis. Visa kita klostysis puikiai.

Smagus bendravimas su bičiuliais, trumpos išvykos ir įdomios istorijos teiks didžiulį pasitenkinimą. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis tinkamas pramogoms ir šventėms. Sekmadienį sulauksite gerų naujienų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito