Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 11 ir 12 d.

Abi savaitgalio dienos – gana pozityvios, nors emocingos, netgi gana aistringos, tinkamos daugiau kultūros, meno renginiams, asmeninėms, nedidelėms šventėms, daugiau individualiai bendrauti su artimais žmonėmis, pasibūti su šeimos nariais. Tiesa, sekmadienio popietę fonas šiek tiek keisis, tad apie viską nuosekliau.
Sausainiai ir kava
Sausainiai ir kava / 123RF.com nuotr.

Šeštadienį ir sekmadienį iki 11.35 val. Mėnulis keliaus su galia, pinigais, žmogiškosiomis aistromis ir jų transformacija, paslaptimis siejamu Skorpiono Zodiako ženklu, kai romi kasdiena tampa sunkiai pakeliama, norisi gyvenimą išragauti iki dugno. Gali ypač išryškėti asmeninių santykių problemos, vis norėsis meilės įrodymų arba atvirkščiai, jie taps dar gilesni, gyvesni, kai mylimas žmogus, jo poreikiai suvokiami be žodžių, daug intuityvaus veiksmo, tarsi magiškų sutapimų.

Juolab su santykiais, gerove siejama Venera taip pat iki spalio 7 d. keliaus šiuo ženklu, skatindama vienokius ar kitokius buvimo kartu kraštutinumus ir mokydama gebėjimo apginti savo vertybes, išlaikyti balansą net ir tokiomis sąlygomis. Sekmadienio rytą, kol Mėnulis įeis į Šaulio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas – puiki proga ilgiems sekmadienio pusryčiams, na, o nuo vidurdienio gerokai padaugės optimizmo, noro keliauti, pažinti, plėsti akiratį, susitikti su ypatingais, naujus horizontus, pasaulio paslaptis atveriančiais žmonėmis, studijuoti, skaityti, domėtis mokslo naujovėmis.

Geras laikas visiems, susijusiems su aukštuoju mokslu, žiniasklaida, teise, valdymu. Tad popietę raskite laiko kažkam, kas jums suteiks naujų idėjų, impulsų naujos darbo savaitės pradžiai, tolesnių darbų planams. Tiesa, laikas palankesnis poilsiui nei praktiškiems darbams. Būkite itin atidūs informacijai, galimi įvairūs sunkiai paaiškinami apsirikimai, painiava, noras be jokio paaiškinimo tiesiog kažkur pasislėpti, pasitraukti į iliuzijų pasaulį, tad venkite svaigalų.

Šeštadienį palankiausia balta, švelniai rožinė ar gelsva spalvos, puoškitės ametistu, platinos dirbiniais.

Maistas turėtų būti paprastas, švelnus, lengvas – piene virtos košės, sriubos, gardintos medumi. Derėtų griežtai atsisakyti mėsos.

Sekmadienį taip pat dėvėkite šviesius, tačiau ryškesnius – baltos, auksinės, raudonos spalvų drabužius, puoškitės baltu agatu, vario su auksu ir sidabru papuošalais.

Valgyti galima viską, gausiai ir įvairiai, tačiau daugiau pieno produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienį verta užsiimti būtinais pirkiniais, gali kilti spontaniškų, gerokai jūsų emocijas išjudinsiančių idėjų bei išlaidų. Susilaikykite nuo priekaištų artimiesiems dėl to, verčiau ieškokite racionalesnių poreikių tenkinimo būdų. Sekmadienio popietę atsigausite – tai džiugus, aktyvus metas, kuomet verta leistis į kad ir nedidelį nuotykį ar bent pasidomėti mokslo naujienomis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį jausitės visai gerai, būsite linkę daugiau laiko praleisti malonioje, visų pirma mylimo žmogaus draugijoje, parodyti jam ar jai daugiau dėmesio. Apskritai geras metas save parodyti ir į kitus pažiūrėti, tačiau teks pasistengti valdant savo emocijas. Sekmadienio popietę gali grįžti būtinybė pergalvoti profesinius planus, dar kartą peržiūrėti savo galimybes, tačiau dar anksti spręsti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite šeštadienį savo darbus ir rūpesčius surikiuoti taip, kad turėtumėte kuo daugiau laiko poilsiui, sveikatos atstatymui, suderinti savo ir artimųjų poreikius. Susilaikykite nuo pretenzijų kitiems, verčiau pasirūpinkite visų gera nuotaika. Sekmadienio popietę verta daugiau bendrauti, ieškoti jūsų idėjas atliepiančių asmenų, tačiau įtraukite ir antrąją pusę, parodykite jai ar jam dėmesio.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis, sekmadienio rytas puikūs meilės ryšiui, imtis tos veiklos, kuri jus jau seniai traukė, kūrybai, meno, kultūros renginiams, ypatingai šventei, tik svarbu pamirškite pretenzijas pasauliui, vadovaukitės patikrinta informacija ir venkite kategoriškumo. Sekmadienio popietę skirkite daugiau kasdieniams, praktiškiems reikalams, daugiau pailsėkite, pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis ir sekmadienio rytas puikūs jėgų atstatymui, verta daugiau laiko skirti namiškiams, pailsėti jums artimiausioje, jaukiausioje aplinkoje, palepinti visus malonia staigmena, nors darbo reikalus vargu ar pavyks pamiršti. Sekmadienio popietę suvaldyti save bus sunkiau – pasipils idėjos, noras aptarti jas su draugais, bičiuliais, tačiau svarbu raskite laiko ir mylimam žmogui, smagiai iškylai. Tiesa, pasaugokite savo pinigus ir kitą turtą, venkite spontaniškų išlaidų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Abi savaitgalio ir artimiausias dienas bendravimas su kitais jums gali tapti tikru iššūkiu – čia atrodys, kad viskas gerai, bet paaiškės, kad kiti suprato jus klaidingai, tad apgalvokite savo žodžius, ieškokite sutarimo galimybių. Šeštadienį verta skirti skubių reikalų tvarkymui, darbui su informacija, sekmadienio popietę verta daugiau dėmesio parodyti namiškiams, pailsėti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį jūsų dėmesys nukryps gana praktiškų reikalų link, kai būsite nusiteikę palepinti save ir artimuosius, mylimą žmogų, įsigyti kažką malonaus – svarbu tik vengti grynai emocinių pirkinių, būkite atsargūs su didesnėmis investicijomis. Sekmadienio popietę gali kilti noras daugiau dėmesio skirti savo idėjų įgyvendinimui – verta paieškoti reikalingų žmonių, informacijos, tik pasaugokite savo sveikatą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis, sekmadienio rytas – puikus jūsų laikas, kuomet jausitės pilni gyvenimo, meilės, norėsite ta gerove dalintis su kitais. Kad ir kokių staigmenų sulauktumėte iš antrosios pusės, bus svarbu pamatyti tai kaip dar vieną galimybę, pamoką. Sekmadienį susilaikykite nuo skubotų išlaidų, tačiau verta skirti laiko ateities planams. Būkite dėmesingi gaunamai informacijai, ramiai apgalvokite savo sprendimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienis ir sekmadienio rytas jums apskritai gali būti sunkesnis laikas, kuomet mažai norėsis aktyviai veikti, gali pritrūkti ir sveikatos – pasaugokite save, net jei ir būsite priversti imtis intensyvesnės veiklos, pasistenkite likti šiek tiek atsiriboję, žvelkite į viską tarsi iš šalies. Sekmadienį apie pietus atkusite, būsite linkę daugiau bendrauti, geras laikas darbui su informacija.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadieniui, sekmadienio rytui verta planuoti daugiau aktyvios veiklos, būsite atviri pasauliui, linkę bendrauti, dalintis idėjomis, tačiau būkite atsargūs, tikrinkite visą informaciją, galimi painiava, reikalus trikdys kažkieno klaidos, užmaršumas, dėmesio stoka. Sekmadienio popietę likite namie, saugioje aplinkoje, nusiteikite skirti daugiau sau, poilsiui, tiesiog pasirūpinti sveikata.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Panašu, kad savaitgalį bandysite derinti asmeninius ir profesinius reikalus, nors tikėtina, kad pastarieji nukentės dėl vienokių ar kitokių siurprizų namuose. Mažiau jaudinkitės, viskas greitai spręsis, sulauksite pagalbos, verčiau nusiteikite gana smagiai sekmadienio popietei – verta susitikti su draugais, bendraminčiais, pasidalinti savo idėjomis, aptarti bendrus planus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį jūsų lauks gana daug emocinių iššūkių, kuomet teks gerokai pakovoti už savo idėjas, ieškoti būdų tartis ir sutarti, apginti savo pasaulėžiūrą. Palankus laikas kelionėms, tačiau teks atidžiau pasiruošti galimiems techniniams trikdžiams. Sekmadienio popietę labiau rūpės profesinės perspektyvos, teks gerokai padirbėti su savimi, jei norėsite rasti sprendimą kaip suderinti darbo ir šeimos interesus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus