Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 19–20 d.

Galima numanyti, kad savaitgalis, ypatingai šeštadienis, bus aktyvus ir įtemptas – gali tekti spręsti daug įvairių skubių klausimų, kažkas galbūt strigs, ges, vėluos – turėkite galvoje, kad ką bedarant bus būtina susikaupti, elgtis atsakingai, sąmoningai, laikytis taisyklių, bendraujant elgtis pagarbiai – jokių improvizacijų ar rizikos, susilaikykite nuo santykių aiškinimosi.
Moteris skaito
Moteris skaito / 123RF.com nuotr.

Šeštadienį Mėnulis keliaus diplomatiškuoju, estetiką ir balansą mėgstančiu Svarstyklių Zodiako ženklu, tačiau jau 21 val. 33 min. pereis į viešumo vengiantį, intuityvų ir giliai kertantį Skorpiono ženklą. Iki to laiko nuo 17 val. 29 min. tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet vertėtų susilaikyti nuo pirkinių ar rimtesnių darbų pradžios – tęskite, pabaikite tai, ką pradėję, tvarkykitės, ilsėkitės.

Šeštadienį dėvėkite tamsiai raudonos, vyšninės, mėlynos spalvos drabužius, o jus saugos agatas. Valgyti šiandien galima gausiau – viską pavyks „sudeginti“, tačiau maistas turėtų būti pagamintas pačių: kepkite pyragus, blynus.

Vėlus šeštadienio vakaras ir sekmadienis jau bus kitoks – norėsis daugiau pasigilinti į tai, kas vyksta, stebėti viską iš šalies ir veikti tik tada, kai yra aiški situacija, kai ją galima suvaldyti. Tačiau bus svarbu valdyti ir savo aistras, pavydą, agresiją. Sekmadienį skirkite dėmesio giminės, šeimos istorijai, prisiminkite protėvius, tinkama diena sodinti augalus, ypatingai medžius. Sekmadienį renkitės rubininių raudonų, raudonai rožinių atspalvių drabužiais, stiprybės suteiks rubinai, rubelitas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienį santykiai su antrąja puse gali patirti rimtų išbandymų – pasistenkite aplinkybes ir kylančias emocijas suvaldyti patys, o darbus susidėlioti taip, kad liktų jėgų ir mylimo žmogaus interesams.

Sekmadienį daugiau emocijų pareikalaus finansinės temos – galimos mažai planuotos išlaidos, bus svarbu suvaldyti impulsyvumą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienis jums turėtų būti itin darbingas, tik bus svarbu darbuojantis suvaldyti emocijas, išlikti diplomatiškais.

Sekmadienį santykiuose su antrąja puse galimi rimti siurprizai – bus svarbu suvokti, kad kitas žmogus yra tiek pat laisvas, kiek ir jūs, tad susilaikykite nuo radikalių pareiškimų, ypatingai jeigu jus sieja šilti jausmai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienis jums bus itin aktyvus, norėsite pramogauti, bendrauti, džiaugtis gyvenimu, tačiau pasistenkite būti atsargesni tiek išlaidaudami, tiek ir meilės nuotykiuose, suvaldykite aistras ir azartą.

Juolab, kad sekmadienį gali užgriūti darbai, gali tekti pasirūpinti ne tik savo, bet ir artimųjų ar naminių gyvūnų sveikatos reikalais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis bus itin sudėtingas tiek būnant namuose, sprendžiant būsto problemas, bendraujant su namiškiais ar tėvais – teks išlaikyti diplomatijos ir susivaldymo egzaminą, pasistenkite visa, ką darote, padaryti kaip galima geriau.

Bet vėlų šeštadienio vakarą ir sekmadienį atsikvėpsite – imkitės tiesiog kūrybos, to, kas jus įkvepia, džiugina.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors savaitgalį visai atitrūkti nuo darbo reikalų ir su tuo susijusių pokyčių sunkiai pavyks, tačiau viso jūsų dėmesio pareikalaus gerbūvio ir namų, giminės, tėvų reikalai.

Šeštadienį laukia daug bendravimo, judėjimo, skubos – pasistenkite būti atsargesni vairuodami, venkite aštresnio žodžio, susikaupkite, o sekmadienį atsiduokite artimųjų interesams, prisiminkite protėvius, tėvus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį finansiniai reikalai ir pirkiniai jums išities kels daug įtampos, norėsite aprūpinti vaikus, įsigyti kažko, kas teikia džiaugsmo, tačiau prieš išlaidaudami būtinai pagalvokite kelis kartus, ar tikrai tai, ką perkate, yra būtina.

Sekmadienį teks nemažai bendrauti, kalbėtis telefonu, dirbti su informacija, imtis mokslų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienis bus itin aktyvus, netgi intensyvus, teks daug bendrauti su namiškiais, spręsti daug įvairių klausimų, problemų – pasistenkite likti tolerantiški jų kaprizams, išlikite diplomatiški, kad ir kaip tai jus vargins, atitrauks nuo to, kas jums svarbu.

Sekmadienį daugiau jūsų emocijų pareikalaus finansiniai reikalai – susilaikykite nuo mažai apgalvotų išlaidų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį būsite linkę užsidaryti namuose, atsiriboti nuo pasaulio, tačiau vargu pavyks apriboti bendravimą – laiškų ir skambučių gali būti daug, taip pat ir svarbių pasiūlymų, tad pasistenkite būti pasiekiamais.

Šeštadienio vėlų vakarą atsigausite, o sekmadienį vėl būsite aktyvūs, linkę sulaukti dėmesio, tačiau nusiteikite, kad santykiuose gali gana skaudžiai iškilti laisvės ir pasirinkimo klausimas, bus svarbu suvokti savo ir kito laisvės ribas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį ištrūkti iš draugų kompanijos, pabėgti nuo visuomeninės veiklos reikalų vargu ar pavyks – veiklos, susitikimų, spręstinų reikalų bus itin daug, teks susikaupti, išlaikyti tam tikras ribas, laikytis taisyklių, antraip išlaidos gali tapti skausmingomis.

Sekmadienį būsite linkę atsiriboti nuo visų – labai tinkamas metas atsakyti į esminius gyvenimo prasmės klausimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį, kad ir kaip tai jus apribos, ko gero teks paaukoti profesiniams, darbo reikalams. Ko gero, namiškiai dėl to protestuos – būkte supratingesni jų poreikiams ir patys mažiau reikalaukite.

Sekmadienį gali tekti daugiau laiko ir dėmesio skirti draugams ir jų interesams, tačiau pasistenkite, kad vaikų ar mylimo žmogaus poreikiai taip pat liktų patenkinti, antraip galite sulaukti skaudžių siurprizų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienis jums, ko gero, bus žinių, pažinimo – tiek savęs, tiek pasaulio – diena. Visko bus daug, tačiau būkite itin atsargūs vairuodami.

Sekmadienį būsite linkę spręsti profesinius, darbo, karjeros klausimus, tačiau gali būti sudėtinga juos suderinti su namiškių interesais – pasistenkite, kad jūsų ir jų laisvė liktų išsaugota.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors ir savaitgalis, bet finansinių klausimų sprendimas, santykių aiškinimasis, konsultacijos gali pareikalauti iš jūsų ngana daug energijos. Susilaikykite nuo rimtų sprendimų, atlaikykite aplinkos spaudimą, šiek tiek luktelėkite. Jau rytoj išminties ir toliariagiškumo bus daugiau.

Sekmadienį pasijausite daug stipresniais – palankus laikas tolimesnei kelionei, religinei praktikai, tiesiog pabendrauti su išmintingu žmogumi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito