Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 29–30 d.

Paskutinės šio mėnesio dienos nusiridens kaštonais, geltonėjančiais lapais, šiltu apklotu ant kojų ir galbūt įtraukiančia knyga su šalia pastatytu aviečių arbatos puodeliu... Idilė, kurios nesupurtys jokios prognozės!
Jaukumas namuose
Jaukumas namuose / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avino zodiako ženklo atstovų laukia judrus ir daug žadantis savaitgalis. Tikėtinos dovanus ar rimti pirkiniai. Būsite socialiai aktyvūs, norėsis bendrauti, megzti naujas pažintis, rinkti bei dalintis informacija, keliauti. Šiomis dienomis lengvai pasisavinsite bet kokias žinias – palanku lankytis seminaruose, mokymuose. Sekmadienis – itin sėkmingas, šią dieną išgirstos naujienos jus ilgam pradžiugins.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį kažkas jums rodys ypatingą dėmesį, tai glostys širdį ir savimeilę. Šiomis dienomis būsite linkę flirtuoti, norėsis nuotykių – Jaučiams, turintiems antrąją pusę, tai gali sukelti rimtų problemų. Tikėtina sėkmė finansiniuose reikaluose, tačiau venkite nerealistiško požiūrio į pinigus, nesivelkite į avantiūras, nesusigundykite greitais praturtėjimo būdais. Energijos nestings nei šeštadienį, nei sekmadienį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai savaitgalį pradės vangiai, lydimi melancholiškų nuotaikų bei pasyvumo jausmo. Tačiau jau šeštadienio antroje pusėje jėgos ir optimizmas sugrįš. Tai puikus laikas išvaizdos puoselėjimui, įvaizdžio atnaujinimui, tinkamas metas pradėti sveikatinimosi procedūras. Visas linksmybes ir pramogas planuokite pirmąją savaitgalio dieną. Sekmadienis – kritinė diena, būkite atsargūs, elkitės išmintingai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis prasidės linksmybėmis ir nuotykiais. Sulauksite daugybės pasiūlymų pramogauti, švęsti, apsilankyti renginiuose – tikrai turėsite iš ko pasirinkti. Šią dieną nuotaikos bus pakilios ir lengvos, tačiau pasistenkite neprarasti saiko jausmo, kitaip – paskęsite malonumų jūroje. Jei turite nusimatę svarbių reikalų sekmadienį, suskubkite viską atlikti pirmoje dienos pusėje, vėliau prasidės painus ir pavojingas laikas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį aplinkybės dėliosis sėkmingai, tačiau atsipalaiduoti neleis įsipareigojimai bei atsakomybės jausmas. Pasistenkite nežiūrėti į viską taip rimtai, leiskite sau atsikvėpti, bent trumpam pabėgti nuo rūpesčių. Išvyka ar smagus vakarėlis su draugais puikiai padėtų prasiblaškyti šeštadienį. O štai sekmadienis gali būti kiek miglotas – leiskite jį ramiai, saugioje ir jums gerai pažįstamoje aplinkoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį gali tekti nemažai pasinervinti. Regis, neišvengsite kvailų ir beprasmiškų ginčų šiomis dienomis. Pasistenkite taip smarkiai nesureikšminti kitų nuomonės, kritikos. Daugelio Mergelės zodiako ženklo atstovų laukia darbingas savaitgalis – teks spręsti problemas susijusias su dalykine veikla. Šeštadienis kur kas palankesnis, tad viską, kas svarbiausia, planuokite šią dieną. Na, o sekmadienį verčiau nesiimti nieko reikšmingo, vengti bet kokių rizikų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Regis, savaitgalį viskas klostysis taip, kaip panorėsite. Šeštadienį laiką leisite įspūdingoje aplinkoje su šaunia kompanija. Šiuo metu lengvai megsite pažintis, nuolat atsidursite tinkamu laiku, tinkamoje vietoje. Pasistenkite išnaudoti palankias aplinkybes – netingėkite įdėti pastangų. Pirmoji savaitgalio diena itin tinkama tolimoms kelionėms planuoti. Sekmadienį galimi finansiniai nuostoliai, susilaikykite nuo didesnių investicijų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Palankiausias savaitgalio laikas bus pirmoji šeštadienio pusė, tad jei turite nusimatę ką nors svarbaus – atlikite tai šiuo metu. Tai palankus periodas asmeniniam augimui, dvasiniam tobulėjimui. Taip pat tinkamas laikas bendro biudžeto aptarimui, organizavimui. Vėliau prasidės įtemptas, sudėtingas metas. Kils nemažai konfliktų, teks aiškintis santykius su šeimos nariais, tai ypač pasakytina apie sekmadienį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį Šaulio zodiako ženklo atstovus labiausiai vargins painūs santykiai su artimais žmonėmis. Stenkitės ieškoti visiems priimtino kompromiso, kitu atveju – švaistysite laiką beprasmiams ginčams, kurie lengvai peraugs į audringus konfliktus. Šeštadienis tinkamas profesinei veiklai, svarbiems susitikimams skirti. O sekmadienį norėsis romantikos, sulauksite priešingos lyties atstovų dėmesio.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį Ožiaragiams seksis, bus lengva siekti užsibrėžtų tikslų. Tai puikus laikas sveikatinimosi procedūroms atlikti, tiesa, gali kamuoti nuovargio jausmas. Buitinių rūpesčių netrūks, bet gebėsite greitai suktis, regis, jokios problemos neišmuš jūsų iš vėžių ir nesugadins nuotaikos šią dieną. Sekmadienį galimi sunkumai, susiję su vaikais. Didesnė traumų, avarijų tikimybė

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį tikėtinas smagus vakarėlis ar aistringas pasimatymas. Norėsis pabėgti nuo visų rūpesčių, į viską žiūrėsite lengviau ir paprasčiau. Venkite diskusijų, pokalbių pakeltu tonu – ginčai šiuo metu lengvai peraugs į dramatišką santykių aiškinimąsi. Šeštadienį daugiau laiko norėsis skirti vaikams, pavyks sustiprinti tarpusavio santykius. Sekmadienį venkite azartinių žaidimų, svaigalų bei kitų rizikų – tai paini ir apgaulinga diena.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atrodo, versitės per galvą, kad tik visi šeimos nariai būtų laimingi ir aprūpinti, tačiau vis tiek sulauksite priekaištų savo adresu. Nenuostabu, jog nuotaikos nebus pačios pakiliausios, jausitės nusivylę artimais žmonėmis. Nelaikykite nuoskaudų savyje, atvirai pasikalbėkite apie savo išgyvenimus. Tik sąmoningas elgesys apsaugos nuo dramatiškų konfliktų. Sekmadienį daugiau laiko skirkite savianalizei, saviugdai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito