Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – sausio 23 ir 24 d.

Šeštadienio ryte, 9 val. 43 min., Mėnulis iš praktiškojo ir romiojo Jaučio Zodiako ženklo pereis į su aktyvia komunikacija, žinių perdavimu ir prekyba siejamą Dvynių ženklą, tad ryte geriausiai tiktų ilgiau pailsėti, o jeigu kažkur skubėsite, tai nusiteikite, kad galimi vienokie ar kitokie trukdžiai, sunkumai. Taip pat susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių, nors norų gali būti daug. Verčiau pabaikite jau pradėtus darbus.
Namų SPA
Namų SPA / 123RF.com nuotr.

Vėliau prasidės aktyvus laikas, kuomet būtų prasminga tvarkyti įvairius nedidelius, tačiau svarbius reikalus – abi dienos tinkamos kažkur nuvykti, pasikalbėti, susitarti, gauti reikalingos informacijos, taip pat puikus laikas pradėti mokytis, lankyti kursus, tobulinti asmeninius ar profesinius įgūdžius. Nuostabus laikas dvasinio tobulėjimo praktikoms, surasti tai, kas labiausiai atliepia jūsų sielos poreikius.

Puikus laikas ir labdaringai veiklai – nuveikti kažką naudingo tiek bendruomenei, tiek konkretiems asmenims, tiesiog padovanoti kažką gražaus pasauliui.

Šiomis dienomis pavyks gana greitai pagauti reikalo esmę, rasti išmintingų sprendimų, tik svarbu bus vengti agresijos, radikalių pareiškimų. Bus svarbus kiekvienas veiksmas ar žodis, taip pat ir pasiekiantis jus – atkreipkite į tai dėmesį.

Šeštadienį palankiausi bus visos tviskančios, tamsiai raudonos, ochros ir geltonos spalvos atspalviai, puoškitės piropu, rubinu, piritu.

Maistas tinka visoks, tačiau turėtų būti šiltas ir šildantis – valgykite daugiau aštrių prieskonių, taip pat tokį maistą, kuris greitai įsisavinamas, teikia daugiau greitos energijos.

Sekmadienį labiau tiks melsvai žydros vandenų spalvos apranga, puoškitės akvamarinais, o jeigu turite – ir platinos dirbiniais.

Valgykite daugiau pieno produktų, šakniavaisius, taip pat visus jūros produktus, gerkite saldžių vaisių sulčių su minkštimu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Abi savaitgalio dienos gali atnešti jums daug bendravimo, telefono skambučių, būtinybės sužinoti viena ar kita, kažkur nuvykti, tvarkyti dokumentus, taip pat ir susijusius su profesine veikla. Būkite dėmesingi tam, ką sakote ar darote, venkite pykčių ir barnių, ypač kaitinti su pinigais susijusias aistras su vadovybe ar bičiuliais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbų ir reikalų kalnas šįryt gali pasirodyti sunkiai pakeliamu – šiek tiek lukterėkite, leiskite sau ilgiau pailsėti ir imkitės darbo – bendraukite, domėkitės, skaičiuokite ir rasite sprendimus. Tiesa, jie gali iš jūsų pareikalauti šiokių tokių pastangų, kai ko atsisakyti, tad teks rasti būdų suderinti savo poreikius ir tikslus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad dėmesio jums užteks, o jei pritrūksite, tuomet gali kilti šiokių tokių įtampų, tad pasistenkite patys savo dėmesiu pradžiuginti kitus. Ypač šeštadienis palankus imtis mokslo reikalų, bendrauti su žmonėmis iš kitų kraštų, mokslininkais, skaityti, domėtis, plėsti savo akiratį, o jei turite galimybių, ir pakeliauti, aplankyti ypatingas vietas, į kurias jus traukte traukia. Tiesa, laikykitės įstatymų ir pasaugokite sveikatą – venkite ekstremalių nuotykių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį jums būtų geriausia praleisti ten, kur širdis labiausiai traukia, geriausiai vienumoje ar gamtoje, kad galėtumėte nurimti, atsiriboti nuo išorinio triukšmo ir atgauti jėgas. Puikus laikas dvasinėms arba transformuojančioms praktikoms. Tiesa, būkite atsargūs gavę pasiūlymų kažkur vykti, imtis su rizika susijusios veiklos – visi sprendimai turi būti jūsų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors ir savaitgalis, profesiniai, darbo reikalai vargu ar leis nurimti. Šeštadienio rytą leiskite sau kiek atsikvėpti, o po to imkitės veiklos – per savaitgalį turite progos suderinti ar išspręsti gana daug jums rūpinčių klausimų. Taigi kalbėkitės su draugais, bičiuliais, ieškokite bendraminčių, pasitelkite į pagalbą partnerius. Susilaikykite nuo kritikos ar barnių, juolab skubotų sprendimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį būsite nusiteikę itin darbingai – šeštadienio rytą leiskite sau atsigauti po darbo savaitės, o po to kibkite į reikalus, kurie reikalauja daugiau dėmesio, susitelkimo į informaciją, įžvalgos ir naujų idėjų. Per savaitgalį turėtumėte nuveikti gana daug, tik būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais ar kitais autoritetingais žmonėmis, susilaikykite norėdami parodyti savo išmanymą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį turėtumėte jaustis gana atsipalaidavę. Tiesa, profesiniai reikalai ir rūpesčiai išlieka, tačiau pasinaudokite proga ir daugiau dėmesio skirkite tam, kas jus išties traukia ir domina – aplankykite seniai jums rūpimas vietas, paskaitykite ar pažiūrėkite tai, kas priverčia plačiau matyti pasaulį, ir raskite laiko atsipalaiduoti, pasidžiaugti tuo, ką turite brangiausio, nudžiuginti dėmesiu artimuosius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį jūsų žvilgsnis vėl kryps į namų ir savo gerovės užtikrinimo temas – tinkamas laikas pagalvoti apie tai, ką jums reiškia namai, kokių jų norėtumėte ir ką esate pasiryžę dėl to nuveikti? Tiesa, o gal jums apskritai būsto klausimas antraeilis ir tik pasiduodate nusistovėjusioms normoms, kad svarbu turėti nuosavą būstą? Net ir tokiu atveju pirmasis klausimas išlieka – tai kaip spręsite?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį būsite linkę atiduoti savo dėmesį mylimam žmogui – puikus laikas surengti nedidelę išvyką, paruošti siurprizą ar sugalvoti malonių veiklų. Tiesa, būkite itin dėmesingi vairuodami, laikykitės visų taisyklių, pasaugokite sveikatą. Daugiau bendraukite, tačiau venkite kalbų apie namiškius ar gimines, verčiau patys pasirūpinkite artimųjų gerove.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalis jums bus itin darbingas – galų gale pavyks įgyvendinti tai, ko siekėte pastarąsias dienas, ir pradžiuginti namiškius. Dideliems pirkiniams ar esminiams finansiniams sprendimams laikas mažai tinkamas, tačiau pasistūmėti jų link pavyks, tad imkitės veiklos, tačiau būkite itin dėmesingi kitų pasiūlymams ir idėjoms – tai gali jus klaidinti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus savaitgalis, kuomet norisi tiesiog džiaugtis gyvenimu – kad ir kokios problemos jus spaudžia ir atrodo sunkiai įveikiamos, abi dienas pasistenkite rasti būdų atsipalaiduoti – imkitės to, kas teikia džiaugsmo ir leidžia jausti gyvenimo prasmę, pakeliaukite, skaitykite, rašykite, pažaiskite su vaikais mokomuosius, stalo ar išmaniuosius žaidimus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalis emociškai jums gali būti kiek sunkokas, nes įtampos tiek namuose, tiek profesinėje srityje yra daug, jaučiate būtinybę priimti svarbius sprendimus, tačiau galutinei įžvalgai laikas dar mažai tinkamas, tad tiesiog skirkite daugiau laiko artimiesiems, prisiminkite vaikystę, pasigilinkite į giminės istoriją, pasirūpinkite tėvais ar vyresniais giminaičiais – tai padės atsikratyti kai kurių baimių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant