Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – sausio 30–31 d.

Savaitgalio rytas iki 10 val. 02 min., kuomet Mėnulis iš džiugaus ir oraus Liūto Zodiako ženklo pereis į kruopštumu, švaros ir tvarkos poreikiu išsiskiriantį Mergelės ženklą, mažai efektyvus imtis rimtesnių darbų, tad vertėtų ilgiau pailsėti, pasidžiaugti savaitgalio pradžia, o jau vėliau abi dienos tinkamos tiek daryti generalinį valymą, tiek ir imti tvarkyti tai, ką norėtumėte išrūšiuoti ar suklasifikuoti.
Žiema pajūryje
Žiema pajūryje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Be to, šeštadienį Merkurijus sustos judėjęs, o vakare pradės judėti tarsi atgal mūsų atžvilgiu, todėl geras tris savaites iki pat vasario 21 d. vertėtų susilaikyti nuo rimtesnių pirkinių, naujų projektų pradžios, o jeigu teks kažko imtis, tvarkyti dokumentus ar pan., nusiteikite, kad viskas tęsis ilgiau nei planavote – gali strigti laiškai, siuntiniai, keistis planai.

Antra vertus, laikotarpis geras stabtelėti ir peržiūrėti tai, kiek visko jau esame pradėję daryti, prikaupę, gali išryškėti klaidos, tekti grįžti prie jau, kaip manėte, pabaigtų reikalų. Taigi tiek minėti dalykai, tiek ir bendras astrologinis fonas, rodo, kad šiomis dienomis verta prisiminti ankstesnę patirtį ir pasisemti idėjų ar bent pamokų ateičiai. Šeštadienio vakaro ir didžiosios sekmadienio dalies nuotaikos bus niūresnėmis, tad bus svarbu vengti pykčių, išlaikyti ramų požiūrį į tai, kas vyksta.

Šeštadienį susitelkti darbams padės indigo mėlynos spalvos drabužiai, apsaugos mėlyni safyrai, vario su auksu papuošalai. Maistas turėtų būti kuo paprastesnis, mažiau perdirbtas, žalias, išskyrus duoną. Valgykite daugiau česnakų, svogūnų, krienų, aitriųjų pipirų, sūdytos žuvies.

Sekmadienį nuotaiką praskaidrins tamsiai raudonos, auksinės, geltonos, oranžinės ir baltos spalvų drabužiai, raudonas špinelis. Namus palaiminkite kepamų pyragų, sausainių ar blynų kvapais, juos gardinkite uogomis, medumi, varške.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia dvi darbingos dienos, kuomet būsite nusiteikę nuveikti šį tą naudingo sau ir kitiems. Verta imtis didesnių praktiškų, tačiau gana paprastų darbų, kuriuos būtina padaryti ir susitvarkyti namus, buitį, įsirengti palankesnę sau ir artimiesiems darbo ar tiesiog gyvenamąją aplinką. Pasinaudokite tuo, ką jau turite, savo išmone ir paieškokite naujų sprendimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Abi savaitgalio dienos jums bus itin palankios imtis to, kas jus įkvepia ir suteikia motyvų veikti, kurti, džiaugtis gyvenimu ir tuo pačiu maloniai atsikvėpti. Leiskite sau atsipalaiduoti su mylimu žmogumi, vaikais, nuveikti tai, kas pradžiugins visus. Abi dienas būsite pilni idėjų, padėsiančių spręsti ir karjeros klausimus, tad poilsis bus itin produktyvus, svarbiausia, būkite atviri pasauliui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienis jums bus gana sunki diena, kuomet iššūkiai namuose jus vers imtis to, ko norėtumėte išvengti. Nugalėkite save ir liksite patenkinti rezultatais – pasijausite gerokai sustiprėję ir fiziškai, ir dvasia, atrasite tokių savo savybių, kurios suteiks jums sparnus spręsti ir kitas problemas – tiek profesines, tiek finansines ar asmenines, pamatysite pasaulį kitomis spalvomis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį jums vargu, ar pavyks išvengti veiklos, – sulauksite tiek draugų, tiek darbdavių dėmesio, teks gana daug bendrauti ir pasidarbuoti kitų labui. Vis dėlto venkite finansinių ar su kitais resursais susijusių įsipareigojimų, venkite skolintis ar skolinti – verčiau pasigilinkite į situaciją, pasidomėkite teisinėmis aplinkybėmis – tai suteiks didesnio pasitikėjimo savimi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kad ir kaip būsite nusiteikę savaitgalį įsigyti kažkokių buitį pagerinančių ir jus bei artimuosius turinčių pradžiuginti dalykų, pasistenkite susilaikyti nuo rimtesnių išlaidų, nebent esate nusiteikę susikurti sau papildomų rūpesčių – verčiau pasidomėkite, ką galima būtų padaryti kitaip, o visi būtų patenkinti. Labiau pasitikėkite antrąja puse ir įsiklausykite į savo poreikius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį pasijausite kaip ant sparnų – kad ir kaip aplinkybės jus varžo ir esate surakinti tiek darbų, tiek namų, tiek įsipareigojimų bei skubių sprendimų reikalaujančių reikalų, tačiau pagaliau pavyks išjudinti iš vietos vieną kitą reikalą, rasite puikių sprendimų, ir galiausiai galėsite šiek tiek atsikvėpti, atstatyti savo jėgas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pastarosios dienos buvo jums itin intensyvios, tad savaitgalį vertėtų skirti poilsiui – tiek fiziškai pailsėti, tiek ir apskritai atsitraukti nuo visų darbų ir rūpesčių ir žvilgtelėti į viską, ką turite ir kas aplink jus vyksta, naujomis akimis. Jeigu turite galimybių, pabūkite jus įkvepiančioje ir saugioje aplinkoje, gamtoje ir mažiau bendraukite, susilaikykite nuo pretenzijų mylimam žmogui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jeigu tik turėsite galimybių, šeštadienį skirkite kūrybai ir bendravimui su jums svarbiais žmonėmis, draugais ar bičiuliais – idėjos, ką galėtumėte nuveikti, pajausti gyvenimo prasmę, tiesiog sklando ore. Tiesa, sekmadienį galite pradėti jausti nuovargį ir įtampą dėl varžančių aplinkybių, tačiau vertėtų pažvelgti plačiau ir pamatyti, kad galima pasinaudoti ir tuo, ką jau turite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį būsite linkę skirti profesinei veiklai, pabėgti nuo namų rūpesčių ir imtis to, ko jau seniai norėjote – išties dienos bus ypatingos tomis galimybėmis, kurias jums pasiūlys artimiausia aplinka ir būtinybė taikytis prie ribojančios kasdienybės. Šiomis dienomis atkreipkite daugiau dėmesio į antrąją savo pusę ir nustebsite atskleidę gerokai daugiau jus įkvėpsiančių jos savybių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Per savaitgalį pasistenkite rasti laiko atsikvėpti ir kažkur išvykti arba imtis tokios veiklos, kuri padėtų pravėdinti galvą, pažvelgti į viską, kas vyko ir vyksta, tarsi naujomis akimis ar bent filosofiškai, pasidomėkite kitų šalių patirtimi, kuri jus įkvėptų tolesnei veiklai ar bent pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata ramiai, be baimės ir naudojantis tais resursais, kurie lengvai prieinami.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Emocingas ir intensyvus atradimais bei savo galimybių ir ribų perkainojimu savaitgalis – nustebsite prisiminę tai, ką jau turite ir ką mokate. Ypatingai šeštadienį daugiau bendraukite su draugais ar bendraminčiais ir išdrįskite dalintis savo idėjomis, išsakyti tai, kas jums rūpi, ką norėtumėte nuveikti – tai senų naujų atradimų metas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį galite pasijausti atstumti ir tuo pačiu supančioti viso pasaulio – jus slėgs įsipareigojimai, būtinybė bendrauti, būti geresniais nei norėtumėte, bendrauti daugiau nei norėtumėte. Pabandykite pažvelgti į ribojančias aplinkybes kaip į galimybę ir pasinaudokite tuo, ką jau mokate ar turite sukaupę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant