Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – vasario 3–4 d.

Atsikvėpkite ir pasimėgaukite laisvadieniais!
Moteris skaito knygą
Moteris skaito knygą / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis nusimato darbingas ir gal net kiek ribojantis jūsų asmeninius norus. Teks paaukoti didžiąją laiko dalį tiems reikalams, kurie būtinai turi būti sutvarkyti, net jei to ir nenorite. Šią dieną labiausiai reikės stabilumo, darbštumo ir kantrybės. Sekmadienį svarbu vengti atsakingų reikalų, nes nusimato didžiulė klaidų, painiavos tikimybė.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienis jums – viena geresnių dienų, tad palanku imtis aktyvios veiklos, leistis į netolimą ir smagią kelionę, dalyvauti dideliuose projektuose, kur gana greitai paaiškės, ar jūsų numatyti gyvenimo tikslai atitinka jūsų realias galimybes. Sekmadienis palankus smulkiems darbams, tvarkymuisi namuose ar darbe, tačiau ne itin sėkmingas bendravimui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šį savaitgalį skirkite poilsiui, savo asmeniniams poreikiams ir tobulėjimui. Normalu, jei šeštadienį trauks laiko leidimas gamtoje, ramioje aplinkoje arba tiesiog namuose. Sekmadienį prireiks tolerancijos, supratingumo santykių sferoje, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsite. Tai viena tų dienų, kai prieš priimant gautą pasiūlymą pravartu pasilikti laiko rimtiems apmąstymams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis aktyvi, kupina įdomių susitikimų diena ir palankus metas įvairialypiam atsinaujinimui. Nauji dalykai ir naudinga informacija, atėjusi šiandien, duos išties nemažai naudos jūsų tobulėjimui. Sekmadienis jau visai kitokia diena: apribokite kontaktus, nesiimkite sunkių darbų ir atsargiai žvelkite į šios dienos pasiūlymus bei savo pačių idėjas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis atneš šiltų akimirkų santykių sferoje. Didžiulė tikimybė, kad artimi žmonės arba jūsų simpatijų objektas jus maloniai nustebins ir padovanos daugiau dėmesio ir meilės nei įprastai. Sekmadienis yra viena prasčiausių dienų savaitėje, tad svarbu vengti rimtų darbų ir dieną skirti buities reikalams, poilsiui bei jėgų kaupimui kitos savaitės darbams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jei šeštadienį išgirsite kritiką arba komplimentus, adresuotus jums, patartina ypač atidžiai įsiklausyti į jums sakomus žodžius, nes juose bus daug tiesos. Tai gana svarbi diena tiems, kurie ieško atsakymų į svarbius gyvenimo klausimus – šiandien galite juos gauti. Sekmadienis skatins sutvarkyti buitį, finansinius reikalus. Svarbu atsisakyti net nedidelių pirkinių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šį savaitgalį patartina skirti poilsiui ramioje aplinkoje, o gal net ir vienumoje. Šeštadienis palankus gilintis į save, savo vidinį pasaulį ir skirti laiko apvalyti jį nuo baimių, prisirišimų ir nesuvokimų. Sekmadienį norėsite aktyviai veikti, tačiau svarbu turėti omenyje, kad diena nėra palanki naujovėms diegti ar naujų santykių pradžiai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis – puikus metas naujiems ryšiams formuoti, susibūrimams su draugais ir darbiniams susitikimams. Bendraudami sužinosite daug teisingos informacijos, kuri atskleis perspektyviausią tolesnių veiksmų planą ir nurodys tas charakterio savybes, kurias jums reikėtų pašalinti. Sekmadienį nepasiduokite negatyvioms mintims ir nedarykite rimtų sprendimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gali susiklostyti tokios aplinkybės, kurios neleis užsiimti norima veikla, bet vers daug ir įtemptai dirbti. Svarbiausius reikalus tvarkykite šeštadienį – tai kur kas sėkmingesnė diena, kai galite sustiprinti savo poziciją visuomenėje, darbe. Sekmadienis geras metas nebent ruoštis naujų darbų pradžiai arba tęsti jau anksčiau pradėtus darbus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienis gali būti viena geriausių dienų savaitėje, ypač jei būsite veiklūs. Galite sustiprinti savo autoritetą, paryškinti įvaizdį, pagerinti poziciją kolektyve, ypač jei pasitikėsite savimi, jausite savo vertę. Sekmadienį palanku tvarkyti savo aplinką, įvesti tvarką, pasiruošti kitai savaitei, tačiau jokiais būdais nesiimti naujų darbų – tai prasčiausia diena savaitėje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį gali tekti ko nors atsisakyti, ką nors užbaigti, prarasti arba netikėtais būdais atrasti tai, ko ilgai ieškojote. Vienaip ar kitaip tai – rimtų, gyvenimą keičiančių įvykių diena, tad nebijokite naujovių ir noriai įsileiskite pokyčius. Sekmadienį labai svarbu, kad mokėtumėte atsirinkti reikalingas veiklas ir žmones, su kuriais jums pakeliui. Venkite kolektyvinio darbo ar didelių susibūrimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienis suteiks galimybių pažvelgti į save tarsi iš šono ir pamatyti savo silpnąsias ir stipriąsias puses, potencialą ir daromas klaidas. Ši informacija ateis per kitus žmones, todėl nevenkite bendrauti. Sekmadienį, kitaip nei šeštadienį, atsirinkite kontaktus. Jei jaučiate, kad su kuriuo nors žmogumi jums ne pakeliui, nebijokite atsitraukti ir taip save apsaugoti.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas