Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – birželio 17 d.

Visą dieną jau senas Mėnulis bus ramiame, praktiškame, patogumo ir žemiško grožio siekiančiame Jaučio Zodiako ženkle. Ženklo valdovė Venera vis dar kaip ir Saulė keliauja gretimame Dvynių ženkle, tačiau, žiūrint iš Žemės pusės, juda atgal, tad puikus laikas pergalvoti savo santykius, vertybes, savo meterialinę padėtį, užgyventą turtą, garderobą, įvertinti, paieškoti galimybių ten, ką jau turime, susitvarkyti, sutaisyti, o ne imtis naujų planų, projektų ar pirkinių.
Ledai
Ledai / 123RF.com nuotr.

Bus svarbu išlaikyti kuklumą, pamatyti grožį ar bent rasti „raziną“ visur kur, taip pat ir tuose žmonėse, kurie jums mažiau artimi, kurie galbūt elgiasi ne visai taip, kaip jums tinka. Į viską pažiūrėkite su ramiu langvu humoru, pasijuokite, pasidžiaukite.

Pavakarę skirkite susitikimams, pokalbiams. Idėjų, minčių, ką reikėtų, norėtųsi daryti, keisti, netrūks, nepamirškite jų, tačiau nepasiduokite pirmam impulsui, dar kartą viską ramiai pergalvokite, gal sprendimą vertėtų atidėti, idėjas pabrandinti.

Džiugumą, lengvumą palaikys balta, alyvine, geltona, aukso spalvomis marginti drabužiai, puoškitės margo, spalvoto jaspio papuošalais. Šiandien tiks pasninko maistas, valgykite žuvies, žalumynų, daug kopūstų, uogų, ypač razinų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Teks imtis praktiškų reikalų, norėsis ką nors rimčiau pertvarkyti, tačiau nemažai laiko teks skirti ir pokalbiams, svarstymams ir asmeninio santykio su pasauliu, artimaisiais, darbu, peržiūrėjimo. Šiandien bus puikus laikas parodyti humoro jausmą ir artistinius gebėjimus, tačiau išlaikykite šiokį tokį kuklumą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Norėsite keistis ir keisti, ypač savo įvaizdį, tai, kaip norėtumėte save ir savo aplinką matyti patys. Emocijos viduje kunkuliuos, tačiau verčiau pasirūpinkite savo kūno gerove, imkitės praktiškų reikalų sprendimo, nors savo dėmesio pareikalaus ir darbas, ypač, jeigu jis siejasi su užsieniu ar užsieniečiais, aukštuoju mokslu, visuomeniniai įsipareigojimai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors norėsis daug ką mesti, pabėgti nuo visko, taip pat ir nuo savęs, tuo pačiu savimeilė ir paprasti žemiški reikalai neleis užsimiršti. Būsite žavūs ir gražūs, jūsų visiems reikės, tačiau darbo reikalai gana smarkiai spaus į kampą. Deja, neaiškumo, kaip toliau veikti, dar daug, todėl aiškinkitės, domėkitės naujovėmis, brandinkite idėjas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Bendravimo, idėjų bus daug, turėsite progą imtis ieškoti praktinių būdų, kaip įgyvendinti tai, ką per pastaruosius mėnesius svajojote, mąstėte ir planavote. Tiesa, iš profesinės pusės aiškesnio pritarimo kaži ar sulauksite, tačiau neskubėkite smerkti nei savęs, nei kitų, viskam savo laikas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visko bus po truputį, tačiau daugiau kalbų negu darbų – bus palanku aptarinėti su bičiuliais, draugais ateities planus, ieškoti galimybių juos realizuoti, tačiau bus svarbu jų nepervertinti. Nuotaiką gali šiek tiek gadinti būtinybė imtis sveikatos palaikymo reikalų, partneriški įsipareigojimai, tačiau tuo pačiu sulauksite ir paramos savo planams įgyvendinti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbo reikalai po truputį rimsta, partneriški santykiai taip pat tampa sklandesni, po truputį sprendžiasi ir vaikų reikalai. Didelių reikalų nenusimato, vis daugiau jūsų minčių sukasi apie vasaros keliones, akiračio plėtimą ar būsimas studijas. Imkitės einamųjų reikalų užbaigimo, tvarkykitės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Su namais ir vaikais susijusiems reikalams reikės dėmesio, emocijų gali kelti nelabai aiškūs su sveikata susiję reikalai, kurie vis dar trukdo ryšiams su užsieniu palaikyti, tačiau viskas vienaip ar kitaip spręsis, nors kai ką teks ir toliau peržiūrėti, pertvarkyti. Vakarop skirkite laiko darbo pokalbiui – turėsite progą aptarti naujas galimybes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pastarųjų dienų įtampos ir rūpesčiai dėl vaikų, jūsų kūrybinių siekių ir pinigų po truputį rimsta, netrukus rasite ir perspektyvių sprendimo būdų. Kiek nerimo kelia nauji komunikavimo būdai, prievartinis buvimas namuose, tačiau ir tai bent jau su jaunimo pagalba ar dėl jūsų būdo tampa įsisavinama ir įveikiama. Ne laikas imtis naujų reikalų – tiesiog užbaikite tai, kas turi būti baigta, ir daugiau dėmesio skirkite savo parneriui(-ei) – visai tinkamas laikas išbandyti naują kavinės valgiaraštį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Vienaip ar kitaip šiandien teks kiek daugiau dėmesio skirti kasdieniams reikalams, gal net sveikatai ir higienai, pasirūpinti savo gerove, turėsite progą spręsti susikaupusius pajamų klausimus. Būsite priversti daugiau dėmesio skirti partnerio(-ės) reikalams – kartais verta apriboti savo interesus dėl kito.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gana aktyvi diena, kai teks daug bendrauti, skirti dėmesio klientams, partneriams, vaikams, konsultuotis, spręsti neatidėliotinus praktinius, kasdienius reikalus – būsite daug kur reikalingi. Vienaip ar kitaip diena turėtų praeiti gana sklandžiai, jūsų kūrybingumas ir praktiškumas, santūrumas bus kaip niekada laiku ir vietoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daugiau dėmesio šiandien norėsis skirti namiškiams, vaikams, tačiau teks spręsti nemažai visokių asmeninių pribrendusių reikalų, pasidarbuoti su savimi sprendžiant painokus išlaidų ir pajamų reikalus. Nepaisant visko, diena laukia gana rami, vienaip ar kitaip reikalai po truputį juda.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Praėjusių dienų rūpesčiai po truputį sprendžiasi, jūsų idėjos sulaukia palaikymo, po truputį randate būdų, ką su jomis būtų galima padaryti. Diena itin palanki bendrauti, ieškoti naujų ryšių, domėtis technikos naujovėmis, pagalvoti, ko reikėtų jūsų kūrybiniams siekiams įgyvendinti, kaip palaikyti ryšį su vaikais, galbūt net įsigyti ryšio priemonių, tačiau tai neturėtų būti brangūs pirkiniai.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas