Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – birželio 27 d.

Astrologinė prognozė trečiadieniui.
Karštas pavasaris
Saulėta diena / Mato Miežonio / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Neplanuokite nieko svarbaus ir tikėkitės daug netikėtumų šiandien. Nuo trečiadienio prasideda periodas, kai reikia peržiūrėti savo veiksmų planą ir atlikti būtinas korekcijas. Netgi tai, kas anksčiau ėjosi lengvai ir paprastai, ims strigti, reikalaus naujų sprendimų, naujos strategijos. Seni, nebeproduktyvūs veikimo būdai nebepasiteisins. Šią dieną didesnė traumų ir nelaimingų atsitikimų tikimybė per skubėjimą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji dienos dalis vis dar įtempta. Būsite gana dirglūs, į neviltį varys tai, kad negalite turėti, ko trokštate. Tačiau dienai įsibėgėjus keisis tiek nuotaikos, tiek aplinkybės. Kolegos taps geranoriškesni, atsiras daugiau priežasčių nusišypsoti. O vakaras jau bus visai smagus. Laukia kvietimas apsilankyti įspūdingame renginyje. Šį vakarą būsite itin selektyvūs.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiuo metu verta susilaikyti nuo tolesnių kelionių ir rimtų pokalbių su svarbiais žmonėmis. Atrodo, ginčai ir mažesni ar didesni konfliktai, bus neatskiriama trečiadienio dalis. Šią dieną gautos žinios gali iš pagrindų sudrebinti jūsų pasaulį ir visam laikui pakeisti pasaulėžiūrą. Nuotaikos bus gana nepastovios, būsite linkę išsilieti ant aplinkinių. Šiandien mažiau bus daugiau.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoje dienos pusėje Vėžio zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę pakiliai. Tai geras laikas skirti svarbius susitikimus, bendrauti su autoritetais, tvarkyti juridinius reikalus ar varstyti biudžetinių įstaigų duris. Vėliau aplinkybės keisis, būsite priversti surimtėti ir paskęsti rutinoje, nuo kurios taip stengėtės pabėgti. Vakare galimi netikėtumai ir malonios artimų žmonių staigmenos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų sėkmę šiandien lems tai, kaip smarkiai jie pasiryžę dirbti dėl savo tikslų ir kaip stipriai geba įsiklausyti į savo vidų. Artėjant pilnačiai emocijos bus gana dramatiškos, tačiau intuicija itin stipri. Jei sugebėsite nuraminti jausmų ir minčių chaosą bei išgirsti tai, ką jums sako širdis, – mokėsite pasirinkti teisingai. Regis, šį vakarą susidursite su būtinybe priimti svarbų sprendimą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms pagaliau pavyks pasidžiaugti gyvenimu ir atsiduoti savo poreikiams. Tiesa, pirmoji dienos pusė bus kiek įtempta. Regis, vis dar reikės spręsti tam tikras buitines problemas. Tačiau įdienojus bus linksmiau. Vakare gali padvelkti romantika ir nuotykiais. Atsidursite dėmesio centre ir susilauksite ne vieno komplimento.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nuo pat ryto suksitės it voverė rate. Nors daug smulkių darbų ir darbelių neleis tinginiauti, spėsite ir su kolegomis paplepėti, ir klientus aplankyti. Pirmoje dienos dalyje tikrai netrūks bendravimo ir informacijos. O štai vėliau dėmesys kryps link buitinių rūpesčių. Šeimos nariams skubiai gali prireikti jūsų pagalbos. Tai tinkamas laikas smulkiems remontams, būstui įsigyti ar kraustytis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovų laukia judri diena. Trečiadienį lengvai mėgsite naujas pažintys, noriai bendrausite ir dalysitės turima informacija. Šiuo metu gali būti pasirašytos svarbios sutartys – tai gera diena dokumentacijai tvarkyti. Regis, šiandien nebūsite pamiršti ir bičiulių bei giminaičių. Vakare laukia ne vienas smagus susitikimas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Antroje dienos pusėje Šaulių laukia finansinė sėkmė. Tiesa, tai nebus iš dangaus nukritusi mana, greičiau apdovanojimas už atkaklias pastangas. Tačiau bus lengva pinigus prašvilpti vėjais. Šią dieną verčiau susilaikyti nuo didesnių investicijų. Vakare labiausiai rūpės klausimai, susiję su darbu ir karjeros perspektyvomis. Visiems kitiems dalykams neliks laiko.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien Ožiaragiai gali pasijusti įremti į kampą. Svarbu bus atsilaikyti prieš gudriai rezgiamas manipuliacijas ir psichologinį spaudimą, ypač pirmoje dienos pusėje. Dienai įsibėgėjus pavyks objektyviau vertinti visas situacijas. Atsiras daugiau energijos ir tikėjimo savo jėgomis. Vis dėlto tai nebus lengva diena, prireiks įdėti nemažai pastangų norint ko nors pasiekti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sunki diena, kai reikia išlikti itin sąmoningiems. Pilnaties energijos nė kiek nepalengvins situacijos, atvirkščiai – dar labiau įaudrins emocijas. Šiandien venkite drastiškų poelgių. Verčiau sulėtinkite tempą ir pasistenkite atsipalaiduoti, kitaip jau antroje dienos pusėje jausitės visiškai išsekę ir viskam apatiški. Vakare galite jausti itin didelę trauką svaigalams – elkitės atsakingai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų šiandien laukia kulminacijos momentas. Pilnaties metas padovanos ilgai laukto projekto ar atkakliai siekto tikslo realizaciją. Trečiadienis – diena, kai bus skanaujami savo darbo vaisiai. Jei veikla buvo vykdoma atsakingai ir sąžiningai – apdovanojimai bus gausūs ir džiuginantys. Gali būti, kad kažkuriuo metu, pasikeitus situacijai, teks keisti išankstinį planą.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas