Trečiadienio horoskopas – gegužės 12 d.

Prasidėjo naujas Mėnulio mėnuo. Pirmoji jo diena puikiai tinkama svajoti, planuoti, tačiau dar pasilaikykite savo idėjas sau, pabrandinkite, tęsdami pradėtus darbus. Labai skubėti imtis naujų darbų mažai tinkamas laikas ir dėl to, kad abu šviesuliai šiuo metu yra pernelyg arti vadinamojo Juodojo Mėnulio, kuris gali suteikti mūsų mintims ir jausmams arba perdėtos puikybės, klaidingo įsivaizdavimo, arba numenkinimą to, ką turime, ką galime. Vertėtų lukterėti bent iki penktadienio.
Kambariniai augalai
Kambariniai augalai / 123RF.com nuotr.

Trečiadienis bus gana dvilypis – iki 15 val. 43 min. Mėnulis keliaus žemišku, praktišku, su išoriniu grožiu ir materija siejamu Jaučio Zodiako ženklu, o po to pereis į žinias, keliones, prekybą ir komunikaciją valdantį Dvynių ženklą, tad pirmoji dienos dalis labiau tinkama imtis praktiškų veiklų, jų planavimo, pagalvoti, kaip galėtumėte gyvenimą padaryti gražesniu, patogesniu, o į pavakarę imtis informacijos paieškų, kaip tai galima būtų realizuoti.

Šiandien dėvėkite kuo blankesnių, tarsi maskuojančių, pilkšvų spalvų rūbus, puoštis tiks serpantinu.

Maistui šiandien būkite itin atidūs – pagal tai, koks maistas traukia, o koks atstumia, galima susidėlioti artimiausio mėnesio dietą, tačiau apskritai venkite sunkaus maisto, verčiau pasimėgaukite įvairiais lengvais užkandžiais, žalumynais, vaisiais, svarbiausia, kad maistas jums kvepėtų subtiliais kvapais – tai maisto išaukštinimo, gurmanų diena, todėl susilaikykite nuo persivalgymo.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena pasvajoti ką gyvenime norėtumėte nuveikti tokio paprasto, tačiau labai reikalingo, kas jūsų ir aplinkinių gyvenimą padarytų gražesniu, patogesniu. O gal turite nerealizuotų siekių – geras metas prisiminti juos, o vakarop pagalvoti ir apie tai, kaip viską galima būtų įgyvendinti – daug planetų palaikys visas veiklas, susijusias su mokymusi, dalinimusi informacija, taip pat profesine veikla.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją dienos pusę Mėnulis dar keliaus jūsų ženklu, tad geras laikas pajausti, įsijausti, ko jums, jūsų kūnui, gerai savijautai labiausiai reikia ar trūksta, kurlink norėtumėte realizuoti save kaip asmenybę. Pasilaikykite tai kol kas sau, tačiau vakaras bus puikus pagalvoti ir apie tai, kur ir kaip gauti resursų tam. Tiesa, išlaidauti, nors pagunda gali būti, ankstoka, leiskite idėjoms subręsti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji dienos pusė jums bus puikiai tinkanti ramiai veiklai ir, galbūt atsiribojus nuo visų praktinių, žemiškų reikalų, paskęsti mintyse, svajonėse ar maldose. Geras laikas prisiliesti prie sielos poreikių, o jau nuo pavakarės, Mėnuliui perėjus į jūsų ženklą, leisti toms svajonėms skleistis plačiau, pagalvoti, kaipgi galėtumėte jas realizuoti šitoje realybėje su tokiu potencialu, kokį turite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų drąsa ir aktyvumas šiomis dienomis bus kaip reta stiprus, būsite linkę imtis visuomeninės veiklos ar bent jau kibti į kažkokius reikalus su draugais, tačiau būkite itin atidūs, susilaikykite nuo tiesmukų pareiškimų, juolab radikalių veiksmų profesinėje srityje, nes bus labai sunku viską pasverti. Į pavakarę vertėtų apskritai šiek tiek atsitraukti nuo viso šurmulio ir pabūti ten, kur ramu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė puikiai tinkama susidėlioti profesinius planus, pasvajoti apie karjeros siekius ar tai, ką dar norėtumėte realizuoti profesiniame kelyje, o vakare bus visai geras laikas paieškoti bendraminčių, pakalbėti apie jus dominančius dalykus su draugais, bičiuliais, tais, kurie jau turi daugiau jus dominančios srities patirties. Nors aktyviai veiklai metas sunkus, tačiau tinka kūrybai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Iki pavakarės pabaikite vakarykščius reikalus ir tuo pačiu pasvajokite apie jų tąsą, ką tokio ypatingo norėtumėte nuveikti gyvenime – ką pažinti, kur nukeliauti? Pavakare jau visą dėmesį teks skirti profesinei veiklai – gali pasipilti informacijos ir būtinų reikalų srautas, galite būti priversti imtis visuomeninės veiklos, tačiau būkite saikingi, pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jeigu dar turite likusių reikalų, ryte pabaikite ir tuo pačiu raskite laiko pagalvoti, pasvajoti apie tai, kokių pokyčių gyvenime labiausiai trokštate. Vakarop vertėtų ir jau rimčiau pagalvoti, o kaip tuos pokyčius galėtumėte realizuoti. Rimtesnei naujai veiklai laikas mažai tinkams, venkite bet kokio santykių aiškinimosi – juk galima į situaciją pažiūrėti naujai, visai kitu kampu?

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Iki pavakarės tinkamas laikas pasvajoti apie tai, kokių santykių su pasauliu norėtumėte, kokiais save parodyti, ką galėtumėte dėl to padaryti, o vakarop jau pabandyti ir atlikti vidinį veiksmą realizacijos link, paieškoti vidinių resursų ir jau turimų žinių apie tai. Puikus laikas prisiminti turimus kontaktus, galimybes, pasiūlymus ir pagalvoti kaip galėtumėte visu tuo bagažu pasinaudoti ateityje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmąją dienos pusę gali būti dar sunku pabėgti nuo įvairių smulkių, galbūt tiesiog buitinių, kasdienių reikalų – tinkamas laikas pagalvoti apie tai, kaip galėtumėte racionalizuoti savo veiklą, kaip gražiai, sveikai, norėtumėte toliau gyventi, kaip susitvarkyti mitybą. Pavakare aptarkite tai su antrąja puse, pasikonsultuokite su išmanančiais žmonėmis, pagalvokite, kokių turite galimybių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Esate daug pasiekę, geras laikas prisiminti savo talentus ir pasvajoti apie tai, kaip dar norėtumėte save realizuoti, ką gražaus ir prasmingo sukurti, kaip atnešti daugiau džiaugsmo pasauliui, vaikams. Vakaras bus puikiai tinkamas pradėti realizuoti tai, tačiau pasistenkite būti kuo švelnesni, jautresni savo antrajai pusei, greta esantiems, kad ir kaip jaustumėtės skaudinamais ar puolamais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gražus pilnatvės laikas namuose, pilnas rūpesčių, jausmų ir darbų – pasidžiaukite tuo, ką turite, ką paveldėjote ir tuo pačiu tai puikus metas pasvajoti apie idealius namus, gražius santykius, šeimos ateitį. Vakaras itin tinkamas aptarti tai su vaikais, mylimu žmogumi. Venkite perdėtos skubos, sureikšminti darbus ar problemas, verčiau pirma išsiaiškinkite, susiraskite būtinos informacijos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Iki pavakarės gali tekti pabaigti įvairius užsilikusius smulkius darbus, bendrauti su įvairiais žmonėmis, bus itin svarbu išlaikyti ramų, džiugų toną, geranoriškumą ir pasvajoti apie tai, ką artimiausiu metu norėtumėte išmokti, sužinoti, su kuo ir kaip bendrauti, kokius ryšius užmegzti. Vakare raskite daugiau laiko artimiesiems, namiškiams, metas aptarti savo ir jų svajones, siekius.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas