Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 16 d.

Mėnulis jaunas, keliauja griežtu, tikslingu ir itin praktišku Ožiaragio Zodiako ženklu, artėdamas prie šiame ženkle susikaupusių „sunkiasvorių“, didžiuosius pokyčius visuomenėje lemiančių planetų ir linkęs į konfliktą su itin stipriu, aktyviu ir karštu Marsu Avino ženkle, tad noro veikti bus daug, tačiau baimės, apribojimai ir reikalavimas keisti veikimo būdus trikdys ir kels gana didelę įtampą, ypač vakare – būkite atsargesni vairuodami, venkite mažai pažįstamų vietų, juolab susibūrimų.
Kalėdiniai sausainiai
Kalėdiniai sausainiai / Vida Press nuotr.

Pagrindinė veikla šiandien – planavimas, strategavimas, struktūravimas ir ruošimasis veiklai visai kitokiomis sąlygomis. Venkite pradėti didesnius projektus, dar anksti, pernelyg daug klaustukų, nebent pasiliekate sau daug laisvės keistis.

Prieš kažko imantis bus labai svarbu pasitikrinti informaciją, ieškoti naujų idėjų, domėtis mokslo pasiekimais ir daugiau dėmesio skirti savo vertybėms, filosofiškai žiūrėti į aplinką ir pasaulį. Kilus sunkumams ieškokite išmintingų žmonių, knygų – formuluokite klausimus ir atsakymai ateis, o rytoj daug kas keisis.

Šviesią nuotaiką šiandien išsaugoti padės baltos, ugninės, purpuro, auksinės spalvų drabužiai, papuošalai su piropu. O kai turėsite galimybių, kepkite šventinius meduolius su daug prieskonių ar išsikepkite pyragą, duonos ar bent blynų su daugiau prieskonių, gerkite karštų gėrimų su prieskoniais – tegu namai jaukiai pakvimpa.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Itin intensyvi, įtempta, tačiau profesine prasme svarbi diena – sėkmė čia pat, tačiau bus svarbu savo aktyvumą parodyti keliant idėjas, rodant savo įdirbį, potencialą, pagrindžiant savo veiklą. Priimkite iššūkius, parodykite gebėjimą inteligentiškai susitvarkyti su kylančiomis problemomis ir venkite rodyti savo pranašumą, juolab konfliktuoti su tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Aiškus veiksmas, aiškios vertybės, idėjos, platus pasaulio matymas bei ne tik geras teisinės sistemos išmanymas, bet ir teisingumo principų suvokimas gali tapti puikiu jūsų verslo ar apskritai veiklos pagrindu – dabar tas laikas, kuomet svarbi kiekviena, atrodytų, smulkmena. Galimybės itin didelės, tačiau bus svarbu jas suvaldyti, veikti itin aiškiai, tad susikaupkite ir venkite bet kokių pagundų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Galimybės ir valia jūsų rankose – esate padėties šeimininkas, tačiau tik tuomet, jeigu suvaldysite savo baimes, pamatysite jų šaknis ir paversite jas savo vystymosi galimybėmis. Turite daug pagalbos, tad pasitelkite savo partnerius, draugus, bičiulius ir imkitės savo idėjų įgyvendinimo – planuokite, tarkitės, burkite komandą naujam projektui ar bent konkrečios problemos sprendimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pastaruoju metu esate ne tik puikus darbuotojas, bet ir verslo ar asmeninės veiklos partneris – jūsų gebėjimas pasirūpinti kitais, rasti išskirtinius, išmintingus ir kitokius, itin plačia patirtimi pagrįstus ar bent egzotiškus sprendimus veikloje žavi aplinkinius – darbuokitės, spręskite įvairius asmeninius, su sveikata, gyvenimo kokybe, o gal ir naujos šeimos ar aplinkos kūrimu susijusius klausimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nuostabus prieššventinis laikotarpis, kuomet širdis gaudžia kaip varpas, norėdama atnešti meilės ir džiaugsmo aplinkiniams, ypač mylimam žmogui ir vaikams, kojos pačios šaukiasi kelionių ar bent jau pajudėti gamtoje, imtis aktyvios veiklos. Kad ir kokie apribojimai trikdo, galimybių yra daug. Svarbiausia – dėmesys savo ir aplinkinių sveikatai, o visa kita – fantazija juk veržiasi per kraštus?

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Toks daugiau namų idilės laikotarpis, kuomet rūpi daugiau atsiduoti asmeniniams rūpesčiams, parodyti daugiau meilės ir dėmesio vaikams, pailsėti ir pasidžiaugti, o gal pasirūpinti artėjančiomis šventėmis. Visur svarbu saikas, tad kaupkite jėgas ir planuokite būsimus darbus, nes profesine prasme artėja darbingas metas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų mintys ir darbai prieššventiniame metų pabaigos šurmulyje. Panašu, kad dovanos jau supirktos, belieka organizaciniai ir namų reikalai – veiklos ir rūpesčių daug, tačiau galimybių juos įveikti taip pat, svarbu tik venkite staigių, mažai planuotų ar aptartų veiksmų, ramiau reaguokite į antrosios pusės ar namiškių veiksmus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad jūsų įdirbis pradėjo teikti naudos – puikus laikas atsiimti tai, kas priklauso, ir šiek tiek daugiau pasirūpinti savimi ir savo sveikata. Tiesa, darbų ir toliau yra daug, tačiau ir motyvacijos užtenka, tad svarbu išlaikyti balansą ir pajausti, kas jums išties reikalinga. Diena puiki mokslams, bendravimui – ieškokite reikalingų žinių, žmonių, tvarkykite dokumentus, planuokite veiklą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūs esate laikotarpio sėkmės kūdikiai – veiklūs, mylimi, pilni džiugumo ir energijos – naudokitės tuo ruošdamiesi metų virsmui, o trečiadienį daugiau skirkite peržiūrėdami, įvertindami tai, ką turite, planuokite šventes, puoškite namus, pakuokite ar įsigykite dovanas, prisiminkite tradicijas, tėvus ir vaikystės pasaulį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus advento laikas, kuomet esate linkę nurimti, susitelkti ir daugiau dėmesio suteikti prieššventiniams reikalams, artimiesiems ir jų poreikiams. Verta likti namuose, šiek tiek atsitraukus nuo aktyvesnės veiklos ir pasidžiaugti per metus nuveiktais darbai, pasiektais tikslais ir tiesiog daryti tai, ką būtina atlikti čia ir dabar.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena gali būti gana sudėtinga tuo, kad norėsite išties pabėgti nuo pasaulio, kuris, rodos, tuoj tuoj užgrius ant jūsų savo didybe, galimybėmis, bet ir reikalavimais. Susikaupimo diena, tačiau įsipareigojimų gana daug, tad ir aktyvios veiklos teks imtis. Venkite persidirbti, atiduokite dalį veiklos kitiems ir prisiminkite svarbiausius savo tikslus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gyvenimo karuselė sukasi, veiklos tiek daug, kad vos gebate atlaikyti. Antra vertus, jums sekasi, tad visus iššūkius įveiksite. Svarbu būkite dėmesingi ką veikdami, nes klaidos gali tiesiogiai daug kainuoti. Tiesa, pajamų irgi užtenka, tačiau verta būtų pasitaupyti, venkite demonstruoti savo gerovę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant