Trečiadienio horoskopas – gruodžio 2 d.

Trečiadienio diena turėtų būti gana rami ir sentimentali, kai norėsis daugiau prisiminti vaikystę, praeitį, tradicijas, nes Mėnulis keliaus šeimynišku ir rūpestingu Vėžio Zodiako ženklu, kai verta daugiau laiko skirti vaikams, tėvams, motinystei, prisiminti giminės šaknis, taip pat pasirūpinti gamta, ypač vandenų švara.
Vitaminai.
Vitaminai. / Fotolia nuotr.

Diena sėkminga ir pasirūpinti namų židiniu, jaukumu, nekilnojamuoju turtu. Nekilnojamojo turto sandoriai šiandien turėtų būti sėkmingi, jeigu tai iš tiesų apmąstytas, išjaustas ir tikrai svarbus jūsų šeimai pirkinys. Diena taip pat turėtų būti sėkminga profesine prasme, kai verta imtis metų finansinių reikalų apibendrinimo ir savo išlaidų apskaitos, paieškoti iš tiesų jūsų vertų uždarbio šaltinių, ypač tokių, kurie atitiktų esminius jūsų gyvenimo tikslus.

Puikus laikas ir meilės ryšiui sustiprinti, išgryninti. Būkite dėmesingi toms žinutėms – žodžiams, patarimams, vertinimams, kuriuos jums siunčia pasaulis, ir nuoširdžiai darbuokitės, visus darbus atlikdami kuo profesionaliau.

Vakaras gali būti niūrokas, tad planuokite mažiau veiklos, pasaugokite vaikus nuo neigiamos įtakos.

Dėvėkite tamsiai raudonų, oranžinių, geltonos ar baltos spalvų drabužius, pasipuoškite špineliu, papuošalais su nikeliu.

Maistui labai tiks įvairūs kepiniai, ypač papločiai, blynai, virtiniai, ypač su varške, medumi, uogiene.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laikotarpis jums itin svarbus profesine ir finansine prasme, kai esate linkę tobulėti tiek profesinėje srityje, tiek plėsti savo žinias, plėtoti pasaulėžiūrą, domėtis mokslo naujovėmis, diskutuoti su autoritetais, religinėmis tiesomis ir siekiate atsakyti į sau svarbius klausimus. Esate kaip reta iniciatyvūs ir aktyvūs, sveikata taip pat turėtų būti gana gera, tad siekite maksimumo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų asmeniniai santykiai šiuo metu klostosi itin sklandžiai, jūs puikiai sutariate ne tik su antrąja puse, bet ir su verslo partneriais – puikus laikas plėtoti savo veiklą, ieškoti ilgalaikių bendradarbiavimo su užsieniu galimybių, ieškoti finansavimo, kitų išteklių vystomiems projektams. Puikus laikas savyje atrasti paslėptus talentus, imtis to, ko visada norėjote.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Idėjų, minčių, noro bendrauti ir bendradarbiauti daug, tačiau šiomis dienomis bus itin svarbu užsitikrinti rimtą finansinį užnugarį, judėti ilgalaikių finansinių problemų sprendimo pabaigos link. Sėkmė jus lydės daugumoje darbų, sulauksite atliepimo ir dėmesio, o ir jums laikas itin tinkamas pasirūpinti savo ir aplinkinių malonia nuotaika, aplinka, tik venkite skubotų pirkinių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien jūsų dangus vaiskus, nebent su baltais pūkuotais debesėliais – pagaliau santykiai su savimi ir aplinkiniais klostosi sklandžiai, visa, kuo užsiimate puikiai pavyksta. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti šiomis dienomis – paprastai, aiškiai, konkrečiai, pasiteiraudami aplinkinių poreikių ir patarimo. Itin tinkamas laikas pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Atėjo malonus šiokio tokio susikaupimo ir atotrūkio nuo rūpesčių metas, kai jums svarbu šiek tiek atsiriboti nuo kitų, panirti į save, vaikystę ir paieškoti to, kas šiuo metu jums svarbiausia, kaip galėtumėte geriausiu būdu realizuoti savo poreikius. Iš tiesų laikotarpis itin kūrybingas – esate ne tik linkęs organizuoti aplinkinius, uždegti juos savo idėjomis, bet ir pasirūpinti jų realizavimu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Namuose pagaliau įsivyravo taika ir ramybė, čia randate atgaivą ir poilsį, o ir patys esate linkę imtis namų ir artimųjų reikalų, pasirūpinti savo ir artimųjų gera nuotaika, sveikata, ieškoti būdų išvengti konfliktų, o problemas spręsti jautriai, bet iš esmės. Šiandien gali tekti daugiau dėmesio parodyti draugams ar bičiuliams, ypač iš užsienio ar mokslų srities – atkreipkite dėmesį į gautą žinią.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Profesine prasme itin darbingos dienos, kai visą savo dėmesį būsite linkę atiduoti darbo reikalams, ypač susijusiems su finansinių reikalų pertvarka ar peržiūra, – būkite itin dėmesingi ir venkite griežtesnių vertinimų ar kritikos, juolab galite sulaukti ne itin malonių pastabų iš partnerių ar sutuoktinio. Bendraukite, domėkitės, tikrinkite dokumentus ir tikrai rasite geriausius sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasaulis šiomis dienomis jums veriasi visai kitomis spalvomis – esate ne tik kūrybingi, turite galimybę geriausiu būdu parodyti ir išreikšti save, tačiau bus svarbu suderinti tai, ko siekiate jūs, ir finansines galimybes. Bendraukite ir matykite esminius dalykus, likite ištikimi savo vertybėms. Tiesa, jūsų darbai gali sulaukti kritikos – bus svarbu pamatyti, kas iš tiesų joje svarbu, o kas ne.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate ryškūs, matomi ir sėkmingi, jūsų žodžiai kelia aplinkinių pagarbą ir susižavėjimą – turite progos gana gerai uždirbti iš savo įvaizdžio, užsitikrinti ilgalaikę gerovę, tačiau bus svarbu išlaikyti pagarbą tėvams, tradicijoms, šaknims to, ką pasiekėte – būkite dėmesingi aplinkiniams, artimiesiems, jų poreikiams, venkite azarto ar perdėtų emocijų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors esate linkę šiek tiek užsisklęsti, mažiau bendrauti, o daugiau pasigilinti į save, padirbėti su vidinėmis baimėmis ar kompleksais, juolab galite sulaukti antrosios pusės ar namiškių priekaištų dėl nepakankamai išpildomų pareigų jiems. Ir atvirkščiai – aplinkiniai vargu ar sutieks jums galimybę atsiriboti – išties būsite reikalingi ir pagirti draugų ar bičiulių, jiems bus svarbus jūsų dėmesys ir parama, pagalba – teks paieškoti būdų suderinti asmeninius ir visuomeninius įsipareigojimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų norai ir galimybės, įsivaizdavimas ir realybė šiomis dienomis gali patirti šiokių tokių išbandymų, gali tekti šiek tiek pasistengti siekiant visa tai suderinti, tačiau turite itin gerą progą suderinti asmeninius ir profesinius poreikius bei galimybes. Tiesa, galite sulaukti priekaištų dėl per mažo atidumo ar rūpestingumo, tačiau tiesiog imkite ir darykite tai, kas jums svarbu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sėkmingas laikas išpildyti svarbiausius savo siekius, rasti būdų ir lėšų jiems finansuoti, tačiau bus labai svarbu drąsa, atvirumas, aiškumas, platus pasaulio matymas ir tuo pačiu žinios, mokslinis pagrindimas – venkite perdėtų emocijų ar baimių, ypač susijusių su finansais, tačiau ir perdėto išlaidavimo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito