Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – kovo 24 d.

Laukia aktyvi, saulėta, džiugi diena, mat Mėnulis keliaus su kūryba, laisvalaikiu, vaikais ir orumu siejamu Liūto Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule ir Venera Avine. Tai tuo pačiu gali tapti naujų aistringų santykių užsimezgimo laiku, tačiau ar tai meilė?
Tulpės
Tulpės / Fotolia nuotr.

Diena kūrybinga, suteiksianti daug idėjų bei jų sprendimų, įvairių galimybių ir tuo pačiu daug naujų reikalų, įvairių daugiau ar mažiau malonių siurprizų. Visa tai vers veikti greitai, viską atlikti čia ir dabar, todėl užmaršumas, išsiblaškymas, dėmesio stoka gali pakišti koją, lemti avarijas ar kitokius incidentus.

Veikite tik išsiaiškinę visas aplinkybes, laikykitės svarbiausių tikslų, venkite blaškymosi ar dvejonių. Diena reikalaus suderinti jautrumą, intuiciją, pagarbą greta esančiam, išmintį ir lengvumą, džiugumą, paprastumą.

Palanku, jeigu jūsų drabužiuose bus rubininės, raudonos, pieniškai rožinės spalvų, dar daugiau energijos ir jausmingumo suteiks rubinas, kiti raudoni korundai, rubelitas. Šiandien vertėtų pasninkauti, galima gerti tik sultis. Maistas turėtų būti vegetariškas, tačiau aštrokas – tiks svogūnai, česnakai, aitrioji paprika, valgykite juos su juoda duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Džiugi, sėkminga, tiek iš profesinės, tiek iš asmeninių santykių pusės diena, kuomet emocijos liejasi per kraštus, veiklos ir darbų daug, norisi apkabinti visą pasaulį ir pasakyti, kaip viskas puiku, tačiau iš to gerumo gali pritrūkti dėmesio kai kurioms svarbioms smulkmenoms. Nutylėjimas, išsiblaškymas gali priversti gerokai pasijaudinti, tačiau pozityvus žvilgsnis daug ką išspręs.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nusiteikite, kad šiandien siurprizai tiek darbe, tiek namuose vers jus dar kartą pasimokyti veikti greitai, drąsiai ir tuo pačiu atsakingai bei jautriai, išlaikant šiltus jausmus, pagarbą sentimentams, tradicijoms. Nors painiavos ir kliūčių bus, šiandien turėsite progą pradžiuginti save ir artimuosius savo darbo rezultatais. Svarbu tik išlaikytas orumas, gera nuotaika ir atvira širdis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Smagi, džiugi diena, kuomet būsite nusiteikę eiti į pasaulį ir nešti savo žinią. Visus papirks jūsų džiugumas, atvirumas, gebėjimas be didelių baimių perteikti tai, kas jums rūpi, išryškinti savo idėjų privalumus džiugiai ir su meile. Tiesa, bus labai svarbu suderinti visus savo veiksmus su tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera ar pozicija darbe – daug kas priklausys nuo jūsų jautrumo aplinkybėms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vargu ar norėsite imtis darbų, o gal aplinkybės taip susiklostys, kad turėsite galimybių suderinti malonumą su nauda? Antra vertus, būkite labai atsargūs ir sąžiningi tiek sau, tiek ir aplinkiniams, nes klaidos, padarytos šiandien, gali labai pakenkti jūsų savivertei, pasitikėjimui savimi – turėkite aiškią vertybių sistemą, veikite atvirai, venkite išsisukinėjimo, slapukavimo, verta demaskuoti blogį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Graži diena, kuomet tenka išeiti į scenos vidurį ir tarti autoritetingą žodį, nuveikti kažką išskirtinio, ekstravagantiško, kas pradžiugintų tiek jus, tiek aplinkinius – jūsų idėjos ir veiksmai šiandien išties stebins ir tuo pačiu džiugins. Drąsiai eikite pirmyn - sulauksite palaikymo, tačiau būkite itin atsargūs su finansine reikalų puse, venkite ilgalaikių įsipareigojimų, pasirašyti su tuo susijusius dokumentus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pats laikas šiek tiek kitu žvilgsniu pažvelgti į supantį pasaulį bei įsipareigojimus, imtis to, kas galiausiais suteiks jums džiaugsmo ir pasitikėjimo savimi. Tiesa, suderinti profesinius reikalus, jums keliamus visuomeninius reikalavimus ir tą veiklą, kuri labiausiai traukia, bus gana sudėtinga, o ir asmeninių santykių srityje galite pritrūkti palaikymo, tad beliks susikaupti ir veikti jums svarbiausia kryptimi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nuostabios meilės ir kūrybos dienos tęsiasi – jūsų norai bei idėjos dideli. Laikykite juos iškeltus, tačiau gyvenimiškos aplinkybės gali pareikalauti visai ko kito. Visų pirma, būkite itin dėmesingi spręsdami finansinius, su ilgalaikiais įsipareigojimais susijusius reikalus, nes klaidų tikimybė yra gana didelė, taip pat būkite dėmesingi tiek savo, tiek artimųjų sveikatai – verta išsiaiškinti tai, kas jaudina.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Rimtų darbų diena, kuomet verta susiimti ir imtis veiklos, kad ir kaip gali norėtis labiau pasirūpinti kažkokiais malonesniais dalykais. Noro atsiduoti kūrybinei, laisvalaikio veiklai bus daug, tačiau užsimiršimas gali gana skaudžiai atsiliepti jūsų finansinėms perspektyvoms, tad pasistenkite suderinti abi sritis ir į darbus pasižiūrėti kaip į kūrybos sritį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar viena džiugi ir aktyvi diena, kuomet norėsite ne tik mylėti ir būti mylimi, bet ir plačiai išskleisti sparnus – keliauti, veikti, judėti, patirti kažką tokio ypatingo. Tai suteiks jums jėgų priimti tai, ką siūlo jūsų partneriai ar antroji pusė – tai tikrai verta jūsų dėmesio ir pastangų, nors ir privers padirbėti su vidinėmis baimėmis ar įpročiais. Galite sulaukti ir namiškių priekaištų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien būkite atsargesni spręsdami finansinius reikalus, nes jūsų norai pradžiuginti save ir kitus, kūrybiniai užmojai gali pareikalauti daugiau negu tikėjotės, nubraukti visas jūsų pastangas ir įdirbį. Būkite labai atsargūs su visa jus pasiekiančia informacija – ji gali sukelti daug bereikalingų baimių ar sumaišties, todėl laikykitės savo krypties ir kažką keiskite tik tuomet, kai bus aiškios aplinkybės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puiki diena bendravimui ir santykių puoselėjimui – jūs žaižaruojate sąmoju, iškalba ir tuo pačiu liekate šilti ir dėmesingi aplinkinių interesams. Puiki diena realizuoti savo kūrybines ar laisvalaikio idėjas ir pasiūlyti mylimam žmogui, vaikams turiningą iškylą, renginį ar veiklą. Bus svarbu, kad visa tai būtų ir kuo racionaliau suskaičiuota, pasistenkite kuo labiau informuoti apie situaciją.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sėkmės dienos, kuomet jūsų uždarbis ir norai atitiks vienas kitą, tačiau gali kirstis su namiškių interesais, tad teks paieškoti būdų kaip galėtumėte kompensuoti jų teisėtus lūkesčius. Veiklos bus daug, tad būkite itin atsargūs ko besiimdami, ypatingai vairuodami, dirbdami su įvairia technika – nelaimingo atsitikimo, avarijos, susižeidimo pavojus šiandien gana didelis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas