Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 29 d.

Mėnulis persirito į paskutinę savo ciklo dalį – prasidėjo delčia. Tokios ketvirčių ribos dienos paprastai reikalauja šiek tiek daugiau pastangų, norint atlaikyti pokyčius ir Mėnulio bei Saulės įtemptą tarpusavio padėtį, ypatingai kuomet Saulė yra kartu su kovinguoju Marsu.
Katinai
Katinai / 123RF.com nuotr.

Mėnulis keliauja sentimentaliu, šeimynišku Vėžio Zodiako ženklu, norėdamas jaukumo, artimumo, dėmesio, šilumos santykiuose, o Saulė su Marsu diplomatiškame ir estetiškame Svarstyklių ženkle šalta, formali, besilaikanti taisyklių ir visuomenės normų. Šiandien laimės tie, kuriems pavyks suderinti šias abi puses ir išlaikyti, visų pirma, žmogiškumą, pagarbų santykį bendraujant su kitais, ypatingai su vaikais, motinomis, silpnesniaisiais, kurie ieškos sprendimų, tiesiog pagelbės, nuoširdžiai padarys viską, ką gali geriausia.

Puikus metas ir asmeniniams santykiams puoselėti – tai metas, kuomet susilieja kūniškas ir sielų ryšys, mylintieji ir mylimieji patiria išties gilią meilės teikiamą pilnatvę. Vienišiams yra tikimybė atpažinti savo antrąją puselę ar bent suvokti savo troškimus. Įtemptas, tačiau labai rezultatyviu galintis tapti metas ir profesinėje srityje, jeigu dirbama kartu su kitais, profesionaliai, ieškant kompromisų, tariantis ir laikantis susitarimų.

Geras metas apginti ir įgyvendinti svarbias idėjas platesniam ratui žmonių, bendruomenei, ieškoti naujų galimybių. Atkreipkite dėmesį į tai, ką sako vyresnieji, labiau patyrę asmenys, tačiau galvokite savo galva. Itin svarbu bus aiškiai suvokti savo veiklos prasmę ir tikslą.

Šiandien stiprybės ir išminties suteiks tauri raudona, alyvinė bei balta aprangos spalvos, džespilitas (geležingas kvarcitas). Maistas turėtų būti kuklesnis, galima būtų pasitenkinti tik duona, sūriu ir vandeniu. Atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laikas, kuomet buvimas namuose, šilti asmeniniai santykiai, gilūs jausmai ir mylimo žmogaus palaikymas suteiks jums palaimingą pilnatvės jausmą. Tiesa, profesinių iššūkių turėtų užtekti, gali būti sunkoka viską suderinti, todėl bus labai svarbu išlikti diplomatiškiems, tačiau tuo pačiu ir aiškiai žinoti savo siekius, apginti savo ir šeimos, artimųjų interesus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gana daug jūsų pastangų pareikalaus noras susikalbėti, suspėti, suderinti visus darbus – būkite dėmesingesni tiems, su kuriais esate, gyvenate ar dirbate kartu, susilaikykite nuo noro viską padaryti tobulai ar reikalauti iš kitų bei savęs kategoriškai paisyti taisyklių – pasistenkite išlaikyti šiltą santykį, sveiką aplinką. Verta spręsti įsisenėjusius finansinius reikalus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būkite itin dėmesingi, jeigu aplinkybės reikalaus iš jūsų plačiau atverti piniginę, – venkite skubotų sprendimų, ieškokite alternatyvų, koreguokite planus. Bus itin svarbu aiškiai žinoti, ko siekiate, ir apginti savo bei vaikų interesus. Šios dienos klaidos ilgainiui gali jums daug kainuoti, todėl bus labai svarbu išlikti nuoširdžiais, sąžiningais prieš save ir kitus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Esate puikiai nusiteikę ir pilni jėgų, tačiau artimieji ar tiesiog susiklosčiusi situacija namuose gali pareikalauti iš jūsų didesnio susitelkimo ir gebėjimo ieškoti kompromisų. Būkite atlaidesni sau ir artimiesiems už priekaištus dėl stringančios jūsų karjeros, profesinės veiklos, per mažo uždarbio, tačiau verta pagalvoti apie tokios situacijos priežastis, pradėti ieškoti sprendimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aplinkybės reikalaus iš jūsų skubių sprendimų, tačiau jūs patys galite jaustis gerokai pavargę ir išsekę, todėl pasistenkite daryti tik tai, kas griežtai būtina, venkite perteklinio bendravimo, mandagumo vizitų, perduokite dalį reikalų kolegoms, antrajai pusei ir daugiau pailsėkite arba tiesiog pabūkite namuose su mylimu žmogumi, leiskite sau romantišką vakarą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Panašu, kad gyvenimas jus verčia ieškoti gana rimtų, taip pat ir finansinių sprendimų, peržiūrėti savo santykius su mylimais žmonėmis, savo ir jų norus. Tai, ką šiomis dienomis nuveiksite, suteiks tam tikro pagrindo po kojomis, tad venkite blaškymosi, susitelkite ties svarbiausiomis užduotimis. Atsargiai dalinkite pažadus draugams, nes tai gali iš jūsų pareikalauti daugiau resursų nei šiuo metu galite duoti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Profesiniai reikalai pareikalaus iš jūsų daug emocijų ir pastangų, rūpės darbus nudirbti kuo geriau, būsite itin kategoriškai nusiteikę, tačiau gali pritrūkti pasitikėjimo savimi, ypač jeigu sulauksite pastabų ar kritikos. Venkite reikalauti iš savęs ir kitų daugiau nei yra galimybių ir būtinai palepinkite save ir artimuosius malonia dovanėle, skanesne vakariene.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien daug kas turėtų jus džiuginti, būsite itin romantiškai ir idealistiškai nusiteikę, atviri meilei, pasauliui, jo grožiui ir įvairovei, tačiau dar sunku atskleisti savo jausmus kitiems, bijote būti sužeisti. Leiskite sau stiprėti, pabūkite daugiau su savimi, raskite laiko poilsiui gamtoje, mylimai veiklai ir labiau pasaugokite savo sveikatą – ateis ir jūsų metas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jausitės gana pažeidžiami, jautrūs, tad bus labai svarbu pasaugoti save nuo noro visiems įtikti ar bent jau būti geriausiems. Galvokite, ką sakote, ramiau reaguokite į pastabas ir venkite skubos – daug kas priklausys nuo gebėjimo aiškiai ir paprastai išsakyti savo nuomonę, pateikti argumentus, apginti savo ar kolektyvo poziciją bei interesus. Spręskite įsisenėjusius finansinius klausimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Laikotarpis reikalauja iš jūsų iš tiesų daug susitelkimo, situacija darbe įtempta, šiandien emocijos gali ir pratrūkti, todėl teks gerokai pasistengti, jeigu norėsite palaikyti teigiamą nuotaiką sau ir tiems, su kuriais esate. Šiuo metu jums svarbiausia bus sutelktas ir nuoširdus darbas, gebėjimas atliepti artimųjų ir bendradarbių poreikius. Svarbu rasti laiko ir antrajai pusei.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laikotarpis reikalauja iš jūsų iš tiesų daug susitelkimo, situacija darbe įtempta, šiandien emocijos gali ir pratrūkti, todėl teks gerokai pasistengti, jeigu norėsite palaikyti teigiamą nuotaiką sau ir tiems, su kuriais esate. Šiuo metu jums svarbiausia bus sutelktas ir nuoširdus darbas, gebėjimas atliepti artimųjų ir bendradarbių poreikius. Svarbu rasti laiko ir antrajai pusei.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiomis dienomis tikriausiai norite kažkur pabėgti į šiltus ar tolimus, ypatingus kraštus, kur galėtumėte būti su mylimu žmogumi ir mėgautis laukiniu gyvenimu, tačiau šiandien daugiau jūsų dėmesio ir rūpesčių pareikalaus elementarūs finansiniai klausimai – stebėkite, kad jūsų norai išliktų jūsų galimybių rėmuose, venkite skubotų, emocijų padiktuotų sprendimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito