Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 8 d.

Trečiadienis – tai ta diena, kai verta pradėti jums labiausiai rūpimus darbus, pagaliau imtis, ko labiausiai trokštate, pradėti naują karjeros etapą. Mėnulis jau sustiprėjęs, bet dar pakankamai jaunas ryžtingam veiksmui, tačiau reikalaujantis atidumo, susitvardymo, savo jėgos suvaldymo.
Obuolių rinkimas
Vaikas su krepšiu obuolių / 123RF.com nuotr.

Tai bus gana lengva padaryti, nes Mėnulis keliauja diplomatiškųjų, balanso bei estetiškumo siekiančių Svarstyklių Zodiako ženklu, padėsiančiu deryboms, susitarimams, verslo partnerių paieškai. Puikus laikas ir asmeninių santykių puoselėjimui. Be to, šiomis dienomis daugumos planetų tarpusavio santykiai apskritai palaikantys vienas kitą, atitinkamai palanku imtis įvairių veiklų, tačiau visų pirma įvairių ankstesnių projektų atnaujinimo, pertvarkymo, taisymo.

Palanku tartis su atsakingais asmenimis, ieškoti racionalesnių sprendimų. Aktualijomis lieka požiūrio į sveikatą, aplinkos kokybę, naujas technologijas bei santykio su informacija, mokslu revizija, verta pagaliau sutvarkyti darbo aplinką, pasirūpinti palankesnėmis darbo sąlygomis.

Pats metas kiekvienam pradėti atsakingiau rūpintis savo sveikata, keisti požiūrį į mitybą, mažinti vartojimą, pradėti daugiau fiziškai judėti, ypatingai jeigu reikia kompensuoti tam tikrus su tuo susijusius trūkumus. Tiesa, informacinės painiavos, aiškumo trūkumo ir toliau gali būti daug, todėl bus itin svarbus korektiškas bendravimas, atvirumas, bet kokių melo, apgaulės, manipuliacijos formų išvengimas.

Aprangoje turėtų būti daugiau švelnių, pereinančių atspalvių, plevenančių, lengvų elementų, atitinkamais turėtų būti ir papuošalai, pastarieji gali būti ir iš aliuminio.

Maistas taip pat turėtų būti lengvas, daugiau veganinis – salotos, žalumynai, daigai, daržovės, vaisiai, žolelių arbata, taip pat ir natūrali rupi duona, sėklos, riešutai, patiekalai su ankštiniais. Atkreipkite dėmesį į maisto kvapą – šiandien jis daug gali pasakyti, venkite dirbtinių kvėpiklių, sintetinių kvapų aplinkoje.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Labai darbingas laikas, kuomet verta imtis tiek praktiškų, buitinių, tiek ir profesinių reikalų, ypatingai, jeigu jie susiję su derybomis, kažkokių veiklų atnaujinimui, susitarimų koregavimui, tačiau būkite itin atidūs detalėms, bus itin svarbi atsakomybė už kiekvieną žodį. Taip pat ir asmeniniuose santykiuose – ar gebėsite garbingai priimti skaudžias, tačiau tiesas?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pats metas imtis to, kas jums svarbiausia – išdrįskite permainoms, įsileiskite naujus vėjus ir tiesiog veikite, ieškokite galimybių, jeigu reikia, inicijuokite būtinus taisyklių, reikalavimų pakeitimus, iš naujo derėkitės, ieškokite alternatyvų. Antra vertus, itin dėmesingai pildykite finansinius dokumentus, atsargiai žadėkite, labai atsakingai įsipareigokite, venkite skolintis ar skolinti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gyvenimas neša jus ant galimybių ir pasirinkimų sparnų – atrodo jau seniai laukėte tokio šanso – daug džiaugsmo, emocijų, tačiau venkite skubotų veiksmų, ypatingai jeigu juos diktuoja bent mažiausias krislas savanaudiškumo, noro pasirodyti geresniais nei esate. Leiskite jausmams subręsti, o patys toliau spręskite jums aktualius būsto, šeimos reikalus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus laikas savianalizei, kuomet turite galimybių labai giliai pajausti savo šaknis, gilų ryšį su gimine, tėvais, artimaisiais, nuoširdžiam pokalbiui, kažkokių nuoskaudų išrišimui. Svarbu likite nuoširdūs, verta įveikti baimes, pamatyti savo klaidas. Išlikite korektiški spręsdami darbo ir uždarbio klausimus, net jei teks nuryti karčią piliulę, užtat verta atstatyti santykius su draugais, ieškoti pagalbos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Verta iš tiesų imtis svarbiausių reikalų tvarkymo, ypatingai susijusių su pirkiniais, finansinėms operacijoms, savo poreikių ir galimybių peržiūrėjimui, galbūt ir kažko atsisakymui, atsakingų ilgalaikių sprendimų priėmimui. Geras laikas ilgalaikių projektų pradžiai, deryboms, partnerių paieškai, tačiau priimdami sprendimus venkite bet kokių kompromisų su sąžine.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Didelių profesinių galimybių, tačiau tuo pačiu ir rizikų laikas, kuomet esate tarsi po padidinamu stiklu ir kiekviena klaida bus labai matoma, todėl atsakingai bendraukite, planuokite, ypatingai su finansais susijusius klausimus. Ypatingo jūsų dėmesio pareikalaus mylimas žmogus, vaikai, teks sutelkti valią, jeigu norėsite jiems nuoširdžiai padėti, išlaikyti harmoningesnius santykius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pagaliau šiek tiek lengviau, tad belieka pasinaudoti galimybėmis ir imtis labiausiai rūpimų reikalų. Tiesa, tai mėnuo prieš gimtadienį, žvilgsnį ir veiklą nukreipkite daugiau į savo vidų, esminius poreikius, susivokimą. Pats metas peržiūrėti savo išteklius, galimybes – tiek materialius, finansinius, tiek ir vidinius resursus, ieškoti būdų juos sustiprinti, priimti valios reikalaujančius sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Laukia pora ramesnių dienų, kuomet verta ramiai apgalvoti tai, kas su jumis įvyko pastarąjį mėnesį, apžvelgti, įvertinti situaciją. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, pasaugokite asmeninę, finansinę ir profesinę informaciją, tačiau geras laikas savianalizei. Naujai pažvelkite, įvertinkite jau turimus ryšius, susitarimus, jus pasiekiančią informaciją, galite sulaukti malonaus antrosios pusės siurprizo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Didelių ir ilgalaikių galimybių metas, kuomet verta tiesiog imtis veikti, spręsti ilgalaikes problemas, ieškoti naujų idėjų ir, svarbiausia, siekti sutarimo, galvoti apie tai, kaip geriausiu būdu atliepti tiek visuomenės, tiek ir tų, su kuriais dirbate, gyvenate aktualius poreikius. Sulauksite palaikymo, būsite populiarūs, tačiau tuo pačiu tai ir jūsų atsakomybės, atvirumo išbandymas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nustebinkite save savo ryžtu ir stiprybe apginant savo idėjas, pasaulėžiūrą, profesinius, tačiau tuo pačiu ir jums brangių žmonių, bendradarbių interesus, ypatingai, jeigu tai susiję su sveikatos, darbo ar gyvenamosios aplinkos kokybės, sąlygų reikalais. Jeigu turite galimybių, verta pakeisti aplinką, palanku leistis į valios bei fizinės ištvermės pareikalausiančią kelionę ar žygį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tęsiasi išbandymų, transformacijos, tačiau tuo pačiu ir didelių galimybių metas – esate pilni energijos, svarbu ją nukreipti tinkama linkme. Šiuo metu tai naujos idėjos ir jūsų svajonės – padarykite bent vieną ryžtingą žingsnį ta linkme, o klaidas ar kitų pastebėjimus priimkite tik kaip vertingas pamokas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Labai emocingas laikas, kuomet gali kilti gana daug baimių ar keblių finansinių situacijų, tačiau žiūrėkite į tai kaip į vertingą pamoką, ieškodami sprendimų pirmiausia leiskite emocijoms nurimti, išlaukite. Juolab, kad turite pakankamai aiškius tikslus, todėl gindami savo ir kitų interesus išlikite korektiškais, pasikliaukite savo patirtimi, ieškokite atsakymų praeityje.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito